18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Danmark – Færøerne den 12. november

Al fokus er på landsholdet og den perfekte stime med otte sejre og målscoren 27-0. Forvent ikke et festfyrværkeri af en kamp fredag aften i Parken, men det kan der sagtens findes fine fiduser udfra.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – fredag d. 12. november kl. 20:45

Danmark – Færøerne: Under 2,5 kort i kampen til odds 2,05 ved Nordicbet*

Kampen på Færøerne blev en voldsomt intens affære med et stort tryk fra den intime kulisse på stadion i Torshavn kombineret med, at færingene lugtede blod med 0-0 efter 80 minutter. I Parken bør det langt fra blive så intenst, at det ender med fire gule og et rødt som i det omvendte opgør.

Danskerne kommer næppe til at tage mange risici i forhold til gerne at ville holde nullet, mens færingene også må forventes at stå dybt og næppe får behov for at stoppe omstillinger ved at sende en dansker i jorden. Med Danmark til VM vil det også være tåbeligt at risikere røde kort med både 1 og 2 spilledages karantæne altefter voldsomheden, og selvom Hallur Hansson er oplagt kandidat til at ende i dommerens bog, skal der stadig være værdi i maksimalt to kort i en lavintens affære uden ret meget intensitet undervejs i et festligt stemt Parken.

Spil Leanders Lette til odds 2,05* (spilbar til 1,95)


Leanders Listige – fredag d. 12. november kl. 20:45

Danmark – Færøerne: Danmark vinder og under 3,5 mål i kampen til odds 2,55 ved Nordicbet*

Græstæppet i Parken er næppe blevet voldsomt meget pænere over de sidste par uger, og mod Østrig var det tydeligt, at spillet langt fra flød så nemt som tidligere. Når både Mikkel Damsgaard og Pierre-Emile Højbjerg tilmed også er ude til kampen her, bliver danskernes spil udfordret i forhold til, at de to herrer støber mange af boldene i dybden mod kollegerne i front, og det kunne godt blive et tegn på en knap så sprudlende affære som eksempelvis mod Israel.

Færingene kommer ikke til København for at underholde, men faren ved at gå på få mål i kampen kan være, at lillebror fra nord helt sikkert gerne vil ødelægge Kasper Schmeichels flotte Clean Sheet rekord. Det kan medføre kamikaze-bold eksempelvis ved stillingen 3-0, men danskerne bør ganske enkelt være for påpasselige til at lade sig overrumple af Færøerne, som også mangler instrumentale Brandur Hendriksson på midtbanen med karantæne og derfor er svækkede offensivt til kampen her.

Gå efter ciffertips 1-0, 2-0 eller 3-0 til Danmark, endda med usandsynlige 2-1 inkluderet i prisen.

Spil Leanders Listige til odds 2,55* (spilbar til 2,40)


Leanders Langskud – fredag d. 12. november kl. 20:45

Danmark – Færøerne: Christian Nørgaard (DAN) scorer i kampen til odds 8,50 ved Nordicbet*

Med Pierre-Emile Højbjerg ude med en skade og Mathias Jensen ramt af corona, ligner det startplads til Christian Nørgaard nøjagtig som i den omvendte kamp. Brentford-spilleren har såmænd afsluttet ganske hyppigt for både landsholdet og på klubplan i 2021, hvor Nørgaard er nummer fire i Brentford på listen over flest afslutninger, med imponerende ni af dem i modstanderens felt, de seks endda på afslutninger og blot de tre på hovedstød.

På landsholdet har Nørgaard afsluttet fem gange på relativt begrænset spilletid, men han bør få plads lige udenfor færingenes felt og er også blevet flink til at følge med ind i boksen, når backs’ne går mod mållinjen.

I en kamp, hvor færingene må forventes at stå lige så dybt som i Torshavn, skal 8,50 være fyrstelig flot betalt på scoring nummer to i kvalifikationen fra Nørgaard, der også nettede i udekampen mod Moldova sidste måned.

Spil Leanders Langskud til odds 8,50* (spilbar til 4,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar