18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Danmark – Østrig 12. oktober

Der er lagt op til folkefest i nationalarenaen, når et udsolgt Parken håber på at sende Danmark til VM med den ottende sejr i lige så mange forsøg. Østrig jagter selv tre point i deres forsøg på at nå med til Qatar 2022.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – tirsdag d. 12. oktober kl. 20:45

Danmark – Østrig: Over 3,5 kort til odds 1,66 ved NordicBet*

Opgøret er vigtigt for begge hold. Danmark er 99,9% sikre på at kvalificere sig til Qatar 2022, mens Østrigs chancer er markant ringere. Derfor kalder det på frustrationer fra minimum et af holdene med østrigerne som det klart mest sandsynlige af slagsen. Det omvendte opgør i Wien for tomme tribuner endte med blot et enkelt gult kort efter en dansk magtdemonstration i 2. halvleg, og et udsolgt Parken skal nok være i stand til at skabe stemning og intensitet til opgøret.

Kommer østrigerne bagud med melding om, at Skotland samtidig fører på Færøerne, kan det nemt ende i frustration, og selvom danskerne har profiler som Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, Christian Nørgaard, Pierre-Emile Højbjerg og Jonas Wind i karantænefare, så græder ingen af dem formentlig snot over at misse den givetvis helt ligegyldige hjemmekamp mod Færøerne næste runde, hvis de får brug for at stoppe en østrigsk spiller i fremdrift.

Alt i alt skal mindst fire kort i opgøret ikke være ret langt væk fra slovakiske Ivan Kruzliak som opmand, der i sin seneste kamp brillerede med 12 gule og 2 røde mellem Napoli og Spartak Moskva, ligesom han havde hele ni gule kort sidst han dømte Danmark i 2-1 sejren over Wales i Nations League.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – tirsdag d. 12. oktober kl. 20:45

Danmark – Østrig: Over 2,5 mål til odds 1,97 ved Marathonbet*

Østrigernes skuffende kampagne indtil videre har blot budt på 10 point ud af 24 mulige, og det efterlader Franco Fodas tropper ganske desperate inden den svære tur til Parken. Alt andet end tre point vil være farvel og tak til drømmen om andenpladsen i gruppen, der ikke engang er i nærheden af at være sikker med det udfald i og med, at Skotland ikke må vinde nogle af sine tre sidste kampe, der dog indeholder et indbyrdes opgør med netop Østrig i Wien.

Danskerne vil naturligvis have fokus på at holde den flotte, defensive rekord med nul mål mod sig, men her kommer man op mod jævnt kompetente offensive folk som Bayerns Marcel Sabitzer, den tidligere Bayern-spiller David Alaba og Hoffenheims Florian Grillitsch. Israel scorede to gange i Parken, og nok blev begge mål korrekt underkendt, men man fornemmer lidt, at danskerne er ved at være der, når det kommer til, hvor længe Clean Sheet-rekorden kan stå.

Derfor skal mindst tre mål i opgøret være et lukrativt spil med tanke på, at danskerne sagtens kan lave alle tre mål selv i kampen, hvor tre point sikrer VM-billetten.

Spil Leanders Listige til odds 1,97* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – tirsdag d. 12. oktober kl. 20:45

Danmark – Østrig: Florian Grillitsch får kort til odds 6,50 ved bet365*

Her er der virkelig go’ pris at hente på en billet til østrigernes klare korttopscorer i Florian Grillitsch. Tre gule i seks kampe har Grillitsch ranet til sig hidtil, og dermed er han i karantænefare til opgøret i næste runde mod Israel. Et opgør som kan være helt uden betydning såfremt Østrig taber og Skotland som forventet vinder på Færøerne.

I de to svære udekampe mod Skotland og Israel så Grillitsch gult begge gange, ligesom han endnu mere interessant også så gult i ALLE Hoffenheims udekampe i CL-gruppespillet 2018/19 ude mod Lyon, Shakhtar og Manchester City. I sidste sæson så han gult i fire ud af 12 starter på udebane i Bundesligaen, hvor det blev til kort mod andre tophold som Frankfurt, Dort,und, Leverkusen og så Stuttgart fra niveauet under.

Meget, meget spændende pris på, at Grillitsch på et tidspunkt må hive i bremsen og trække kort her fra dommer Ivan Kruzliak fra Slovakiet.

Spil Leanders Langskud til odds 6,50* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar