18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 9. – 11. april 2021

Weekenden er klar til at blive sendt i luften, og til at sætte gang i dette, har Benjamin Leander fundet tre spilforslag frem. Det første spil er allerede til fredag aften, så man kan passende finde fredagsslikket frem til når OB hjemme tager imod Vejle. De to resterende spil skal begge afgøres søndag – God weekend og god fornøjelse!

Leanders Lette – søndag d. 11. april kl. 16:45

Waalwijk – Ajax: Waalwijk +2,5 (AH) til odds 1,81 ved Mr. Green

Ajax’ favoritværdighed mod Waalwijk virker voldsomt overdrevet af flere årsager. Dels spiller Waakwijk på kunstgræs, og Ajax kommer fra Europa League-opgør mod Roma med kun lidt over 60 timers restitution, inden man i øvrigt skal spille vigtigt returopgør mod romerne allerede fire dage efter Waalwijk-kampen.

Kun to gange i 2021 har Ajax vundet med mere end et mål på udebane i alle turneringer, og det er trods alt over en periode med 10 udekampe. Tilsvarende har Waalwijk i 26 ud af 29 kampe i alle turneringer denne sæson formået at holde modstanderne på maksimalt en tomålssejr, og efter kampen her er der 12 dages hvile til Waalwijk, som betyder at holdet kan give alt, mens Ajax bare skal indstille GPS’en på cruise control og vinde med mindst mulig belastning på truppen.

Ajax har hele 11 point ned til PSV på 2.pladsen, endda med en kamp i hånden, så helt umuligt er det trods alt ikke at se Waalwijk stjæle point, selvom det vil være en mindre sensation. Derfor forsøges Waalwijk +2,5 Asian Handicap, hvor det først er ved tre-målssejr til Ajax, at væddemålet er tabt.

Spil Leanders Lette til odds 1,81* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – fredag d. 9. april kl. 18:30

OB – Vejle: Vejle scorer ikke til odds 2,63 ved LeoVegas

Vejle skabte ni store chancer på mindst 0,30 Expected Goals i de første otte spillerunder, men de efterfølgende 15 runder har man blot skabt ÉN stor chance, og det var mod netop OB, hvor en tilfældig flippermaskine-bold spillede østjydernes Onughka fri til afgørende scoring til 2-0.

OB står stadig noteret som det hold i ligaen, der giver færrest store chancer væk med blot 19 af chancen, og når nummer 1 mod nummer 12 mødes på den konto, skal 2,63 på, at Vejle ikke score ganske enkelt være et fremragende spil. Særligt fordi Vejles offensive troldmand Wahid Faghir stadig er ude med en lårskade. I den seneste kamp uden Faghir, der var Vejles første i sæsonen uden sin talisman, skabte Vejle bekymrende lidt mod Lyngby, men omvendt forsvarede VB sig også udmærket den anden vej. Det er derfor ikke udelukket, at de kan få 0-0 med fra Odense, men scoring fra de rø’

Spil Leanders Listige til odds 2,63* (spilbar til 2,40)

Leanders Langskud – søndag d. 11. april kl. 14:00

Randers – FC Nordsjælland: 2-tallet til odds 3,90 ved ComeOn

Nedenstående er skrevet inden Randers’ pokaludekamp mod AGF, der spilles torsdag klokken 18, men uanset resultatet af den første pokalsemifinale mellem de to hold, bør Randers komme med et kraftigt reservepræget hold. Pokalturneringen har enorm prioritet i Kronjylland, og i et i forvejen tæt kampprogram, vil det ikke give mening at komme i stærkeste opstilling til kampen her under 72 timer efter der er fløjtet af i Århus.

FCN var hårdt ramt af skader og karantæner i sidste kamp mod AGF, men leverede alligevel en suveræn indsats med det yngste hold i Superligaens historie og forstærkes her af både Ulrik Yttergård og Jacob Steen Christensen, der vender tilbage efter karantæne. 16-årige Andreas Schjelderup viser takter som en garvet Superliga-spiller, mens Kamaldeen Sulemana fik brudt en måned lang scoringstørke med sit 1-0 mål mod AGF senest.

Udra de omstændigheder virker oddset på FCN alt for højt, og Farum-drengene kan hente bemærkelsesværdige tre sejre i træk på udebanegræs i samme sæson – det er ikke sket siden efteråret 2015. Flot betaling på, at den forbandelse bliver brudt.

Spil Leanders Langskud til odds 3,90* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Skriv et svar