18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Danmark – San Marino 7. september 2023

Verdens dårligste landshold gæster Parken torsdag aften, og Leanders Luringer byder bla. ind med odds 26 på Langskuddet til Danmark mod San Marino.

Leanders Luringer Danmark San Marino

Masser af jubel i vente for de danske roligans torsdag aften mod San Marino. Foto: IMAGO / Zuma Wire

Leanders Lette – torsdag d. 7. september kl. 20:45

Danmark – San Marino: Over 2,5 mål i 2. halvleg til odds 1,53 ved bet365*
VM-kvalifikation, Gruppe H

Sanmarineserne kommer med et aldrende mandskab, hvor otte spillere kan spille Old Boys-fodbold og hvor fysikken ikke rækker alverden.

Mod Finland tabte man 2. halvleg med 0-4, mens man mod Slovenien mirakuløst kun tabte med 0-2 på trods af 11 slovenske afslutninger i de sidste 45 minutter.

Danskerne scorede tre mål i 2. halvleg mod Moldova i 2021 og fem mål i 2. halvleg mod Gibraltar i 2019 – modstandere, som begge er mærkbart bedre end hvad San Marino kan tilbyde torsdag.

På den baggrund skal der ske besynderlige ting, hvis ikke tilskuerne i Parken kommer op af sædet mindst tre gange i de sidste 45 minutter.

Spil Leanders Lette til odds 1,53* (spilbar til 1,44)

Leanders Listige – torsdag d. 7. september kl. 20:45

Danmark – San Marino: San Marino under 0,5 hjørnespark til odds 2,20 ved bet365*
VM-kvalifikation, Gruppe H

Der skal ske mystiske ting, hvis Kasper Schmeichel skal ud i fuld længde og redde ret mange sanmarinesiske forsøg torsdag aften, og med mindre lilleputternes afslutninger tager uheldige afretninger, er det også meget svært at forestille sig trusler fra hjørneflaget fra verdensranglistens nummer 208 – og dermed også sidst.

I 0-6’eren mod Finland blev det til et enkelt hjørnespark, mens man mod Slovenien ikke fik et eneste hjørnespark. I de seneste 12 kvalifikationsudekampe mellem 2019 og 2022 er det sket syv ud af 12 gange, at sanmarineserne ikke er kommet til hjørneflaget en eneste gang.

Danskerne har ikke mødt modstand a la San Marino under Kasper Hjulmand, men man gav ikke et hjørnespark væk mod Færøerne i 2021, mens Gibraltar godt nok fik to hjørnespark i 2019 – det ene et bizart et af slagsen, hvor en tilbagelægning af Simon Kjær fra 70 meter endte ude over mållinjen.

Fin betaling på nul hjørnespark til gæsterne.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – torsdag d. 7. september kl. 20:45

Danmark – San Marino: Danmark vinder 10-0 til odds 26,00 ved bet365*
VM-kvalifikation, Gruppe H

Indrømmet, det er et langskud af de større, men “4-4-4-4-0” sangen skal på midlertidig pension torsdag aften, når San Marino kommer på besøg.

Ved den seneste VM-kvalifikation vandt England med 5-0 hjemme og 10-0 ude, mens Polen vandt 7-1 ude og 5-0 hjemme.

Ved seneste EM-kvalifikation vandt både Rusland og Belgien med 9-0 over de sanmarinesiske stakler, og niveauet er ikke hævet voldsomt siden hos San Marino, der kommer til Parken med ikke færre end otte spillere i Old Boys-alderen og seks på mindst 35 år.

Danskerne kommer med et par blodfattige indsatser mod Nordirland og Slovenien i bagagen og vil helt sikkert være motiverede efter at få fyret op for et udsolgt Parken med vanlig elektrisk stemning. Rasmus Højlunds deltagelse er usikker, men spiller Manchester United-spilleren på noget tidspunkt, får han ikke bedre chancer for at udbygge sin målhøst end mod verdens dårligste hold.

Danskerne lavede otte mod Moldova på et Corona-tomt MCH Arena i 2021 og seks mod et langt bedre Gibraltar-hold i Parken i 2019. Vi går planken ud og kalder 10 danske landsholdsscoringer i en kamp af betydning for første gang siden Sophus Krølben scorede 10 mål i 17-1-sejren mod Frankrig ved OL-slutrunden i 1908.

Spil Leanders Langskud til odds 26,00* (spilbar til 19,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar