18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til dramatisk sidste runde i Afrika og Asien!

Gruppespillene i Asian Cup og AFCON går ind i sin sidste og afgørende fase med alt på spil i nærmest alle grupper. Her får du de tre bedste tips fra Benjamin Leander

Foto: IMAGO / Shengolpix, Victor Ihechi

Leanders Lette – tirsdag d. 23. januar kl. 18:00

Gambia – Cameroon: Over 1,5 mål til odds 1,47 ved bet365*
AFCON, Gruppe C

Cameroon har travlt i Gruppe C, for et point i de første to kampe og en målscore på 2-4 efterlader som minimum krav om en sejr, og det kan endda risikere ikke at være nok, hvis resultaterne i de andre grupper flasker sig nok til, at man skal bruge minimum neutral målscore og 4 point for at gå videre.

Gambia skal bruge både held, sejr og en masse mål, hvis de vil videre til slutspillet, og her er 1-målssejr næppe nok, med mindre Algeriet og Ghana og øvrige, jagtende 3’ere skuffer gevaldigt.

Cameroon har kun to Clean Sheets i 11 kampe i 2023 og 2024, mens Gambia har et i otte kampe. Da holdene mødtes ved AFCON 2021, vandt Cameroon med 2-0, og mindst to scoringer i kampen tirsdag bør næsten være en selvfølge til overraskende fint odds.

Spil Leanders Lette til odds 1,47* (spilbar til 1,35)

Leanders Listige – onsdag d. 24. januar kl. 12:30

Japan – Indonesien: Under 3.5 mål til odds 2,00 ved bet365*
Asian Cup, Gruppe D

Japan har dummet sig gevaldigt i Gruppe D med 1-2 nederlaget til Iran og står nu til at møde Sydkorea i 1/8-finalen, hvis Heung Min Son og co. vinder deres gruppe.

Først skal man dog lige sikre sig andenpladsen i gruppen, som sker med bare uafgjort mod Indonesien i en kamp, hvor japanerne i sagens natur er kæmpefavoritter med odds 1,04 i snit.

Indoneserne slog flot Vietnam med 1-0 i anden runde, mens man dog måtte strække våben mod Irak med et 1-3 nederlag i premieren. Uafgjort er nok til at sende dem videre her, og med lidt held kan et knebent nederlag faktisk også være nok til at klare sig videre med 3 point og en målscore på -2.

Japanerne skal i udgangspunktet også bare have uafgjort for at sikre andenpladsen, og Irak på førstepladsen kan man ikke nå alligevel grundet reglen om indbyrdes opgør. Derfor kunne landstræner Moriyasu måske finde på at spare de største profiler her, og uanset hvad bør der være god værdi i at spille maksimalt tre scoringer i kampen

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – tirsdag d. 23. januar kl. 21:00

Angola – Burkina Faso: Uafgjort og under 2.5 mål til odds 3,10 ved bet365*
AFCON, Gruppe D

I foregående turneringer har det været nok at få 3 point og en målscore omkring 0 eller +1, men dette års AFCON-turnering kan sagtens vise sig noget sværere at gå videre fra. Flere hold ligger lunt i svinget til blot at blive nummer tre med fire point, og i Angola og Burkina Fasos tilfælde kan man endegyldigt spille sig videre med uafgjort her og få fem point hver.

Selvom holdene har overhængende risiko for at blive passeret af Tunesien, som i gruppens anden kamp møder et dårligt mauritansk landshold, som har 0 point og -2 i score og dermed er 95% ude af turneringen, er det ikke nødvendigvis så skidt at blive 2’er eller sågar 3’er i Gruppe D.

2’eren i Gruppe D får vinderen af Gruppe E, som noget overraskende IKKE bliver Tunesien, men derimod med største sandsynlighed Mali, der inden turneringsstart gav odds 21 for turneringstriumf og blot var “seedet” som 10’er blandt bookmakerne.

3’eren i Gruppe D får enten en lukrativ kamp mod overraskelsen fra Kap Verde, som gav odds 101 inden turneringsstart som vinder, eller også vinderen af Gruppe A, som formentlig bliver Nigeria, som trods alt stadig giver odds 10 for turneringssejr og er rangeret bag Senegal, Marokko og Elfenbenskysten.

Hvad værre er, at taberen af opgøret i bedste fald vil kunne stå med 4 point og en målscore på +0 – et facit, som rent faktisk kan være nok til, at man ryger ud af turneringen med et par uheldige resultater i Gruppe E og F

Sats derfor på, at der spilles med livrem og seler, og at parterne deler salomonisk i porten med sikkert avancement til følge.

Spil Leanders Langskud til odds 3,10* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

3 Kommentarer

Skriv et svar

  1. bja444

    ..og det var så på langskuddet efter det er blevet rettet til 🙂

  2. bja444

    Så den var 3,6 på den listige? Så har de godt nok været hurtige til at reducere det odds til 3,1 som det har været det sidste par timer! Selv med de bedste odds på 0-0 og 1-1 kommer jeg ikke meget over 3,15….