18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til de mindre ligaer søndag den 6. februar

Leanders Luringer graver dybt i de mindre profilerede ligaer, hvilket har beløbet sig i tre spiltips til søndag i spansk og tyrkisk fodbold.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 6. februar kl. 17:00

Racing Rioja – Pena Sport: Racing Rioja vinder kampen til odds 1,50 ved Nordicbet*
Spanien, Segunda RFEF Gruppe 2

Oprykkerne fra Pena Sport er ved at miste pusten og har startet 2022 elendigt ud med tre nederlag og en målscore på 2-11. Holdets 1.keeper Mendi er skadet, og de tre kampe uden ham har været et kæmpe tab. Først forsøgte man sig med reservekeeper Andoni Recarte, som så forfærdelig ud i to af nederlagene, mens man så hentede ny keeper De Prados ind som spillede sin første kamp i halvandet år sidste weekend uden videre succes, da Pena tabte 1-3 hjemme til Burgos’ B-hold.

Alle tre nederlag har været mod hold fra midten af den 18 hold store række, og nu venter en svær udebanetur til topholdet Racing Rioja, som i modsætning til Pena spiller på kunstgræs.

Her har Rioja været uovervindelige med 18 point i otte kampe, og målmand Tono (med kampe for Real Sociedad i La Liga) har ikke lukket mål ind på eget græs siden 24. oktober mod Gernika.

Senest blev det 0-0 hjemme mod Arenas Getxo som Pena Sport i parantes tabte 0-6 til tidligere i januar, og selvom man mangler Alvaro Garcia med karantæne på midtbanen, skal man ha’ så meget mere kvalitet end de svage, kunstgræsuvante gæster, at man skal vinde komfortabelt til fine 1,50 i odds.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,38)

Leanders Listige – søndag d. 6. februar kl. 12:00

Socuellamos – La Nucia: Socuellamos under 0,5 mål i kampen til odds 2,00 ved Nordicbet*
Spanien, Segunda RFEF Gruppe 5

I bunden af Gruppe 5 i Spaniens 4.bedste række har Socuellamos kriget sig til fem point i de første tre runder af kalenderåret, men det er sket med målscoren 1-0, og modstanden har været overkommelig i form af Pulpleno, Levante B og El Ejido, som ligger nummer 11, 12 og 13 i den 18 hold store række. Socuellamos ligger nummer 16 med den lidet flatterende målscore 12-23, og ingen spiller har scoret mere end to mål for bundholdet.

Nu skal man så være værter for en hjemmekamp mod førerholdet fra La Nucia, og Socuellamos har generelt haft svært ved at finde vej til nettet mod rækkens top5-hold.

Mod La Nucia (0-0), InterCity (0-1), Hercules (0-0) Murcia (0-0) og Alzira (0-3) er det altså blevet til liga akkurat nul mål, og det er svært at se La Nucia svække på den i forvejen latterligt gode defensiv, som har tilladt uhørte OTTE mål mod sig i 19 kampe, hvoraf de første fire blev lukket ind i de første syv spillerunder.

De efterfølgende fire mål mand har lukket ind i 12 kampe har været fordelt på to mod Murcia (4er i tabellen), 1 mod Intercity (2er i tabellen) og så et mod Melilla fra midten af rækken.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,05)

Leanders Langskud – søndag d. 6. febuar kl. 17:00

Genclerbirligi – Ankaragücü: Genclerbirligi scorer IKKE til odds 3,00 ved bet365*
Tyrkiet, 1. Lig

Genclerbirligi er ramt af dårlig form og svært mange offensive afbud og skal nu op mod 1. Ligs bedste defensiv.

Til opgøret mangler hjemmeholdet ikke færre end alle holdets top3-leverandører hvad angår oplæg, nemlig Aktas (karantæne) Alici (skadet) og LuaLua (skadet) – de tre har foruden 14 oplæg også stået for tre mål, ligesom vicetopscorer Eleke (4 mål og et oplæg) udgik skadet af forrige liganederlag mod Adanaspor.

Derfor ligger der et tungt pres på topscorer Sandro Lima til at levere, og han får sit for mod et velsmurt Ankaragücü-hold, som er 2’er i rækken og har indledt 2022 med maksimumpoint – noget bedre end Genclerbirligi, som har indledt med lige akkurat 0 point.

Ankaragücü har ni Clean Sheets i 21 kampe og bør derfor være et frækt langskud til at holde nullet mod de hårdtramte værter.

Spil Leanders Listige til odds 3,00* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Lyt også til den seneste udgave af SpilXpoden (03/02) hvor Leander er klar med flere spiltips!

Skriv et svar