18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til de danske holds skæbnekampe 31. august 2023

Bliver det 1, 2 eller 3 danske hold i europæiske gruppespil? Benjamin Leander er klar med spiltips til FC Københavns, FC Midtjyllands og FC Nordsjællands europæiske skæbnekampe.

FCK skal krige en CL-gruppespilsbillet hjem onsdag aften i Parken. Det bør blive intenst og med god mulighed for mange kort. Foto: Ritzau Scanpix / Waldemar Deska / EPA

Leanders Lette – torsdag d. 31. august kl. 21:00

Legia Warszawa – FC Midtjylland: Begge hold scorer i ordinær tid til odds 1,66 ved bet365*
Conference League Playoff, 2. kamp (1. kamp 3-3)

I sidste uge blev der anbefalet mål fra begge sider i 2. halvleg, og både FCM og Legia leverede varen i begge halvlege i en voldsomt underholdende 3-3 kamp.

Resultatet bringer Legias europæiske målscore denne sæson op på 14-12 for sølle fem kampe, og alene det burde være argument nok for at anbefale mål fra begge hold.

FC Midtjylland ser dog skrøbelige ud i alle segmenter af spillet lige pt, og weekendens nederlag på 0-3 mod FC Nordsjælland var ikke et mål for lille. Defensive profiler som Henrik Dalsgaard og Sverri Ingison manglede begge, mens der offensivt heller ikke var nogen Cho Gue-Sung eller Aral Simsir at se. Sidstnævnte bør dog være tilbage til torsdagens opgør i den polske hovedstad, mens der stadig er tvivl om FCMs sydkoreanske sommerindkøb i angrebet.

Det lykkedes heller ikke FCM at score over 90 minutter mod totalt upåagtede Progres Nidderkuer, så man kan være bange for, om der er mål i Thomas Thomasbergs mandskaber. Når kasakhiske Ordabasy kunne score to gange på 84 minutter, bør FCM dog også være i stand til at passere den skrøbelige polske defensiv med kampbilledet fra første kamp in mente.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – torsdag d. 31. august kl. 21:00

Partizan Beograd – FC Nordsjælland: FCN vinder 2. HALVLEG til odds 2,87 ved bet365*
Conference League Playoff, 2. kamp (1. kamp 5-0 FC Nordsjælland)

FCN var forrygende i første kamp og splittede Partizan ad til atomer. Selvom hjemmebanefordelen betyder enormt meget for serberne, så bør modløsheden indfinde sig hurtigt, med mindre man chokstarter og kommer foran med et par stykker allerede i 1. halvleg.

Allerede i weekenden har man lokalopgør mod ligadebutanterne fra Novi Beograd, og hvis der er bare nogenlunde status quo når 2. halvleg starter, bør resignationen ligge lige om hjørnet.

FCNs virile mandskab kørte på gennem alle 90 minutter i Farum og vil med statsgaranti heller ikke stå tilbage for at lave et par kasser i den serbiske hovedstad torsdag. Når først Partizan skal satse, bør der opstå rigeligt med muligheder for at sende omstillinger på stribe mod Partizan-målet, og derfor bør det være et logisk spil at gå efter, at FCN specifikt vinder de sidste 45 minutter, når Partizan har smidt håndklædet i ringen rent mentalt i tilfælde af en uforløst 1. halvleg.

Spil Leanders Listige til odds 2,87* (spilbar til 2,65)

Leanders Langskud – onsdag d. 31. august kl. 21:00

FC København – Raków Częstochowa: Elias Jelert (FCK) får kort i ordinær tid til odds 4,33 ved bet365*
Champions League Playoff, 2. kamp (1. kamp 1-0 FC København)

Kun Håkon Haraldsson (8) fik flere advarsler i Superligaen sidste sæson blandt FCK-spillerne end Elias Jelert (7), og den unge venstre back ligner også et godt bud på en mand i dommer Istvan Kovacs sorte bog onsdag aften.

Jelert sparer sjældent sig selv i kampe mod god modstand. I fem starter mod sidste sæsons nummer to og tre fra FC Nordsjælland og AGF fik Jelert fire gule kort, ligesom han både fik gult mod Rakow i første kamp og i første kamp hjemme mod Sparta Prag – førstnævnte for tidsudtræk og sidstnævnte for brok efter kampen var overstået. Senest mod Silkeborg tog han også gult kort for at stoppe gæsternes Alexander Lind i en omstilling, og på alle parametre er FCK-kometen ikke ked af at gøre opmærksom på sig selv overfor dommerne.

Rumænske Kovacs holder ikke igen med kortene i sine europæiske opgaver, og at Jelert er nummer TI på Bet365s liste over mest sandsynlige spillere til at få kort i kampen virker helt skævt.

Spil Leanders Langskud til odds 4,33* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar