18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til de danske holds kampe i Europa 25. november

Tre af fire danske hold er favoritter i torsdagens kampe i Europa, men det er det undertippede hold, der finder vej til Leanders Langskud som et fint bud på en sejrsherre.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – torsdag d. 25. november kl. 18:45

Lincoln Red Imps – FC København: FCK -1,5 (AH) til odds 1,70 ved Mr. Green*

Lincoln har tabt samtlige kampe i gruppen med mindst to mål, og selvom holdet helt sikkert er motiverede efter at prøve sejrens sødme på hjemmebane i det givetvis eneste europæiske gruppespil holdet kommer i i nyere tid, så ændrer det ikke på, at holdet kvalitetsmæssigt næppe havde klaret skærene i 1. division.

FCK har gigantisk motivation til sejren for at kunne styre pole position inden sidste kamp mod Slovan Bratislava, og med tanke på, at man slog FCN med 5-1 på kunstgræs i Farum, bør man også kunne slå Lincoln i Gibraltar med blot det halve.

Spil Leanders Lette til odds 1,70* (spilbar til 1,60)


Leanders Listige – torsdag d. 25. november kl. 18:45

FC Midtjylland – Braga: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 2,95 ved LeoVegas*

Højt odds på den listige, men det er svært at se kampen her drøne derud af fra start af. FCM slider med at skabe store chancer pt. med nul af slagsen mod både AGF og Brøndby i to sjældne november-nederlag. 0 point mod Braga her vil sende holdet så godt som sikkert ud af kampen om avancement i Europa League, så der skal nok være fokus på kampbilledet i Serbien mellem Røde Stjerne og Ludogorets. Braga kommer til kolde Herning og vil givetvis også være nogenlunde tilfredse med 1 point, men kan også være tvunget frem på banen af meldingen om føring til Røde Stjerne.

Alt i alt giver det dog mest mening at tro på en stilfærdig første halvleg med flot betaling på næsten tre gange indsatsen for målløse første 45 minutter.

Spil Leanders Listige til odds 2,95* (spilbar til 2,65)


Leanders Langskud – torsdag d. 25. november kl. 21:00

Brøndby – Lyon: 1-tallet til odds 3,48 ved Marathonbet*

Lyon kommer givetvis med et helt reservehold her med tanke på, at der venter en svær opgave i Montpellier blot 66 timer senere. Cheftræner Peter Bosz har allerede sikret gruppesejren med sit hold og vil derfor være tosset, såfremt han bruger værdifulde kræfter på en kold udebanekamp i Danmark.

Niels Frederiksen kan derimod bygge sit hold op til at nappe sejren mod gruppens ellers stærkeste hold, for derefter at håbe på en gruppefinale mod Sparta Prag om andenpladsen i gruppen og højest overraskende avancement til EL-playoffs mod en 3’er fra Champions League. Alt efter hvor mange stamspillere Lyon sparer, kan Brøndby sagtens gå hen og være tæt på smalle favoritter ved kickoff her, for relationerne bør ikke være mange hos det reservespækkede Lyon-hold.

Spil Leanders Langskud til odds 3,48* (spilbar til 2,90)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar