18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til de sidste kampe fra La Liga, Ligue 1 og Serie A d. 4. juni 2023

Europas Top5 Ligaer siger farvel denne weekend, når La Liga, Ligue 1 og Serie A finder de sidste nedrykkere og Europa-deltagere. Benjamin Leander har fiduserne linet up.

20230524 065925 L 1920x1280we: Mandlige atleter i sportsuniform konkurrerer på spillefeltet

Foto: Cesar Manso / AFP /Ritzau Scanpix

Leanders Lette – søndag d. 4. juni kl. 21:00

Valladolid – Getafe: Valladolid flest hjørnespark til odds 1,61 ved bet365*
Spanien, La Liga

Nedrykningsduellen i Spanien involverer hele seks hold, der kæmper om fem fribilletter og en Sorteper.

Valladolid klarer skærene med uafgjort, hvis man ender på samme pointantal som Almeria (skal i så fald tabe til Espanyol) eller man ender på samme pointantal som både Almeria og Celta Vigo (bedre indbyrdes end Celta, som i så fald skal tabe til Barcelona samtidig med, at Almeria taber til Espanyol), men alle andre scenarier efterlader Valladolid i en situation, hvor de skal vinde kampen.

Getafe er også en del af nedrykningsstriden, men de klarer sig endegyldigt med uafgjort mod forstadsrivalerne fra Valladolid og skal også ud i et større puslespil for at trække sorteper til sidst – noget, der bla. inkluderer Celta-sejr over Barcelona, Valencia-point mod Betis og deslige.

Derfor vil det være logisk at gå efter et kampbillede, hvor Getafe står dybt og forsvarer deres point, de ankommer med fra start. Getafe har i forvejen La Ligas suverænt laveste boldbesiddelse med sølle 39,5 for hele sæsonen, og i naturlig forlængelse snitter man også under tre hjørnespark pr. kamp som det eneste hold i ligaen.

Valladolid snitter over fire hjørnespark pr. kamp og har bla. vundet hjørnesparkene med 9-1 over Atletico Madrid og 8-3 mod Sevilla i to af de sidste tre hjemmekampe.

Overordentligt fint odds på Valladolid flest hjørnespark.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – søndag d. 4. juni kl. 18:30

Napoli – Sampdoria: Victor Osimhen scorer mindst 2 mål til odds 2,87 ved bet365*
Italien, Serie A

Sidste hjemmebanefest i denne sæson for Napoli, hvor der nemt kunne være dømt paradekørsel mod allerede nedrykkede Sampdoria, der har set skrækkelige ud på udebane de sidste mange uger.

1-5 mod Milan, 0-2 mod Udinese, 0-5 mod Fiorentina, 1-1 mod Lecce, 0-3 mod Roma og 2-4 mod Juventus er facit siden marts måned, og nigerianske Victor Osimhen kan ikke sige sig fri for, at det måske er sidste kamp for Napoli for nu med tanke på, at angriberen er eftertragtet især i Premier League.

Osimhen skulle kun bruge 19 minutter på at score i det omvendte opgør og nettede to gange i seneste udekamp mod Bologna, der bragte ham op på 25 sæsontræffere. To mål mere skyder ham forbi legender som Crespo, Batistuta og Totti, der alle lavede 26 mål i deres bedste Serie A-sæson, og Napoli kan få let spil hvis Sampdoria igen stiller med eksempelvis 3.keeper Martin Turk og en lang række andre periferispillere, som også var i aktion mod Sassuolo senest.

Godkendt pris på sæsonmål nummer 26 og 27 fra Osimhen.

Spil Leanders Listige til odds 2,87* (spilbar til 2,60)

Leanders Langskud – lørdag d. 3. juni kl. 21:00

Nantes – Angers: Angers til odds 8,00 ved bet365*
Frankrig, Ligue 1

Nok taler motivationen Nantes vej i sidste runde af den franske Ligue 1, men en ting er motivation – noget andet er reel kvalitet.

De grøn/gule har haft et tumultarisk forår med 14 sejrsløse kampe i træk, som har sendt dem fra en 13.plads med 10 point til nedrykning i februar til nu at være to point under stregen. Man fyrede i desperation træner Antoine Kombouaré for tre uger siden, men har kun fået et point i de efterfølgende tre kampe under vikaren Pierre Aristouy, og nu melder desperationen sig med et krav om tre point mod Angers, mens konkurrenterne fra Auxerre ikke må slå et feststemt Lens-hold, der er sikre på sølvmedaljer.

Gæsterne fra Angers har været sikre på nedrykning nærmest hele sæsonen og matematisk allerede efter runde 33. Holdet har dog spillet langt mere frit siden fyringen af Abdel Bouhazama i marts måned og fået otte point på 11 kampe under Alexandre Dujeux sammenholdt med 10 point de første 26 runder, ligesom man har slået Lille 1-0 i processen, tabt knebent med 1-2 til både PSG og Monaco og de sidste to runder spillet 2-2 med Reims og slået nedrykningskollegerne fra Troyes med 2-1 i sæsonens sidste hjemmekamp.

Målt på formkurven siden starten af marts har Nantes fem point for 12 kampe mod Angers otte, og med tanke på Nantes desperation og Angers ditto frihed, er otte gange flækket på et sammenbrud fra Nantes alt for højt. Især hvis der kommer en melding om, at Auxerre på hjemmebane er foran mod motivationsløse Lens og dermed sender den sidste bid af håb ud af Nantes’ sind.

Spil Leanders Langskud til odds 8,00* (spilbar til 6,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar