18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til FCK, FCM og Brøndbys kampe i Europa den 16. september

Leanders Luringer lagde ud med fuld plade i første runde af Champions League, og nu er turen så kommet til en specialvariant af torsdagsluringer, der nemlig involverer de tre danske hold fra FCK, FC Midtjylland og Brøndby.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – torsdag d. 16. september kl. 18:45

FC Midtjylland – Ludogorets: Under 2,5 mål til odds 1,90 ved LeoVegas*

Svær kamp mellem FCM og Ludogorets, hvor FCMs favoritværdighed virker lige til den smalle side mod et Ludogorets-hold, som trods alt kun har misset ét europæisk gruppespil de sidste syv sæsoner.

Bulgarerne har dog ikke ligefrem været voldsomt kompetitive på udebane i Europa denne sæson, hvor det er blevet 1-0 mod Shakhtyor Soligorsk fra Belarus, 0-0 mod slovenske Mura, 1-1 mod Olympiakos og så 0-2 mod Malmø i den afgørende Champions League-playoff-kamp.

Med andre ord fire kampe med få mål, og kampen her vil også være rigtig dum at tabe for begge mandskaber, der duellerer med Røde Stjerne og Braga om billetter til videre europæisk færd til foråret.

FC Midtjylland slider en del med at skabe store chancer i offensiven og lider nu også under, at Anders Dreyer er solgt til russisk fodbold efter en fantomindledning på sæsonen. Pione Sisto, Gustav Isaksen, Junior Brumado og nyankomne Marrony har alle kvalitet til at levere noget godt på dagen, men viser det i lidt for få glimt.

2-1 til FCM er faremomentet ved spillet her, men alt i alt bør under 2,5-udfaldet altså være favorit i en kamp, hvor uafgjort ikke er nogen katastrofe.

Spil Leanders Lette til odds 1,90* (spilbar til 1,80)


Leanders Listige – torsdag d. 16. september kl. 21:00

Brøndby – Sparta Prag: Begge hold scorer og 2,5 mål til odds 2,10 ved bet365*

Brøndby og Sparta Prag tørner sammen i en kamp, hvor det på forhånd ligner Brøndbys mest oplagte chance for en hjemmesejr, men samtidig også Sparta Prags bedste chancer for en udesejr i en gruppe, som udover de to kombattanter tæller Rangers og forhåndsfavoritterne fra Olympique Lyon.

Niels Frederiksens tropper har ikke imponeret voldsomt rent defensivt med kun et Clean Sheet i sæsonen, og det var et ganske usandsynligt et af slagsen i en 2-0 sejr over FCM, hvor “Ulvene” kunne ha’ scoret både to og tre gange i første halvleg, men brændte på det skammeligste.

Modsvarende kommer Sparta Prag også med en del skader til opgøret, bla. med danske Casper Højer på sidelinjen flere måneder endnu, og i weekenden så man meget sårbare ud i et 2-3 nederlag til Viktoria Plzen, hvor modstanderne havde scoret tre gange inden der var spillet en time.

Brøndbys hjemmebanefordel kan sagtens give holdet vinger som det blev set i perioder mod Salzburg, så selvom et spil på Sparta frister, går vi i stedet med mål fra begge sider og mindst tre fuldtræffere. 1-1 bør ikke for alvor være brugbart for nogle af mandskaberne.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,95)


Leanders Langskud – torsdag d. 16. september kl. 20:45

Slovan Bratislava – FC København: FCK vinder og under 2,5 mål til odds 3,75 ved bet365*

Slovan Bratislava var ikke voldsomt uheldige med at kvalificere sig til Conference League med tanke på, at holdet undervejs har slået to hold ud i form af Shamrock Rovers og Lincoln Red Imps, mens man til gengæld tabte til Young Boys og Olympiakos; sidstnævnte to hold, som bør være på FC Københavns niveau.

Mod både Olympiakos og Young Boys scorede Slovan ikke i første opgør, og de får også svært ved at nedbryde en FCK-defensiv, som har fire clean sheets på stribe og virkelig har fundet melodien under Jess Thorup.

Københavnerne har dog stort anlagt fuldbrag mod FC Midtjylland under 72 timer senere, så det vil undre, hvis holdet går ud og smadrer totalt i gennem på alle cylindere. Det lugter af, at der skal bruges kræfter på at komme foran 1-0 og så ellers bare holde stenhårdt fat i de tre point. Slovans offensiv er ikke ligefrem frygtindgydende og bør komme til kort her.

Gå derfor efter FCK-sejr på 1-0 eller 2-0 som væddemålet her går på. Det er flot betaling at være oppe på næsten fire gange pengene på et af de to sejrscifre.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Find flere spiltips fra Leander i SpilXpoden

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Skriv et svar