18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til FA Cup-weekenden 7. – 9. januar

En weekend uden Premier League er ikke ensbetydende med en weekend uden Premier League! Benjamin Leander stiller her skarpt på FA Cuppen og dets bedste odds!

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 8. januar kl. 16:00

Kidderminster – Reading: Reading vinder til odds 1,63 ved bet365*
England, FA Cup

Her er der altså noget, som SLET ikke stemmer rent odds-teknisk, når Reading skal give 1,63 på udebane mod et Kidderminster-hold, som rangerer TREOGFIRS placeringer under Championship-bundholdet.

Da Chorley fra samme niveau som Kidderminster skulle møde Derby fra samme niveau som Reading i sidste sæsons FA Cup, åbnede Derby i odds 1,20, men endte i odds 4+, fordi hele 1.holdstruppen var inficeret med Corona. Det er der trods alt ingen meldinger om fra Readings side, og selvom holdet har en svær opgave mod rækkens førerhold fra Fulham allerede 75 timer efter slutfløjtet lørdag eftermiddag, så bør Vladimir Paunovic’ tropper ikke ligefrem være gennemmøre ovenpå et hårdt juleprogram; holdet spillede nemlig slet ikke mellem 12. december og 2. januar og bør derfor være veludhvilede omend i kampform qua, at man fik 2-2 mod Derby i mandags.

Kidderminster derimod er ikke i form efter en tsunami af udsættelser henover juleperioden, som har medført, at holdet når op på tre uger uden kamp inden mødet med Reading. Alle tre kampe henover juleperioden blev udsat grundet Covid19-udbrud hos modstanderholdet, og det må alt andet lige betyde en klar fordel til Reading på parathedskontoen.

På trods af en udsolgt hjemmebane og kæmpe motivation hos værterne, bør det kun være muligt at kigge en vej betting-mæssigt; mod udesejren.

Spil Leanders Lette til odds 1,63* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – fredag d. 7. januar kl. 21:00

Swindon – Manchester City: Cole Palmer (MCI) scorer i kampen til odds 2,38 ved Mr. Green*
England, FA Cup

I årets første udgave af SpilXpoden er Swindon – Manchester City under lup med et målscorerspil, men også her i luringerne er der spiller specials på beddingen.

Hvis og såfremt City spiller Cole Palmer fra start i 4-3-3 formationen, bør der være soleklar værdi på ungersvenden til at nette for de tårnhøje City-favoritter. Palmer har allerede scoret for City i ikke færre end tre turneringer i denne sæson, nemlig Football League Trophy, Liga Cuppen og Champions League, ligesom han har været brandvarm for U23-holdet med fem træffere i seks kampe.

Swindon har bestemt ikke været Fort Knox i League Two med seks Clean Sheets i 23 kampe og i alt 10 Clean Sheets i 30 kampe denne sæson, og holdet er handicappet voldsomt af, at den stærke sidste skanse Jojo Wallacoot har gjort det så godt, at han er udtaget til Africa Nations Cup, hvilket efterlader Lewis Ward som førstekeeper til opgøret her.

På den baggrund lugter det af i hvert fald en 2-3-4 City scoringer, og mon ikke Palmer nemt kunne være afsender på en enkelt af disse?

Spil Leanders Listige til odds 2,38* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – lørdag d. 8. januar kl. 13:30

Burnley – Huddersfield: Huddersfield vinder til odds 5,75 ved bet365*
England, FA Cup

Der er samme odds at hente på Burnley over Huddersfield som der er på Reading over Kidderminster, og det kan ganske enkelt ikke passe. Holdene under nedrykningsstregen har traditionelt ikke ret stor succes i FA Cup-turneringen, når vi kommer ind i januar, og derfor skal Burnleys favoritværdighed også være helt i skoven mod et Huddersfield-hold, som er otte placeringer under dem i skrivende stund.

Carlos Corbarans tropper har for alvor fundet melodien i Championship med seks kampe i streg uden nederlag og en placering i playoff-zonen. Omvendt har Burnley netop meldt ud, at manager Sean Dyche misser kampen grundet Covid19, men ingen spillere skulle i nuværende stund være smittet.

Forude for Burnley venter voldsomt vigtige hjemmekampe mod Leicester og Watford i løbet af de kommende 10 dage, og hvis værterne som forventet hviler et par af de mest benyttede profiler såsom Matthew Lowton og Ashley Westwood, skal opgøret her være langt mere åbent end oddsene antyder. Soleklar værdi på gæsterne.

Spil Leanders Listige til odds 5,75* (spilbar til 4,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Find flere spilforslag fra Leander i SpilXpoden!

Skriv et svar