18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til FCK – Brøndby Påskemandag

Leanders Luringer sætter alt ind på fidusjagten til det stort anlagte derby mellem Brøndby og FC København med tre fiduser til opgøret.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – mandag d. 18. april kl. 16:00

FC København – Brøndby: Flest hjørne i kampen (handicap 0-2): Brøndby til odds 1,65 ved LeoVegas*
Superligaen, 26. spillerunde

Brøndby har fået kantspillet til at rulle de sidste par kampe, hvor man mod AaB og Randers noterede sig for 13 og 11 hjørnespark.

FC København har stadig ikke vundet hjørnesparksstatistikken med mere end to overskydende hele dette forår i alle turneringer, bla. fordi man tillader næsten 65% flere hjørnespark dette forår sammenlignet med efterårssæsonen.

I en kamp, hvor FCK givetvis kommer til at føre kampen på måltavlen, skal der være gode chancer for at Brøndby maksimalt taber statistikken med et enkelt hjørne.

Spil Leanders Lette til odds 1,65* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – mandag d. 18. april kl. 16:00

FC København – Brøndby: FC København vinder med rent bur til odds 2,65 ved LeoVegas*
Superligaen, 26. spillerunde

Brøndby slider stadig voldsomt i det offensivt. Man mangler i voldsom grad at spille sine chancer store, og mod AaB senest skabte man blot 1,4 Expected Goals på skyhøje 24 afslutninger.

Nok sluttede FC Københavns rekordstime med et 1-3 nederlag i Silkeborg, men på en fyldt hjemmebane i Parken uden gæstende fans tilladt, er det svært at se FCKs 1,60-1,65 favoritværdighed som andet end berettiget.

Når 12 af FCKs 16 sejre i sæsonen tilmed har været til nul, mens Brøndby seks ud af syv gange har tabt uden at score, så er det logiske spil til kampen her FCK som sejrsherre med rent bur til Kamil Grabara og co.

Spil Leanders Listige til odds 2,65* (spilbar til 2,40)

Leanders Langskud – mandag d. 18. april kl. 16:00

FC København – Brøndby: Simon Hedlund (BIF) får kort til odds 4,30 ved LeoVegas*
Superligaen, 26. spillerunde

Simon Hedlund bryder sig ganske enkelt ikke om at møde FC København. Svenskeren har fået gult kort i foruroligende høje 6 ud af 11 derbies, og med Brøndbys resultatmæssige krise in mente, er det næppe at overdrive, hvis man insinuerer, at svenskerens tændingsniveau er til den høje side søndag eftermiddag.

Dommer Sandi Putrus dømmer sit første derby nogensinde og netop Putros har Hedlund haft kontroverser med tidligere, da han gik forbi et pauseinterview i kampen mod AGF og var voldsomt intimideret over Putros’ århusianske ophav.

Meget fine odds på, at Hedlund igen må en tur i den sorte bog

Spil Leanders Langskud til odds 4,30* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Se også:

Læs også:

Skriv et svar