18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til FCMs og Randers’ europæiske opgør 17. februar

FCM og Randers skal forsøge at holde den europæiske drøm i live og samtidig sikre vigtige koefficientpoint til Danmark. Sammen med opgøret Celtic – Bodø/Glimt er Leicester – Randers og FC Midtjylland – PAOK opskriften på Leanders Luringer torsdag aften.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – torsdag d. 17. februar kl. 21:00

Celtic – Bodø/Glimt: 1-tallet til odds 1,46 ved LeoVegas*
Conference League, 1. opgør

3-0 sejren tidligere på måneden mod Rangers satte en tyk streg under, at de grøn og hvidklædte er det bedste hold i Skotland lige pt. Cheftræner Ante Postecoglu har for alvor fået sat skik på sit mandskab og fået integreret sine nyindkøb overbevisende.

Holdet har den klare fordel, at man har spillet 10 kampe siden den sidste europæiske kamp i december, hvilket er en markant anden situation end Bodø/Glimt, som både er ude af kampform og har mistet en lang række vigtige spillere i vinterens transfervindue, hvor Patrick Berg er taget til Lens, Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin, topscorer Botheim til Krasnodar og Marius Lode til Schalke.

Læg dertil et gyngende Parkhead, som med garanti vil lægge et markant anderledes pres på Bodø end de har været vant til i de øvrige udekampe i Conference League, og man står med et helt fint spil på Celtic her.

Spil Leanders Lette til odds 1,46* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – torsdag d. 17. februar kl. 21:00

FC Midtjylland – PAOK: Under 2,5 mål i 1. kampen til odds 1,85 ved bet365*
Conference League, 1. opgør

Meget tæt på et 50/50 opgør her hvad angår chancen for samlet avancement, og PAOK leverede sådan set to pæne, defensive indsatser mod FCK København, hvor man vandt 2-1 ude, men tabte med samme cifre på eget græs i to kampe, hvor grækerne holdt danskerne på under 1,0 Expected Goals i begge opgør.

FCM sled med at skabe store chancer både i Superligaen og i Europa League, hvor fire ud af seks kampe gik under 2,5 mål, og ciffertips som 0-0, 1-0 og 1-1 falder mest naturligt her, naturligvis også med risiko for 2-1 til danskerne. Med tanke på, at FCM som favoritter kommer rustne til kampen uden kamptræning af kompetitiv karakter i to måneder, går vi med få mål her.

Spil Leanders Listige til odds 1,85* (spilbar til 1,75)

Leanders Langskud – torsdag d. 10. februar kl. 21:00

Leicester – Randers FC: Alhaji Kamara (RFC) scorer i kampen til odds 5,00 ved Mr. Green*
Conference League, 1. opgør

Leicester har dækket helt forfærdeligt op i denne sæson og givet den ene chance væk efter den anden, så Randers er slet ikke uden chancer for at komme på tavlen her. Især dødbolde har været Leicesters achillessene, og her har Alhaji Kamara været Randers’ helt store go-to-guy med 14 hovedstødsforsøg i Superligaen foruden 13 afslutninger med fødderne.

Både Stephen Odey og Marvin Egho er fraværende i randrusianernes offensiv, så der er ikke så forfærdelig mange oplagte mål at gå efter, og på den baggrund virker fem gange indsatsen på Kamara som et friskt spil – Randers giver alt andet lige blot odds 1,85 for at score i kampen.

Spil Leanders Listige til odds 5,00* (spilbar til 4,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar