18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til de danske holds kampe i Europa 15. – 17. august 2023

Får vi 1, 2 eller alle 3 danske hold videre i Europa? Benjamin Leander disker op med spiltips til Sparta Prag – FCK, FCM – Omonia og FCN – FCSB.

Gue-Sung Cho og FC Midtjylland skal spille europæisk kvalkamp torsdag. Foto: IMAGO / Morten Kjær

Gue-Sung Cho og FC Midtjylland skal spille europæisk kvalkamp torsdag. Foto: IMAGO / Morten Kjær

Leanders Lette – torsdag d. 17. august kl. 19:00

FC Nordsjælland – FCSB: FCN vinder i ordinær tid til odds 1,53 ved bet365*
Conference League-kval, 2. kamp. Første kamp: 0-0

Ikke siden Lyngby spillede 0-0 ude mod Wrexham og tabte 0-1 i returkampen på dansk grund, har et dansk hold tabt returopgøret efter at have spillet 0-0 på fremmed græs. 10 gange er det endt med avancement og to gange exit på reglen om udebanemål.

Med den statistik i baghovedet er det helt fortjent at FC Nordsjælland går ind til kampen mod rumænske FCSB som klare favoritter. Det er under et år siden, at FCSB stiftede bekendtskab med dansk kunstgræs for første gang, og her endte det med et ydmygende 0-5 nederlag til Silkeborg.

FCN’erne spiller bundsolid fodbold og er efter fire spillerunder noteret for den tredjebedste offensive start i Superligaens historie med imponerende 15 fuldtræffere på seks timers fodbold. På trods af undertal i en halv time i Rumænien, tillod FCN blot et enkelt skud indenfor rammen af FCSB, og på kunstgræsset i Farum er det noget nær umuligt at se holdet komme i problemer på det hurtige underlag som FCSB ingenlunde er vant til i den hjemlige række.

Godkendt odds på FCN-sejren her.

Spil Leanders Lette til odds 1,53* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – tirsdag d. 13. august kl. 19:00

Sparta Prag – FC København: Under 2,5 mål i ordinær tid til odds 1,90 ved bet365*
Champions League-kval, 2. kamp. Første kamp: 0-0

FCK’erne sværmede om Sparta Prags mål i 1. kamp i Parken, men måtte se sig afvist af en storspillende Peter Vindahl i målet i kombination med aluminiumsværket, som også var mod Jacob Neestrups tropper over et par omgange.

Sparta viste sig ikke imponerende frem med seks afslutninger på i alt 0,40 Expected Goals – jævnt langt fra FCKs 1,70 xG, men har naturligvis fordel af hjemmebane på epet ARENA tirsdag aften.

Det er dog svært at se et voldsomt meget anderledes kampbillede end det første, hvor duellerne var mange og omstillingerne ekstremt få. Selvom reglen om udebanemål er afskaffet, bør de to hold stadig stå godt til hinanden med naturligt og indgående kendskab mellem cheftrænerne Priske og Neestrup.

FCK scorede ikke på udebane i Europa hele sidste sæson mod dog også skarp modstand fra Trabzonspor, Manchester City, Sevilla og Dortmund. Holdet fremstår denne sæson ekstremt stærke offensivt og lidt mere skrøbelige defensivt, men med Nicolai Boilesen retur til at sørge for sikkerhed i defensiven, bør FCK være godt rustede til at skabe endnu en tæt kamp mod Sparta, hvor det er svært at se kampen stikke af med mindre et af holdene kommer foran 2-0 tidligt.

Fin betaling på maksimalt to mål i ordinær spilletid i den tjekkiske hovedstad tirsdag aften. Bemærk, at spillet findes under “Asian Handicap” antal mål, hvor man får 1,90 i stedet for 1,85 i “mål” afdelingen. Væddemålet er præcis det samme, det er bare et spørgsmål om bedre tilbagebetalingsprocent på væddemålet under Asian.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – torsdag d. 17. august kl. 19:45

FC Midtjylland – Omonia Nicosia: Under 8 hjørnespark i ordinær tid til odds 3,25 ved bet365*
Conference League-kval, 2. kamp. Første kamp: 1-0 Omonia

Der var engang, hvor FC Midtjylland og under-hjørnespark var en hysterisk dårlig kombination, men tiderne med FCM som dødboldskonger er en saga blot, og i stedet satser man på vævre typer som Cho Gue-Sung, Aral Simsir, og Armin Gigovic, der ikke er meget fidus i at gå efter på dødbolde.

I det omvendte opgør på Cypern endte det blot med seks hjørnespark, tre til hvert hold, ligesom FCM i seneste hjemmekamp mod Silkeborg vandt hjørnesparksstatistikken med kuriøse ET-NUL.

Omonia har et par seriøse dørmænd stående i midterforsvaret med 193 cm høje Senou Coulibaly og ungarske Adam Lang på 187 cm, og selv efter Omonias føringsmål på Cypern i minut 38, gav cyprioterne kun tre hjørnespark væk de sidste 55 minutter. Selvom de må formodes at stå dybt i Herning fra start af, er det svært at se FCM gå totalt hjørnesparksamok, og det selvom man måtte stille med store, stærke Sory Kaba fra start af og pumper lange bolde ind mod guineaneren. Det gjorde man de sidste 30 minutter af kampen på Cypern med nul hjørnespark til følge.

Alt i alt god værdi i, at der maksimalt kommer syv hjørne i ordinær spilletid i en kamp, hvor cyprioterne næppe kommer til at teste FCM-defensiven ret meget.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar