18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 6. – 8. april 2021

Påsken er ved at have nået sin ende, og det er tilbage til hverdagen. Benjamin Leander har luret i et tæt program, hvor vi blandt andet skal besøge det skotske, som eksperten har haft god succes i på det seneste. Tirsdag bliver Leanders Listige og Leanders Langskud sendt i luften, mens der venter en Europa League kamp med værdi torsdag aften.

Leanders Lette – torsdag d. 8. april kl. 21:00

Dinamo Zagreb – Villarreal: Under 2,5 mål til odds 1,72 ved NordicBet

I otte Europa League-kampe siden 2019 har Dinamo Zagreb blot lukket mål ind i de to, og her var tale om ikke-ret-vitale reduceringsmål fra Flora Tallinn og CSKA Moskva. Angribere som Harry Kane, Victor Claesson og Haris Seferovic er alle gået fra Stadion Maksimir uden at score, og alt tyder på, at Gerard Moreno og Villarreal også får det svært i den kroatiske aftenkulde torsdag aften.

I forvejen er det svært at se nogle af holdene komme flyvende ud over stepperne i en vital første kvartfinalekamp, og Dinamo kommer ind til opgøret med otte hjemmekampe i træk uden at lukke mål ind i alle turneringer.

Villarreal er dog også i flyvende form med fem sejre på stribe og kun to mål lukket ind i processen, og både 1-0, 0-0, 1-1 og 0-1 virker som sandsynlige cifre her. Fire af Villarreals fem udekampe i Europa League denne sæson er endt med maksimalt to mål, ligesom holdets sidste tre pokalkampe efter nytår mod Segunda Division og La Liga-modstand på udebane endte med to sejre på 1-0 og en nullert mod Levante i lignende type opgør med meget på spil.

Her skal 1,72 på maksimalt to scoringer være et glimrende spil.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – tirsdag d. 6. april kl. 20:00

Clyde – Cove Rangers: Clyde +0,5 (AH) til odds 2,06 ved Unibet

Det er godt nok svært at se, hvordan odds på Clyde skulle stå frem mod kickoff, for modstanderne fra Cove Rangers får under 48 timers hvile efter deres gigantiske pokalbrag ude mod Rangers søndag aften, hvor man fik en ordentlig lussing på 0-4; et resultat, der allerede stod fast inden første halvlegs slutfløjt.

Skotsk divisionsfodbold er inde i et absurd kampprogram, hvor det for Clyde er opgør nummer seks de sidste 14 dage, men holdet har trods alt en hel dags ekstra hvile i forhold til Cove, som først var hjemme ved midnat efter kampen mod Rangers og tirsdag tager turen på ny. til League One-opgøret mod Clyde i Cumbernauld lige udenfor Glasgow.

Cove har ikke roteret ret meget i sæsonen og har benyttet sig af fire spillere, som har spillet samtlige 14 ligakampe indtil videre på et aldrende hold, hvor kun tre stamspillere er under 28 år.

Clyde vandt sågar det omvendte opgør med 3-2 tilbage i december, og holdet bør have fine chancer mod et Cove-hold, der gav alt hvad de havde mod Rangers søndag aften og alligevel fik ørerne i maskinen. Flot værdi i, at værterne får point i kampen.

Spil Leanders Listige til odds 2,06* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – tirsdag d. 6. april kl. 20:00

Dumbarton – Montrose: Montrose -1,5 (AH) til odds 3,75 ved Unibet

Dumbarton gav alt hvad de havde i sig i weekendens pokalkamp mod Aberdeen fra Skotlands bedste række, men miniputterne måtte strække våben sølle syv minutter før tid i en kamp, hvor de blot havde bolden 18% af tiden.

Derfor er det nærliggende at tro, at bunden kan gå ud af Jim Duffys mandskab, som spiller groteske FJERDE kamp på en uge pga. Corona-komplikationer og et utal af udsatte kampe. De tre foregående kampe mod Falkirk (1-1), Airdrieonians (0-1) og så Aberdeen har alle været uhyre tætte, så der bør være en risiko for, at tanken er tom, når Montrose kommer på besøg tirsdag aften.

Gæsterne brugte langt fra lige så mange kræfter i deres pokalkamp, da de ekspederede Football League-holdet fra Fraserburgh ud med 4-2 i en kamp, hvor de oven i købet hvilede fire mand fra 3-0 sejren over East Fife tidligere på ugen. I det hele taget har Montrose set opløftende ud de sidste fem kampe, hvor man har tre sejre, en uafgjort og et nederlag med en målscore på 16-7, mens Dumbarton har mere kølige fire point for fem kampe og en målscore på 5-4, hvoraf de fire af målene blev scoret mod amatørholdet Huntly fra bunden af Football League.

Montrose vandt 4-0 i det omvendte opgør, og selvom cifrene næppe bliver lige så voldsomme denne gang, så skal der stadig være pæn værdi i en klar udesejr her.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Skriv et svar