18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til FCM og FCNs europæiske kampe 24. august 2023

FC København, FC Midtjylland og FC Nordsjælland er alle tre timers fodbold fra et europæisk gruppespil. Benjamin Leander er klar med spiltips til første akt af de danske holds europæiske playoff-kampe.

Foto: Claus Bech, Scanpix

Leanders Lette – tirsdag d. 22. august kl. 21:00

Rakow Czestochowa – FC København: Under 2,5 mål til odds 1,72 ved bet365*
Champions League-kvalifikation, 1. kamp

I Leanders Lup kan få et fyldigt indblik i FCKs polske modstandere fra Rakow, og særligt kendetegnende for mandskabet er en voldsom evne til at holde modstanderne fra chancer.

Derfor er det også generøst at få pengene over 1,7 gange igen for maksimalt to mål i opgøret. FC København er godt nok kendetegnet af en fantastisk kompetent offensiv i denne sæson og en defensiv, som ikke har ramt samme høje standarder, men samtidig har målmand Kamil Grabara udvist et tårnhøjt niveau, som især viste sig i seneste, europæiske kamp mod Sparta Prag, hvor polakken leverede karrierenæsthøjeste 10 redninger i samme kamp – kun overgået af 11 mod Manchester City på Etihad, hvor man endda tabte 0-5.

FC København har tidligere orkestreret glimrende, defensive indsatser i Europa under Jacob Neestrup med 0-0 mod både Manchester City og Sevilla, ligesom man også gav meget lidt væk på hjemmebane mod et markant bedre Sparta Prag-mandskab i sidste runde. FCK er favoritter til det samlede avancement og vil givetvis være fint tilfredse med ciffertips som 0-0 og 1-1.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – torsdag d. 24. august kl. 18:30

FC Nordsjælland – Partizan Beograd: Uafgjort eller Partizan til odds 2,20 ved bet365*
Conference League-kvalifikation, 1. kamp

Nok blæser der positive vinde over FC Nordsjælland for tiden, og i Leanders Lup om FCK, FCM og FCNs chancer i Europa, kan man læse om et Partizan-hold noget fra fordums styrke.

I spil og odds handler alt dog om VÆRDI, og torsdag aften er oddsene ganske enkelt sat skævt. FCN-sejr er nede i skammelige 1,61 – lavere end både FCNs odds mod Viborg og Brøndby i løbet af den sidste måneds tid. Det kan ganske enkelt ikke være rigtigt mod Serbiens 2’er, som godt nok har mistet en del materiel, men som stadig har et solidt mandskab og kommer til Farum med rigeligt opbakning på tribunerne fra hundredevis af fanatiske tilhængere.

FCN skuffede fælt i weekenden ved at tabe 0-2 til Silkeborg i en blodfattig affære, og tilsyneladende er et salg af stjernefrøet Ernest Nuamah til franske Lyon lige oppe over.

Uanset om Nuamah spiller eller ej, er fokuseret eller ej, så giver det ingen mening, at FCN er gjort til soleklare favoritter mod et europæisk rutineret mandskab fra Beograd, som stadig har offensive esser som Quincy Menig og Bibras Natcho til at gøre ondt på danskerne. Læg dertil, at serbernes ligakamp i weekenden blev udsat, sådan så de kommer markant mere velrestituerede end FCN gør med deres kamp i Silkeborg søndag eftermiddag.

Klaphatten må en tur i skabet, og derfor anbefales uafgjort eller sejr til Partizan.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – torsdag d. 24. august kl. 20:00

FC Midtjylland – Legia Warszawa: Begge hold scorer i 2. HALVLEG til odds 3,25 ved bet365*
Conference League-kvalifikation, 1. kamp

Det var ren Dahlgårds Tivoli Legia Warszawas fire foregående kvalifikationskampe, hvor man sejrede sammenlagt 5-4 over kasakhiske Ordabasy, mens Austria Wien blev slået med 6-5. TYVE scoringer på seks timers fodbold fortæller en del om et hold, der spiller friskt til, og selvom FCM ikke kan prale af samme opsigtsvækkende cifre, synes en målfattig affære ikke lige rundt om hjørnet i Herning torsdag aften.

I alle fire Legia-opgør blev der scoret fra begge hold i 2. halvleg, og FC Midtjylland bør have fine chancer for at komme frem til muligheder rent offensivt. Det var en bekymring, at både Aral Simsir og Cho Gue-Sung udgik med skader mod Brøndby, men ingen af skaderne så for alvor ud til at give dybe panderynker hos herningenserne, og spillere som Franculino og Kristoffer Olsson skal også være rigelig trussel mod polakkernes mål.

Omvendt kommer Legia med en brandvarm Tomas Pekhart, som har bombet syv gange i otte kampe i alle turneringer denne sæson, og med reglen om udebanemål afskaffet er det svært for alvor at se en henholdende affære.

Gå efter mål fra begge hold i 2. halvleg – de mindre risikovillige går efter mål fra begge hold i al almindelighed til ligeledes velbetalte 1,66

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar