18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til de danske holds europæiske opgør 24. februar

Der ER faktisk tre danske hold i aktion denne europæiske torsdag i Conference League. FC Midtjylland er på udebane mod PAOK, Randers skal forsøge at levere et mirakuløst comeback mod Leicester… Og Jakob Kehlets dommer-team skal styre slagets gang mellem Vitesse Arnhem og Rapid Wien. Leanders Luringer fokuserer på alle tre opgør denne torsdag

Leanders Lette – torsdag d. 24. februar kl. 21:00

PAOK – FC Midtjylland: FCM +0,5 (AH) til odds 1,83 ved LeoVegas*
Conference League, 2. opgør (1-0 FCM i 1. opgør)

FCM får langt bedre forhold end FC København havde i Grækenland grundet vedvarende Corona-restriktioner i det græske, som betyder, at ganske få tusinde tilskuere vil indtage Stadion Toumbas i Thessaloniki.

PAOK imponerede ikke voldsomt i gruppespillet, hvor man fik sejren i Parken over FCK mere eller mindre foræret takket være et rødt kort til Kamil Grabara efter syv minutter, mens man ikke kunne slå middelmådige Slovan Bratislava i to opgør. Holdets vigtige vicetopscorer Chuba Akpom misser kampen med en skade, og FCM har tidligere i sæsonen vist aldeles glimrende takter på udebane i svære kampe mod både FC København og Røde Stjerne, hvor sidstnævnte gav en flot 1-0 sejr på serbisk grund.

I en lavtscorende affære virker det fint betalt at få odds 1,8 på to af de tre udfald i opgøret, for FCM bør ikke være noget dårligere hold end PAOK med den meget sparsomme hjemmebanefordel in mente.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige – torsdag d. 24. februar kl. 21:00

Vitesse Arnhem – Rapid Wien: Over 5,5 kort i kampen til odds 1,95 ved LeoVegas*
Conference League, 2. opgør (2-1 Rapid Wien i 1. opgør)

Første opgør i Østrig var et ondskabsfuldt et af slagsen, hvor litauiske Donatas Rumsas måtte op med ELLEVE gule kort, hvoraf det ene af dem blev vist to gange til værternes højre back Filip Stojkovic.

Derfor bør Jakob Kehlet og hans team få en travl aften på Vitesse Arnhems hjemmebane Gelredome, hvor eneste formildende omstændighed kan være, hvis kampen er på vej i forlænget spilletid og derfor går ned i intensitet de sidste håndfulde minutter.

Nok havde Kehlet kun fire advarsler i sine to gruppespilskampe i Europa League, men her må der ventes en helt anden intensitet, og det virker særdeles overkommeligt, at der skal uddeles seks kort i kampen her med tanke på, at temperamenterne flød gevaldigt over i første opgør og helt sikkert vil blive båret med ind til returopgøret.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – torsdag d. 24. februar kl. 21:00

Randers FC – Leicester: Under 1,5 kort i kampen til odds 2,95 ved Mr. Green*
Conference League, 2. opgør (4-1 Leicester i 1. opgør)

Anderledes roligt var det på King Power Stadium, hvor rumænske Radu Petrescu ikke en eneste gang måtte en tur i lommen efter kort, da Leicester var kronjyderne overlegne med alt for smalle 4-1 i sejrscifre.

Randers vil naturligvis jagte comebacket og kommer øjensynligt med kun én ændring i startopstillingen fra det omvendte opgør, men spørgsmålet er, hvor hurtigt luften går af ballonen. I forvejen er Leicester blandt de hold i hele Europa, som trækker færrest frispark pr. kamp, og englænderne vil helt sikkert ikke nappe advarsler med videre, som kan give karantæne senere i turneringen.

Alt i alt skal der være langt bedre chancer for maksimalt et kort i kampen end hvad oddsene antyder. Bosniske Irfan Pejito er på fløjten.

Spil Leanders Listige til odds 2,95* (spilbar til 2,70)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar