18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til de danske holds europæiske kampe 2. – 3. august 2023

To gange cruise control og et mirakel fra en anden verden. Det er facit efter sidste uges europæiske eventyr for AGF, FCK og FC Midtjylland. Benjamin Leander er klar med tips til returopgørene.

Foto: IMAGO / Belga

Foto: Liselotte Sabroe, Scanpix

Leanders Lette – torsdag d. 3. august kl. 20:00

AGF – Club Brügge: AGF under 1,5 mål til odds 1,36 ved bet365*
Conference League-kval, 2. kamp (3-0 Brügge første kamp)

Odds-markedet havde stor tiltro til AGF i første kamp, hvor Brügge gik fra odds 1,35 til 1,80 ved kickoff, men belgierne var knusende stærke og kunne nemt have vundet mere end de 3-0 det endte med på måltavlen.

Nu står Brügge i en lukrativ situation, hvor der ikke skal satses noget som helst, og hvor AGF har et ugunstigt kampforløb med en dybtstående modstander, som skal brydes ned.

Brügge var foran tre gange i Champions League-gruppespillet mod Porto, Atletico Madrid og Leverkusen og vandt alle tre gange uden at lukke mål ind, og belgierne havde fuldstændig styr på AGF’ernes talisman Patrick Mortensen i første opgør, hvor århusianerne kun mønstrede en enkelt afslutning på 90 minutter – endda udenfor rammen.

Derfor skal der gå meget galt, hvis Röslers tropper netter mere end en enkelt gang torsdag aften på Ceres Park.

Spil Leanders Lette til odds 1,36* (spilbar til 1,30)

Leanders Listige – onsdag d. 2. august kl. 20:00

FC København – Breidablik: FCK vinder og holder nullet til odds 2,00 ved bet365*
Champions League-kval, 2. kamp (2-0 FCK første kamp)

FC København havde kun bolden 45% af tiden mod Breidablik på Island i det første opgør, men det hang i høj grad sammen med københavnernes ønskestart, hvor Jordan Larssons ihærdige pres mod den islandske keeper endte med tidlig scoring til FCK efter sølle 42 sekunder.

Islændingene var for alvor kun farlige ved to dødboldstilfælde, og selvom FC København er underlegne rent fysisk i forhold til deres modstandere fra nord, er det svært at forestille sig andre scenarier end en dødbold eller en tilfældighed, som skulle sende Breidablik på tavlen.

FCK kommer næppe til at pakke sig foran et godt fyldt Parken i sæsonens første hjemmekamp, og derfor giver det fin mening at gå efter velbetalt sejr med rent bur og samlet avancement til FC København, som i næste runde skal møde tjekkiske Sparta Prag.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – torsdag d. 3. august kl. 19:30

Progres Niederkorn – FC Midtjylland: FCM vinder og holder nullet til odds 2,75 ved bet365*
Conference League-kval, 2. kamp (2-0 FCM første kamp)

FCM var fuldstændig i kontrol mod Progres Niederkorn i første kamp, hvor man holdt luxembourgerne nede på et enkelt skud indenfor rammen fra kanten af feltet, som sad lige på Jonas Lössl.

2-0 sejren fra første opgør er lige det mål for lille til, at FCM for alvor kan tillade sig at være komfortable og selvsikre i Luxembourg, men det passer formentlig Thomas Thomasberg aldeles glimrende at stå dybt og kunne lukrere på omstillinger mod Progres Niederkorn, som trak tiden fra første fløjt i Herning, men som nu er tvunget til angreb på hjemmebane.

Spil Leanders Langskud til odds 2,75* (spilbar til X,XX)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

Læs også:

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar