18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til de danske holds skæbnekampe i Europa 9. december

Skal Danmark have to, tre eller ALLE fire hold videre til forårets knockout-kampe i Europa League og Conference League? SpilXpertens Benjamin Leander giver årets sidste internationale udgave af Leanders Luringer med danske hold involveret.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – torsdag d. 9. december kl. 18:45

AZ Alkmaar – Randers FC: Under 1,5 mål i 1. HALVLEG til odds 1,48 ved Marathonbet*

Randers går videre selv med et 1-måls nederlag, hvis bare Cluj tager point fra Jablonec på hjemmebane. Nok er rumænerne uden motivation, men vurderes stadig med fine chancer for point i en kamp, hvor bookmakerne holder oddsene fuldstændig lige på både hjemme- og udesejr.

Det bør medføre, at Randers kommer forsigtigt fra land i Alkmaar mod et hjemmehold, der har vundet gruppen og givetvis har tankerne på weekendens voldsomt krævende udekamp mod Ajax i den hollandske hovedstad. Forvent derfor et AZ-hold, som næppe kommer i stærkeste opstilling og med mange rotationer, hvorfor spillet næppe sidder helt solidt hvad angår relationer og kombinationer.

Kommer meldingen om en Jablonec-føring i Rumænien, så skal Randers naturligvis frem for at sikre gruppens andenplads via en sejr, men alt andet lige må Thomas Thomasbergs tropper forventes at holde øje med diverse Livescores før man blæser til angreb. God mening i at spille maksimalt en scoring i de første 45 minutter.

Spil Leanders Lette til odds 1,48* (spilbar til 1,40)


Leanders Listige – torsdag d. 9. december kl. 21:00

FC København – Slovan Bratislava: Mål scoret mellem minut 76 og slutfløjtet: JA til odds 1,90 ved ComeOn!*

For FC København er kampen mod Slovan sportsligt ligegyldig i og med, man er sikre på at blive nummer et i gruppen, men man fornemmer alligevel, at Jess Thorup kommer til at stille stærkt i den sidste kamp i 2021. Både for egen skyld, men også for at få vigtige point til den danske koefficient som FCK har været kongelig hofleverandør til de sidste mange år.

For Slovan Bratislava er kampen bestemt ikke ligegyldig. Den skal vindes, og muligvis også med flere mål alt efter, hvor stort PAOK slår prugelknaben fra Lincoln Red Imps. Vinder PAOK med tre mål hjemme på græsk grund, er Slovan tvunget til at vinde med mindst to, så uanset hvad lugter det af målfest og underholdende bold i Parken, hvor det hårdt kritiserede underlag også har fået næsten tre ugers hvile siden 1-1 kampen mod AGF og derfor bør indbyde til attraktiv, offensiv fodbold.

Vi satser på en affære, hvor kampen ikke går i stå på noget tidspunkt.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,85)


Leanders Langskud – torsdag d. 9. december kl. 18:45

Sparta Prag – Brøndby: Under 1,5 mål i kampen til odds 4,70 ved LeoVegas*

Det er svært sådan for alvor at forstå, hvorfor bookmakerne tror på masser af mål i Sparta Prags kamp mod Brøndby, der er en direkte duel om tredjepladsen i gruppen og dermed playoff-kampe mod en 2’er fra Conference League.

Sparta lever med uafgjort i forhold til at fastholde placeringen, og selvom holdet blot har holdt nullet 11 gange i 28 kampe denne sæson, så holdt man stadig Brøndby på et absolut minimum af chancer i en generelt voldsomt chancefattig premiere i Europa Leagues første runde.

For Brøndby gælder det om at få Mikael Uhre på tavlen; Blot to af Brøndbys 10 sejre i Superligaen er kommet uden scoringer fra Uhres fod, men Sparta havde voldsomt godt styr på Uhre, der leverede et rundt nul ud for både mål, oplæg, afslutninger, berøringer i boksen og vellykkede 1-mod-1-dueller i det omvendte opgør på Brøndby Stadion.

Endnu en 0-0’er til odds 15 skal også være et voldsomt værdiholdigt langskud, men Brøndby skal trods alt satse på et eller andet tidspunkt, så her tager vi maksimalt et enkelt mål i kampen til dog også skyhøj betaling. Bemærk i øvrigt, at der er meldt om sne i Prag hele torsdagen, hvilket næppe gør baneforholdene voldsomt favorable.

Spil Leanders Langskud til odds 4,70* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar