18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til EM-finalen d. 11. juli 2021

De startede 24. Nu er de to og snart er der kun ét hold tilbage på Europamester-podiet. Det er tid til den 51. og sidste kamp ved EURO2020. Luringsmester Benjamin Leander disker op med de tre bedste spiltips til finalen mellem Italien og England.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 11. juli kl. 21:00

Italien – England: Harry Kane dømmes under 0,5 gange offside i kampen (inkl. forlænget spilletid) til odds 1,60 ved LeoVegas*

I 9 landskampe i 2021 har Harry Kane ikke været på den forkerte side af næstbagerste forsvarsspiller mere end en enkelt gang. Det var mod Kroatien på en snedig dødboldsvariant, hvor Kane mistimede sit løb, så i forhold til at holde sig på den rigtige side i åbent spil, har Tottenham-spydspidsen været ufejlbarlig.

Det er nok tvivlsomt, om Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci vil gå efter at trække Kane offside i forhold til, at de to aldrende herrer næppe vinder mange løbedueller med ham. Mod Belgien og Spanien i de sidste to kampe stod Romelu Lukaku og Ferran Torres offside i klare tyvstart-positioner, og det bør Kane ganske enkelt være for god til hjemme på Wembley.

Fin værdi i, at flaget bliver nede overfor Kane i hele kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,60* (spilbar til 1,40)


Leanders Listige – søndag d. 11. juli kl. 21:00

Italien – England: Tillægstid annonceret i 1. halvleg: 0-1 minut til odds 1,90 ved Mr. Green*

Nok var der tre minutters tillæg i VM-finalen i 2018 (Var-check og straffespark) og to minutters tillæg i EM-finalen i 2016 (skade til Ronaldo) samt to minutter i VM-finalen 2014 (skade til Kramer), men vi skal altså op og ha’ et gennemgående VAR-gennemsyn, en længere skadesbehandling eller en streaker på banen på Wembley for at snige os op på to minutters tillæg i første halvleg. Der lægges ikke tid til for scoringer i al almindelighed, og de tre føromtalte stikprøver ER altså en meget lille sample-size for finaler.

Hverken i England – Danmark eller Italien – Spanien var der lagt tid til i 1. halvleg, og med tanke på, at det er syvende kamp for begge mandskaber og at finaler traditionelt er målfattige og henholdende, skal der være glimrende værdi i at gå efter maksimalt et minuts tillægstid i de første 45 minutter. Det er den annoncerede tid på fjerdedommerens tavle, der gælder.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,70)


Leanders Langskud – søndag d. 11. juli kl. 21:00

Italien – England: Giovanni di Lorenzo får kort til odds 4,00 ved LeoVegas*

Giovanni di Lorenzo begik tre frispark i kampen mod Spanien, fire mod Belgien og to mod Østrig i Italiens foreløbige tre slutspilskampe, og selvom kun Østrig-kampen udløste et gult kort, kommer Napoli-backen på overarbejde mod Raheem Sterling som direkte modstander her.

I de 11 kampe i Serie A som di Lorenzo spillede mod de øvrige Top7-hold (Inter, Juventus, Milan, Atalanta, Lazio og Roma) fik di Lorenzo kort i hele seks af dem, og han kan også nemt få brug for at trække håndbremsen mod Englands driblestærke raket, der samtidig viste mod Danmark, at tyngdeloven ikke fungerer i specielt høj grad i forhold til at gå i græsset ved relativ overfladisk kontakt.

På den baggrund skal der være fin værdi i odds fire på kort fra finaledommer Björn Kuipers til di Lorenzo.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Find flere spiltips fra Leander i SpilXpoden


3 kommentarer

  1. Benjamin Leander har luret på EM-finalen, og resultatet finder du i artiklen. 🙂

    God fornøjelse!

  2. Alligevel et skidt langskud at foreslå… Et spil til odds 4, der er spilbar ned til 5,5 😉

    1. Ja, ikke sådan når 3- og 5-tallet ligner hinanden. Tak for rettelsen 🙂

Skriv et svar