18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Danmark – Frankrig d. 25. september 2022

Danmarks Nations League-skæbne er ude af egne hænder efter 1-2 mod Kroatien, men håbet om gruppesejr og Final-4 lever stadig. Benjamin Leander kommer med sine tre bedste spil til landskampen i Parken.


Leanders Lette – søndag d. 25. september kl. 20:45

Danmark – Frankrig: Christian Eriksen over 1,5 afslutninger til odds 1,79 ved LeoVegas*
Nations League, League A Gruppe 1

Christian Eriksen lyser op som landsholdets absolutte ledestjerne og for såvidt også for Manchester United i England.

I kampe, hvor Eriksen har spillet mindst en halvleg i sæsonen for både klub- og landshold, har Eriksen i otte forsøg haft mindst to afslutninger i de seks, ligesom 12 landskampe med mindst 45 minutters spilletid under Kasper Hjulmand har givet mindst to afslutninger i otte af tilfældene.

Selvom det kun blev til en enkelt, kompetent afslutning i det omvendte opgør på Stade de France, skal der være fine chancer for mindst to Eriksen-afslutninger i Parken.

Spil Leanders Lette til odds 1,79* (spilbar til 1,70)

Leanders Listige – søndag d. 25. september kl. 20:45

Danmark – Frankrig: Frankrig Under 1,5 kort i kampen til odds 2,00 ved Unibet*
Nations League, League A Gruppe 1

Det omvendte opgør i Frankrig endte med kun et enkelt gult kort til Victor Nelsson på et af blot 17 frispark.

Bedømt udfra kampen mod Kroatien spiller Danmark næppe med tilstrækkelig fart til at få franskmændene ud i tovene med efterfølgende ulovlige midler til følge, og franskmændene har fået nul kort i tre af i alt fem kampe i Nations League indtil videre.

Danskerne har tilsvarende kun trukket fem kort i fem kampe til modstanderne indtil videre, og selvom de fire af dem kom i Parken, så bør der være pæn værdi i, at franskmændene maksimalt skal en enkelt gang i dommerens sorte bog.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,80)


Leanders Langskud – søndag d. 25. september kl. 20:45

Danmark – Frankrig: Danmark scorer ikke til odds 2,65 ved bet25
Nations League, League A Gruppe 1

Danmark virker til at lide offensivt under mange fravær på især 9’er positionen, hvor Jonas Wind, Andreas Cornelius og Yussuf Poulsen alle sidder ude. Martin Braithwaite var komplet usynlig i Kroatien tidligere på ugen, og det ligner en stor grad af afhængighed af, at Christian Eriksen finder frem til momentan, individuel topklasse for, at Danmark for alvor skal true offensivt.

Frankrig gav nul og niks væk mod Østrig trods et vældig afbudsramt hold, som blev yderligere svækket af, at målmand Mike Maignan og Jules Koundé fra Barcelona gik i stykker i løbet af de første 45 minutter.

Erstatningerne er dog så mange og gode, at Frankrig bør kunne holde Danmark fra fadet.

Spil Leanders Langskud til odds 2,65* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv første kommentar

Skriv et svar