18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Europa League og Conference League-semifinalerne 5. maj 2022

Det blir Real Madrid – Liverpool i Champions League-finalen, men vi mangler stadig at få de to finalister fra Europa League og Conference League. Leanders Luringer fokuserer på torsdagens dramaer i begge turneringer.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – torsdag d. 5. maj kl. 21:00

Marseille – Feyenoord : Begge hold får 2+ kort til odds 1,61 ved bet365*
Conference League, 2. semifinale (3-2 til Feyenoord i 1. kamp)

I første kamp i Holland gik tippet på maksimalt fire advarsler med Michael Oliver som dommer – et væddemål, der akkurat kneb sig hjem.

Fanatiske fans fra de to mandskaber har allerede været i infight i dagene op til kampstart, og der må også forventes intens fight på Velodromen i Marseille, hvor hjemmepublikummet nok skal gejle stemningen gevaldigt op.

Schweiziske Sandro Schärer har haft en flot sæson, men det er utvivlsomt den største kamp i karrieren for Schärer, som havde otte gule kort i en lignende heksekeddelkamp mellem Galatasaray og Lokomotiv Moskva i efteråret.

Fin betaling på, at begge hold noteres for mindst to kort. Feyenoord vandt 3-1 i gule kort i første kamp, og der er alt rigeligt med syndebukke til at finde to mand fra hvert hold i den sorte bog. Direkte rødt kort tæller i øvrigt også for to kort.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – torsdag d. 5. maj kl. 21:00

Rangers – Leipzig: Rangers flest hjørne i ordinær tid til odds 2,00 ved bet365*
Europa League, 2. semifinale (1-0 til Leipzig i første kamp)

En kopi af anbefalingen fra første opgør i Tyskland, hvor Rangers flest hjørne sad til skyhøjt odds.

Denne gang er oddset faldet noget, men Rangers er også bagud 0-1 og skal derfor angribe som minumum indtil en føring.

Argumentationen fra første kamp tåler fint en gentagelse:

Leipzigs stærkt definerede spillestil er ikke specielt hjørnefordrende. Tyskerne er end ikke i top50 over hold fra top5-ligaerne i Europa med flest hjørnespark, og med tanke på, at holdet er klare favoritter helt ned mod odds 1,35 mod Rangers, kan der sagtens opstå tysk føring på både 1 og 2 mål, der overlader initiativet til skotterne.

Fin logik i, at Rangers nok engang får flest hjørnespark mod tyskerne, der er sjældne gæster ved hjørneflaget og kun fik et enkelt i kamp 1.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – torsdag d. 5. maj kl. 21:00

Leicester – Roma: X’et i ordinær tid til odds 3,35 ved Nordicbet*
Conference League, 2. semifinale (1-1 i 1. kamp)

Med reglen om udebanemål afskaffet er det svært at se nogle af holdene komme buldrende udover stepperne her efter 1-1 på King Power Stadium i første opgør, som var et chancefattigt et af slagsen med blot fire afslutninger indenfor rammen, hvor Roma noterede sig for blot 0,27 Expected Goals. Naturligvis giver hjemmebanen Roma favoritstemplet her, men en europæisk finale vil i sagens natur være ekstremt vigtig for begge mandskaber.

Lidt uventet forventer bookmakerne en kamp, hvor målene godt kan flyde med sølle 2,00-2,05 på over 2,5 scoringer-udfaldet, men at dømme på første kamp, kunne 1-1 efter 90 minutter også sagtens være et realistisk udfald, hvis det da overhovedet ender med scoringer.

Gå efter, at vi ender i forlænget spilletid i Rom.

Spil Leanders Langskud til odds 3,35* (spilbar til 3,20)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


1 kommentar

  1. Skal måske med, at Marseilles stemningstribune Virage Nord, skal stå tom i aften, efter urolighederne mod PAOK.

Skriv et svar