18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til de europæiske kampe 5. – 6. oktober 2022

De europæiske gruppespil går ind i tredje runde ud af seks mulige. Benjamin Leander deler ud af sine bedste spil fra Champions League, Europa League og Conference League.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 5. oktober kl. 21:00

Manchester City – FC København: Manchester City -2,5 (AH) til odds 1,60 ved Marathonbet*
Champions League, Gruppe G

Udover et betydningsløst 1-1 resultat mod Shakhtar Donetsk i 2019, hvor City allerede havde vundet gruppen, har Pep Guardiolas tropper ikke sat point til hjemme på Etihad i gruppespillet siden Lyon overraskende vandt med 2-1 i september 2018. Resultater som 5-1 mod Atalanta, 6-0 mod Shakhtar, 3-0 mod Olympiakos og Marseille, 6-3 mod Leipzig og Club Brügge levner lidet spænding om udfaldet, når danske FC København kommer på besøg onsdag aften.

Københavnerne har fået en miserabel start på sæsonen og tabte med 0-3 til et Dortmund-hold, som er flere niveauer under City. Dertil kan man spekulere i, om ny cheftræner Jacob Neestrup kunne finde på at spare spillere til den voldsomt definerende hjemmekamp mod guldkonkurrenterne fra FC Nordsjælland – et opgør, som spilles blot 69 timer efter slutfløjtet på Etihad.

Sidst FC København mødte CL-modstand på udebane af Citys kaliber tabte man 0-4 på Bernabeu, og derfor går vi med komfortabel City-sejr på mindst tre mål til godkendt betaling.

Spil Leanders Lette til odds 1,60* (spilbar til 1,53)

Leanders Listige – torsdag d. 6. oktober kl. 21:00

Arsenal – Bodø/Glimt: Begge hold scorer til odds 1,95 ved bet365*
Europa League, Gruppe A

Arsenal er kommet flyvende fra land i Premier League, og i weekenden venter så en stor styrkeprøve, når Liverpool gæster Emirates Stadium.

Derfor bør Mikel Arteta rotere en del på de startende 11, som indtager banen mod norske Bodø/Glimt. Arsenal er storfavoritter ned mod odds 1,20-1,25, men har ikke været usårlige defensivt denne sæson, hvor kun tre af ni opgør i alle turneringer er endt med et clean sheet.

Bodø har scoret 16 gange i træk i alle turneringer, men til gengæld har man kun holdt nullet på fremmed græs to gange i 12 kampe på denne side af sommerferien, hvor bla. tre indkasserede mål mod Odd, tre mod færøske Klaksvik og tre mod Tromsø skæmmer gevaldigt. I europæisk regi har man spillet friskt til på fremmed græs og de sidste to år scoret mod både Milan og PSV, så mod et Arsenal-hold i blandet forfatning, bør der være muligheder for, at nordmændene kan få scoret, men så sandelig også får svært ved at holde rent bur iden anden ende som så store underdogs.

Spil derfor begge hold på tavlen til fint odds.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,83)


Leanders Langskud – torsdag d. 6. oktober kl. 21:00

Gent – Djurgården: Gent -1,5 (AH) til odds 3,40 ved LeoVegas*
Conference League, Gruppe F

Djurgården står foran sæsonens vigtigste kamp i weekenden, når man går i direkte guldduel med Häcken. Med seks runder igen er Djurgården fuldstændig á point med Häcken, og så bør Conference League altså få gedigen andenprioritet med en tur til Gent og Belgien torsdag aften, især når man kommer fra en voldsomt undervældende 0-3 skuffelse ude mod bundholdet Degerfors den forgangne weekend.

Der er kickoff mod Häcken allerede søndag klokken 17:30, så træner Kim Bergstrand bør komme til vaflernes og pomfritternes hovedstad med et mandskab et godt stykke fra fuld styrke. Især fordi Djurgården har leveret fint og fået fire point i de første to kampe mod Molde og Shamrock Rovers.

Gent er et stykke fra fordums styrke, men slog Shamrock Rovers sikkert med 3-0 i første hjemmekamp og bør kunne bygge på mod et Djurgården-hold med øjnene solidt plastret på den svenske mesterskabspokal, som man blot har vundet én gang siden 2005.

Gå efter sikker sejr til Gent på mindst to overskydende mål.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar