18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Danmark – Østrig i Nations League mandag den 13. juni 2022

Danmark skal op på hesten igen efter 0-1 mod Kroatien, men hvor står det danske landshold i forhold til skader og træthed? Benjamin Leander tager klaphatten på og napper en sidste omgang Nations League-spiltips.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – mandag d. 13. juni kl. 20:45

Danmark – Østrig: Under 4,5 kort til odds 1,50 ved LeoVegas*
Nations League, Gruppe A

Det endte med at blive spydigt og godt med knald på i Parken, da Danmark tabte 0-1 til Kroatien med fire advarsler, der nemt kunne være vekslet til både fem og seks. Polske Bartosz Frankowskis linje var dog heller ikke voldsomt imponerende i det, der klart var polakkens største kamp i karrieren – noget, man næppe kommer til at sige om mandagens dommer; Alejandro Hernandez-Hernandez.

Spanieren har dømt adskillige topkampe i La Liga, bla. Atletico – Real Madrid og Sevilla – Barcelona i sidste sæson, og selvom han er markant mere grøn i europæisk regi, dømte han Skotland – Danmark og England – Ungarn med hhv. én og to advarsler i efteråret.

Det omvendte opgør i Østrig endte med tre advarsler trods en ret kaotisk kamp med mange omstillinger og tabte bolde, og efterhånden må tempoet sætte sig til den lave side med tanke på, at det er fjerde kamp på under to uger for begge hold.

Gå efter maksimalt fire kort til ret fin betaling.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,38)

Leanders Listige – mandag d. 13. juni kl. 20:45

Danmark – Østrig: Danmark vinder til odds 1,95 ved LeoVegas*
Nations League, Gruppe A

Der er masser af usikkerhed om Danmarks opstilling til kampen her. Yussuf Poulsen er helt sikkert færdig, Joakim Mæhle slog skulderen af led, Jonas Wind døjede med lidt lårbøvl, og altimens har Pierre-Emile Højbjerg, Christian Eriksen og Joachim Andersen spillet fuld tid i alle tre kampe.

Alligevel er det dog svært ikke at skele til odds 1,95 på danskerne og spærre øjnene en smule op. Naturligvis er holdet forbedret markant under Ralf Rangnick, men for blot syv måneder siden gav Danmark 1,62 i snit på hjemmebane, ligesom Kroatien på hjemmebane for 10 dage siden startede i odds 1,66 (!) og sluttede i odds 2,15.

Østrigernes spillestil er også krævende, og der blev løbet mange meter i 1-1’eren mod Frankrig, hvor Østrig blot havde bolden 33% af tiden. Oven i købet har der været rejsetid til Danmark, hvorimod danskerne har kunne træne i ro og mag i Helsingør og restituere direkte, så med et udsolgt Parken og en sidste kraftanstrengelse, lugter det af dansk triumf til at runde fodboldhalvåret af på.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – mandag d. 13. juni kl. 20:45

Danmark – Østrig: 0-0 efter 1. halvlegDanmark – Østrig: 0-0 efter 1.halvleg til odds 2,85 ved LeoVegas*
Nations League, Gruppe A

Der blev også foreslået 0 mål i 1. halvleg af det omvendte opgør i Østrig med følgende argumentation:

“Begge indbyrdes opgør i VM-kvalen stod 0-0 til pause i to kampe, hvor de store chancer på ingen mulig måde stod i kø og med under 72 timers restitution siden to krævende udekampe for begge hold, er det svært at forestille sig kampen her gå over i historien som en angrebsivrig og velspillet affære.

Begge hold må samtidig ventes at rotere i forhold til de to mandskaber, der gik på banen i Zagreb og Paris, hvilket også influerer på relationer og flydende spil, og så loves der faktisk op mod 25 grader ved kickoff i den østrigske hovedstad, hvilket også bør tale for en afventende affære.”

Nok får varmen ikke noget at sige i Parken, hvor græstæppet tilmed også ser overordentlig fint ud, men vi er tilbage ved tempoet igen, hvor kampen mod Kroatien alt andet lige afslørede et landshold uden voldsomt meget speed i fødderne, og hvor der primært blev sigtet efter indlæg mod Andreas Cornelius. Samtidig må det også være i Kasper Hjulmands interesse at få en langt mindre åben kamp end i Østrig, hvor hjemmeholdet skruede tempoet voldsomt meget i vejret.

Selv med det spilbillede in mente, lignede det omvendte opgør heller ikke andet end en nullert til pause inden Pierre-Emile Højbjergs noget tilfældige scoring til 1-0 efter en halv time, så vi tester 0-0 til pause igen mandag aften.

Spil Leanders Langskud til odds 2,85* (spilbar til 2,60)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar