18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til de europæiske kampe 11. – 13. oktober 2022

De europæiske gruppespil går ind i fjerde runde ud af seks mulige. Benjamin Leander deler ud af sine bedste spil fra Champions League, Europa League og Conference League.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – torsdag d. 13. oktober kl. 21:00

Ballkani – Sivasspor: Over 2,5 mål i kampen til odds 1,85 ved bet365*
Conference League, Gruppe H

Ballkani vandt et komplet vanvittigt opgør i Tyrkiet med 4-3, og nu er det voldsomt svært at se, hvordan vi skulle få mindst fem mål færre i opgøret her.

Gruppens to andre mandskaber fra Cluj og Slavia Prag må siges at være klare forhåndsfavoritter til at gå videre, og af samme grund nytter det ikke noget med uafgjort her for nogle af holdene, hvis man for alvor vil true i kampen om top2-placeringer og avancement.

De to hold havde 33 afslutninger på tyrkisk grund, og kombineret med gensidigt forsvarsspil af tvivlsom karakter, bør det også række rigeligt til mindst tre scoringer her.

Spil Leanders Lette til odds 1,85* (spilbar til 1,77)

Leanders Listige – torsdag d. 13. oktober kl. 21:00

Manchester United – Omonia Nicosia: Anthony Elanga (MUN) scorer til odds 2,87 ved bet365*
Europa League, Gruppe E

United er gigantiske favoritter med odds 1,10 i snit til kampen her – holdets største favoritværdighed i en europæisk kamp siden november 2011 mod Otelul Galati i Champions League under Sir Alex Ferguson.

11 år senere bør der heller ikke være tvivl om sejren under Erik ten Hag, men hollænderen bør rotere voldsomt mod en modstander af så tvivlsom kaliber som Omonia – også selvom det “kun” blev 3-2 på Cypern i sidste uge.

Hjemme på Old Trafford bør forskellen være endnu større, men det virker usandsynligt at spillere som Marcus Rashford og Jadon Sancho skulle komme i spil her. Anthony Martial udgik tidligt mod Everton og blev erstattet af Cristiano Ronaldo, mens helt unge spillere so Facundo Pellistri og Alejandro Garnacho bør være for urutinerede og rustne hvad angår kampform, så på listen over oplagte målscorere bør svenske Anthony Elanga være relativt højt oppe.

Elanga har ikke været i aktion i premier League siden slutningen af august, men har til gengæld gået spilletid for United i to af de første tre gruppekampe i Europa med en enkelt start hjemme mod Real Sociedad.

Her bør han også være i spil til en startplads, og selvom afslutningerne ikke har været mange med kun lige over 1,3 i snit pr. optræden i snit, så skal næsten tre gange pengene på Elanga være et voldsomt spil, hvis han starter inde.

Spil Leanders Listige til odds 2,87* (spilbar til 2,40)


Leanders Langskud – onsdag d. 12. oktober kl. 21:00

Barcelona – Inter: 0-0 efter 1. halvleg til odds 3,75 ved LeoVegas*
Champions League, Gruppe C

Nøglekamp i Gruppe C, hvor Barcelona er pisket til sejr mod Inter, hvis ikke man vil stå med den utaknemmelige opgave, at man skal slå Bayern på udebane for at nappe andenpladsen i gruppen. Efter 1-0 til italienerne i tredje runde vil uafgjort medføre, at Inter er bedre indbyrdes end Barca, og så vil Barca skulle hente fire point på Inter i de sidste to runder, hvor Inter bla. har prügelknaben fra Plzen på hjemmebane.

Det bør i sagens natur give en afventende affære, hvor Barca for alt i verden ikke må indkassere tidligt. Det omvendte opgør i Italien stod 0-0 efter 1. halvleg og havde nul store chancer i første halvleg og 0,50 Expected Goals tilsammen, og næsten fire gange indsatsen på, at vi igen går til pause uden scoring virker til den afgjort høje side.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar