18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til den FØRSTE dag i 2023

2023 er i gang. Benjamin Leander sparker året ind med tre fiduser til at pleje eventuelle nytårstømmermænd.

Leanders Lette – søndag d. 1. januar kl. 16:00

Concord Rangers – Cheshunt: X2 til odds 1,62 ved Nordicbet

Cheshunt var håbløse de første 19 runder med sølle 12 point, men nu har piben fået en anden lyd med 10 point i de sidste fire kampe, sådan så man vejrer morgenluft i bunden af den engelske National League South.

Seneste sejr på 4-2 kom hjemme over Concord Rangers, og det var på bagkant af en imponerende 1-0 sejr over topholdet Ebbsfleet.

Forklaringen ligger bla. i, at man har lejet Brightons talentfulde målmand Adam Debois, som har lukket sølle fire mål ind i sine første fem kampe med tre Clean Sheets til følge – før det havde Cheshunt ét Clean Sheet i de første 18 kampe. Sammen med anden anden lejesvend, QPRS Isac Pitblado, har han fået en stabil kerne i holdets defensiv.

Derfor kan det undre noget, at Concord Rangers stadig er pæne favoritter på hjemmebane i dette “returopgør”. Hjemmeholdet har en trup med en solid blanding af Old Boys-aldrende spillere og unge talenter og kom senest med en uhyre tynd bænk, hvor kun to ud af fem spillere havde spilminutter i sæsonen, og hvor kun en enkelt udskiftning blev foretaget.

Gå efter point til de formstærke gæster.

Spil Leanders Lette til odds 1,62* (spilbar til 1,52)

Leanders Listige – søndag d. 1. januar kl. 20:45

Wellington Phoenix (kvinder) – Western Sydney Wanderers (kvinder): Under 2,5 mål til odds 2,25 ved Unibet*

Rigtigt Match of the WEAK opgør fra Australiens W League, hvor hverken Wellington eller Western Sydney er på tavlen efter fem spillerunder med nul point og blot to scorede mål hver. I sidste sæson sluttede holdene side om side med sølle syv point for 14 kampe, og det endte 0-0 i det første indbyrdes opgør i starten af december 2021.

Derfor virker det hidsigt, at over 2,5 mål-udfaldet skal være soleklar favorit i opgøret her. På underliggende parametre er Wellington Phoenix ligaens dårligste hold hvad angår både antal afslutninger, berøringer i straffesparksfeltet, stikninger i dybden, nøgleafleveringer og flere andre parametre, hvor Western Sydney klarer sig noget bedre. Til gengæld venter en lang udebanetur helt ned til New Zealand og med over seks timer uden en scoring.

Western Sydneys Melissa Caceres, som har scoret det ene af holdets to mål, er tilmed ude med skade, så her går vi efter en målfattig og nervøs affære mellem to formsvage hold.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,15)

Leanders Langskud – søndag d. 1. januar kl. 20:45

Lens – PSG: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 3,30 ved Unibet*

Ingen Messi og ingen Neymar. Oddset på PSG er skudt kraftigt i vejret efter PSGs snævre 2-1 sejr over Strasbourg, hvor man undervejs fik Neymar udvist efter anden advarsel på et tåbeligt forsøg på at filme sig til et straffespark.

Det er anden gang i sæsonen, at PSG starter uden både Neymar og Messi. Første gang det skete endte det 0-0 ude mod Reims, hvor Neymar endda sad på bænken. I den kamp havde PSG ikke en eneste afslutning fra den såkaldte DangerZone centralt for mål i Reims’ straffesparksfelt i de første 45 minutter, og det er svært at se hovedstads-førerholdet buldre derudaf i en topkamp, hvor uafgjort i og for sig fungerer okay for PSG, som dermed vil fastholde forspringet på syv point.

Lens-træner Franck Haise har fire opgør mod PSG i karrieren som træner med mere end acceptable to uafgjorte, en sejr og et nederlag og hele tre gange 0-0 til pause i de fire indbyrdes opgør.

Meget flot betaling på en målløs første halvleg.

Spil Leanders Langskud til odds 3,30* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar