18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til England – Danmark d. 7. juli 2021

Onsdag aften går det løs, når Danmark for første gang er på udebane for alvor. Wembley er kampscenen og England er hjemmeholdet. Luringsmester er Benjamin Leander, og han har fundet tre spil til kampen.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag d. 7. juli kl. 21:00

England – Danmark: Danmark under 1,5 gange offside i kampen (inkl. forlænget spilletid) til odds 1,85 ved LeoVegas*

Danskerne løb ikke en eneste gang offside i de to indbyrdes Nations League-opgør mod England, og senest mod Tjekkiet blev det heller ikke til en eneste offside på 96 minutters spil. Kasper Dolberg er særdeles dygtig til at holde sig på den rigtige side af forsvarsspillerne, og “Dolleren” startede da også begge føromtalte kampe mod England.

Englænderne selv har da heller ikke været voldsomt risikable i defensiven med seks trukne offsider på fem kampe, hvor Kroatien og Tyskland bla. løb offside to gange hver i kampe, hvor England havde bolden mindre end 50% af tiden. Det kampbillede bliver næppe aktuelt på Wembley, så gå efter maksimalt én dansk offside til flot betaling.

Spil Leanders Lette til odds 1,85* (spilbar til 1,57)


Leanders Listige – tirsdag d. 7. juli kl. 21:00

England – Danmark: Harry Kane 4+ afslutninger i kampen til odds 2,22 ved bet25*

(Kane skal afslutte mindst fire gange for at spillet er vundet)

I begge Nations League-kampe mod Danmark havde Harry Kane fire afslutninger, og i hjemmekampen på Wembley spillede englænderne sågar en time i undertal. Formkurven er stigende hos Tottenham-topscoreren, der scorede EM-mål nummer to og tre senest mod Ukraine og også scorede på sin eneste afslutning mod Tyskland.

Danmark havde svært ved at håndtere Patrick Schick som frontløber i sin kvartfinale, hvor tjekken fik afsluttet tre gange på 48 minutter, og der er gode chancer for, at Harry Kane indtil flere gange kommer til at volde de danske midtstoppere problemer.

Aldeles glimrende odds på, at Kane når mindst fire afslutninger i kampen

Spil Leanders Listige til odds 2,22* (spilbar til 2,00)


Leanders Langskud – tirsdag d. 7. juli kl. 21:00

England – Danmark: Martin Braithwaite får kort til odds 7,00 ved bet25*

En sjælden, personlig betragtning fra undertegnede: Martin Braithwaite har virkelig vundet mit hjerte i løbet af EM-slutrunden med en kolossal ægthed, ærgerrighed og herlig arbejdsmoral. Derfor skal hans ry ikke sværtes til ved at kalde ham teatralsk eller lignende, men Braithwaite SPILLER til grænsen og har med statsgaranti lært en ting eller to i Barcelona, hvor temperamenterne også godt kan flyde.

Mod Tjekkiet gik Braithwaite både let over ende i boksen og havde voldsomme protester mod kampens linjedommer, der nemt kunne have kostet en advarsel. For landsholdet er det blevet til tre gule kort de sidste 10 måneder, bla. mod Bosnien i en ilter afslutning, ligesom Braithwaite fik kort mod netop England i Nations League for et frispark kort inde i 2. halvleg.

Til en EM-semifinale på udebane kan der nemt komme problemer med tændingsniveauet, og selvom Braithwaite statistisk ikke har været nogen guldkalv at spille til at få kort, er han med dommerøjne en svær spiller at dømme med masser af små kommentarer, fagter, frispark og tendens til at falde lidt nemt i boksen.

På den baggrund skal der være glimrende værdi i hele odds 7,00 på kort til den fremragende danske frontløber, der forhåbentlig får det for at smide trøjen i forbindelse med en målfejring.

Spil Leanders Langskud til odds 7,00* (spilbar til 5,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Find flere spiltips fra Leander i SpilXpoden


Tilbud: Få odds 15,00 på Danmark mod England

Skriv et svar