18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Danmark – Nordirland 16. juni 2023

Ingen landskamp uden luringer. Som altid har Benjamin Leander tre spiltips klar til A-landsholdets næste opgave – denne gang en hjemmekamp i Parken mod Nordirland.

Danmark fans på sportsbegivenhed, grønne spillefelt, konkurrence udendørs

Leanders Lette – fredag d. 16. juni kl. 20:45

Danmark – Nordirland: Nordirland flest kort til odds 1,80 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Når adresserne hos Nordirlands spillere er klubber som Burnley. Millwall, Middlesbrough, Oxford, Preston og Stoke, kræver det ikke meget fantasi at forestille sig, at det nordirske landshold ikke er en kopi af hverken Napoli, Manchester City eller Arsenal, som alle fik under 1,5 kort i snit pr. kamp i 2022/23-sæsonen. Fysik og fight er i højsædet, og teknikerne på holdet er så forholdsvis få, at nordirerne bla. ikke trak ET eneste gult kort mod San Marino i åbningssejren på 2-0.

Til gengæld vandt man kortstatistikken med 2-0 og 3-1, da man mødte Schweiz og Italien på udebane i VM-kvalifikationen senest, ligesom det blev 3-2 og 2-1 til irerne i væsentligt mere opkogte hjemmekampe i Belfast samme kvalifikation.

Danskerne spillede godt nok 2-2 mod Finland hvad angår kort, men finnernes hurtige spillere vakte i langt højere grad danskerne problemer end hvad der muligt kan være fantasi til at forestille sig nordirerne gøre.

Dommer til kampen bliver bundrutinerede, polske Daniel Stefanski, som dog ikke har dømt britiske A-landshold i hele sin karriere og næppe har tålmodigheden til at se i gennem fingrene med svinestreger eller hensynsløse tacklinger.

Spillet her bør være vundet ved to nordirske kort.

Spil Leanders Lette til odds 1,80* (spilbar til X,XX)

Leanders Listige – fredag d. 16. juni kl. 20:45

Danmark – Nordirland: Danmark vinder, over 1,5 mål og begge hold scorer IKKE til odds 2,45 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Spillet er et byg væddemål, hvor “Resultat” skal være Danmark, “Antal Mål” skal være over 1 og “Begge hold scorer” er Nej.

Som nævnt i SpilXpoden skal der altså ikke være noget at rafle om mod et dybt middelmådigt nordirsk landshold i Parken.

Vi taler altså nordirerne, som kun på bedre målscore end Cypern undgik en tur ned i Nations League Gruppe D i efterårets udgave, hvor man fik fem point ud af 17 mulige mod Cypern, Kosovo og Grækenland.

I de første to kampe af EM-kvalifikationen har man pligtsejret knebent med 2-0 ude mod San Marino og skuffende tabt nøglekampen hjemme mod Finland med 0-1. Mod finnerne skabte man blot en enkelt afslutning indenfor rammen og var håbløst uskarpe i de sidste 35 minutter af 2. halvleg, hvor man skabte fire afslutninger på 0,14 Expected Goals sammenlagt.

Til samlingen her er landstræner MIchael O’ Neill uden absolutte offensive profiler som Kyle Lafferty (20 mål), Steven Davis (13 mål), Josh Magennis (10 mål) og Conor Washington (6 mål) De offensive trusler udgøres derfor af Shayne Lavery fra Blackpool og Dion Charles fra Bolton i den tredjebedste række, mens den lidet offensive ex-Manchester United duo Paddy McNair og Jonny Evans udgør Nordirlands topscorerduo med 11 mål på 160 landskampe tilsammen.

Alt andet end klar dansk sejr vil være en skuffelse her, og båret frem af 35.000 danskere i et udsolgt Parken, går vi efter 2-0 eller bedre til danskerne, altså mindst to mål i kampen, dansk sejr og Clean Sheet til Kasper Schmeichel.

Spil Leanders Listige til odds 2,45* (spilbar til 2,25)

Leanders Langskud – fredag d. 16. juni kl. 20:45

Danmark – Nordirland: Jamal Lewis (NIR) får kort til odds 4,00 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Det blev til 129 minutters klubfodbold for Jamal Lewis denne sæson for Newcastle, så måske er der ikke noget at sige til, hvis timingen i spillet lige mangler det sidste.

Sat overfor en tempofyldt dansk højreside med Alexander Bah som wing back og givetvis Jonas Wind som yderste mand i 4-3-3 formationen, kommer Lewis til at få kam til sit hår som venstre back for nordirerne, nøjagtigt som han gjorde det i to kampe mod Schweiz ved sidste VM-kval, hvor Lewis fik tre gule kort – det ene af dem i sagens natur et dobbelt et på udebane mod Schweiz, endda modtaget på blot 37 minutter i 1. halvleg.

Langt bedre betaling på Lewis end på odds-favoritter som George Saville, Paddy McNair og Jonny Evans, der alle ligger omkring odds 3.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,20)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar