18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Danmark – Serbien den 29. marts

Både det danske landshold og Luringerne svigtede fælt i 2-4 nederlaget til Holland, men der ligger forhåbentlig oprejsning til både landshold og luringer og venter, når Serbien gæster Parken tirsdag aften.

Leanders Lette – tirsdag d. 29. marts kl. 18:00

Danmark – Serbien: Over 0,5 mål i 1. halvleg til odds 1,44 ved Cashpoint*
Testkamp

Kun i den forfærdelige Finlands-kamp og i hjemmekampen mod Østrig har Danmark gået fra banen uden at score i 1. halvleg i Parken, og bedømt på lørdagens testkamp i Amsterdam kommer Danmark ikke til at fedtspille mod Serbien.

Et næsten fyldt Parken kommer til at råbe danskerne frem i Christian Eriksens comeback til landsholdsfodbold på hjemlig grund, og serberne er i øvrigt ingen push-over, hvilket odds tæt på 2,00 på dansk sejr også indikerer kraftigt.

Serberne har i 13 kampe under Dragan Stojkovic haft mål i 1. halvleg i de 11, og uanset om det blir med superstjernerne Mitrovic, Milinkovic-Savic og Tadic fra start eller en flok sultne reserver i Luka Jovic og co., så bør der være fine chancer for, at netmaskerne blafrer i Parken i løbet af de første 45 minutter.

Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,38)

Leanders Listige – tirsdag d. 29. marts kl. 18:00

Danmark – Serbien: Begge hold scorer i kampen til odds 1,95 ved ComeOn!*
Testkamp

Da Danmark mødte Østrig i oktober måned gav begge hold til at score odds 2,00 ved kampstart, og det virker derfor forfejlet, at et dansk hold svækket af defensive fravær til Simon Kjær, Daniel Wass, Jens Stryger, Andreas Christensen og nu også Thomas Delaney efter dennes skade mod Holland i kombination med, at kampen er en testkamp og frem for alt, at serberne kan mønstre en markant skarpere offensiv end østrigerne via navne som Aleksandar Mitrovic, Dusan Tadic m.fl.

Især brandvarme Mitrovic kan nemt komme til at skabe problemer for danskerne, og serberne er desuden blot blevet holdt til nul én gange siden landstræner Dragan Stojkovic tog over i marts 2021.

Danmark har tilsvarende Christian Eriksen retur efter skade, og blot på to minutter fik vi at se hvilket spilhumør han er i.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – tirsdag d. 29. marts kl. 18:00

Danmark – Serbien: Luka Jovic scorer 1. mål til odds 9,50 ved ComeOn!*
Testkamp

Serberne vandt 1-0 mod Ungarn i weekendens testkamp, hvor Mitrovic, Milinkovic-Savic og Tadic spillede fuld tid. Det bør alt andet lige åbne for erstatninger i start-11’eren mod Danmark, hvor Luka Jovic givetvis kunne være manden i front. Selvom angriberen langt fra har kunne følge op på sin sensationelle 2018/19-sæson i Franlfurt efter salget til Real Madrid, så scorede han i begge Serbiens testkampe mod Qatar i 2021 og fik også 2. halvleg mod Ungarn i stedet for PAOKs Andrija Zivkovic.

Danskernes defensiv ser stadig skrøbelig ud uden kaptajn Kjær, og landstræner Hjulmand rokerer givetvis også på et par pladser her. Kan man finde odds på Jovic til specifikt at blive Serbiens 1. målscorer bør det også være et fint spil, for risikoen ved blot at spille Jovic til at score er, at han evt. starter ude og bliver skiftet ind i 2. halvleg. Her vil spillet tælle hos en lang række bookmakere, og det er ikke i nogens interesse at spille en målscorer, hvor man kun får 45 minutters spilletid til at vinde spillet.

Prøv derfor Jovic til at score første mål som et gedigent langskud til fyrstelig betaling.

Spil Leanders Langskud til odds 9,50* (spilbar til 9,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Se Leanders Luringer til VM-kvalifikationen

Skriv et svar