18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Danmark – Kroatien i Nations League 10. juni 2022

Danmark kan tage et gigantisk skridt mod titlen som gruppevinder ved at besejre kroaterne i et udsolgt Parken fredag aften. Benjamin Leander er som altid klar med tre gange landsholdstips.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – fredag d. 10. juni kl. 20:45

Danmark – Kroatien: Kroatien under 1,5 mål til odds 1,25 ved bet365*
Nations League, Gruppe A

Lad det være sagt med det samme: Bookmakerne har ramt kampen her ret godt med Danmark som ca. 50% favoritter og en kamp, hvor man forventer 2-3 mål. Det er dog svært at se kroaterne passere Kasper Schmeichel mere end en enkelt gang, for Balkan-mandskabet kommer ikke med en offensiv, hvor man er ved at falde bagover af benovelse. Bundesliga-duoen Brekalo og Kramaric har scoret 23 gange i 101 landskampe, mens topscorer Luka Modric rundede fabelagtige 150 landskampe senest mod Frankrig, men alt andet lige blot med 21 mål på CV’et og udover føromtalte Kramaric eneste kroatiske spiller i truppen, som har mere end syv scoringer noteret.

Kun Belgien har scoret to gange i Parken under Kasper Hjulmands ledelse, og før det skal vi helt tilbage til november 2015, da Zlatan Ibrahimovic scorede to gange i EM-kvalifikationskampen under Morten Olsens ledelse. Et par sandkorn af værdi i maksimalt en enkelt kroatisk fuldtræffer i Parken.

Spil Leanders Lette til odds 1,25* (spilbar til 1,20)

Leanders Listige – fredag d. 10. juni kl. 20:45

Danmark – Kroatien: Uafgjort eller Danmark vinder med præcis ET mål til odds 1,81 ved Cashpoint*
Nations League, Gruppe A

(Der er odds 3,60 på uafgjort og odds 3,65 på dansk sejr med præcis et mål. Effektivt giver det 1,81 hvis man fordeler indsatserne 49,7% på et-målssejren og 50,3% på X’et)

Kroaterne har tabt rub og stub på udebane i Nations League siden indførelsen i 2018, men modstanderne har også været af en gigantisk kaliber i form af Spanien, England, Portugal, Frankrig og Sverige. Man tabte 1-2 til svenskerne for halvandet år siden, ligesom man ved EM tabte knebent til England med 0-1 på udebane og spillede 3-3 i Parken mod Spanien. Med andre ord et kroatisk landshold, der sjældent får de helt store øretæver selvom modstanden er svær.

Danskerne har vundet to gange 2-1 og reelt fået markant mere end fortjent. Deres favoritrolle er fortjent til kampen her, men truppen er også godt slidt efter en lang sæson, så man kan nemt forestille sig en stillingskrig ved uafgjort, hvor individuelle præstationer fra Christian Eriksen, Mæhle eller Skov Olsen kan afgøre til dansk fordel.

Gå derfor efter denne halvgardering med enten uafgjort eller dansk sejr med mindst mulig margin.

Spil Leanders Listige til odds 1,81* (spilbar til 1,75)

Leanders Langskud – fredag d. 10. juni kl. 20:45

Danmark – Kroatien: Kroatien flest hjørnespark til odds 2,60 ved LeoVegas*
Nations League, Gruppe A

Danmark har ikke fået voldsomt mange hjørnespark det sidste års tid, og mod Østrig fik man tre af de fem hjørnespark i samme sekvens, hvor et hjørnespark blev vekslet til to nye efter østrigske clearinger.

Den slags tæller selvfølgelig også med, men prisen på flest kroatiske hjørnespark er alligevel spændende med tanke på, at Danmark er favoritter til at komme foran i opgøret.

Nok tabte kroaterne 4-6 i hjørnespark til Frankrig, men vandt tilsvarende 7-4 over Østrig, og over det seneste års tid har kroaterne fået præcis lige så mange hjørnespark i snit som Danmark.

På den baggrund forsøges kroaterne flest gange fra hjørnepletten – deres naboer fra Serbien vandt i øvrigt hjørnesparkene med klare 9-5 da de gæstede Parken for tre måneder siden.

Spil Leanders Langskud til odds 2,60* (spilbar til 2,45)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar