18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til FCK, FCM og FCNs europæiske kampe

FC Nordsjælland leverer europæisk comeback og skal i ilden i Europa for første gang i fem sæsoner. Benjamin Leander står klar med tips til Farum-drengenes udekamp i Rumænien plus tips til Omonia – FC Midtjylland og FCK – Sparta Prag.

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Leanders Lette – torsdag d. 10. august kl. 20:30

FCSB – FC Nordsjælland: X2 til odds 1,50 ved bet365*
Conference League-kval, 1. kamp

Begge hold har lagt ud med maksimumpoint i deres respektive ligaer, men sporene skræmmer stadig fra det FCSB-hold, som i sidste sæson hentede to ud af 18 mulige point mod Anderlecht, Silkeborg og West Ham og som ikke har lavet nævneværdige forandringer i spillermaterialet.

FCN spiller europæisk for første gang siden 2018 og har fået tilført en pæn portion erfarent rugbrød med navne som Kian Hansen, Jeppe Tverskov og Marcus Ingvartsen til at stabilisere talentfabrikken i Farum.

Steaua sendte bulgarske CSKA 1948 Sofia ud i Q2 af Conference League-kvalen med sammenlagt 4-2, men bulgarerne endte blot som 3’er i den hjemlige liga i sidste sæson og var 20 point fra de to tophold Ludogorets og CSKA Sofia. FCN bør være mindst halvanden klasse over her, og udsigten til at spille på intime Arcul de Triumf i Bukarest med plads til 8.000 tilskuere bør ikke skræmme danskerne.

Gå derfor efter et positivt resultat til FCN.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – torsdag d. 10. august kl. 18:00

Omonia – FC Midtjylland: FC Midtjylland til odds 2,55 ved bet365*
Conference League-kval, 1. kamp

Kan man tabe 0-2 i ordinær tid til Progres Nidderkuer, kan man også sagtens få ørerne i maskinen på Cypern, men Thomas Thomasbergs tropper bør tage til Middelhavsøen med en god portion ydmyghed efter fadæsen i Luxembourg og senest en ordentlig snitter på 1-4 mod Lyngby i en kamp, som blev martret af et tidligt rødt kort til Ulvenes Stefan Gartenmann.

Som beskrevet i Leanders Lup er cyprioterne dog ikke et hold, som burde udfordre FCM ret meget. En fælles lineup for begge mandskaber burde ganske enkelt ende med 11-0 til danskerne, som skal op mod et aldrende hold af lykkeriddere, som sidste sæson nok imponerede voldsomt ved at sende belgiske Gent ud med opsigtsvækkende 4-0, men som til gengæld også tabte med samme cifre til moldaviske Sheriff Tiraspol i EL-gruppespillet, hvor man endte som det dårligste af alle 32 hold med 0 point og en målscore på -9.

FCM gav odds 1,95 i returopgøret mod AEK Larnaca i sidste sæsons Champions League-kvalifikation, og selvom man i forhold til den gang har mistet Onyedika, Sviatchenko, Isaksen og Dreyer, så møder man altså også et noget dårligere hold denne gang.

Derfor ok værdi i udesejren.

Spil Leanders Listige til odds 2,55* (spilbar til 2,40)

Leanders Langskud – tirsdag d. 8. august kl. 20:30

FC København – Sparta Prag: Diogo Gonçalves (FCK) scorer til odds 3,10 ved bet365*
Champions League-kval, 1. kamp

Brian Priske, Peter Vindahl, Asger Sørensen og en skadet Casper Højer kommer til Parken for at spolere festen for deres danske landsmænd i det, som på forhånd ligner et tæt matchup.

Parken har efterhånden udviklet sig til lidt af et fort for FCK, som i kvalifikationsregi har vundet 12 og spillet tre uafgjorte i Parken siden efteråret 2017.

Diogo Gonçalves er tæt på ustyrlig for københavnerne for tiden med fem mål og fire oplæg i sæsonens første fem kampe i alle turneringer, og med tjans som både frisparks- og straffesparksskytte, fornærmer man næppe offensive kollegaer som Andreas Cornelius og Jordan Larsson ved at sige, at portugiseren er FCKs mest oplagte bud på en målskytte indtil videre.

Tjekkerne var ikke decideret usårlige sidste sæson med næsten et mål mod sig pr. kamp i snit, og under Jacob Neestrup har FCK scoret i Parken i 16 ud af 18 kampe, hvor kun Manchester City og Brøndby har stået imod FCK-offensiven.

Foran en næsten udsolgt nationalarena, vil det undre, hvis ikke FCK kommer på tavlen en gang eller to, og så er over tre gange pengene på scoring fra københavnernes nummer 9 velbetalt.

Spil Leanders Langskud til odds 3,10* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar