18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 30. april – 2. maj 2021

Weekend Luringerne er klar og vi skal i denne omgang skyde efter de høje odds! Fredag aften bliver Leanders Landskud sparket igang og der sigtes efter odds 6,00! Lørdag middag skal vi til den engelske hvor odds 1,88 testes af, mens natten til søndag byder på odds 3,25 på Leanders Listige. Benjamin Leander har hermed serveret en god omgang inspiration til dine weekends-spil!

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag den 1. maj klokken 16:00

Wycombe –  Bournemouth: Over 2,5 mål til odds 1,88 ved bet365*

Sagen er simpel for Wycombe, som “blot” skal hente seks point og 13 scoringer på Derby de sidste to spillerunder. Det åbner for lidt af en gøglerkamp mod Bournemouth, som også kun kan bruge tre point i jagten på at forblive som 4’er i tabellen og dermed sikre et gunstigt udgangspunkt i forhold til hjemme/udebanekampe i kampen om Premier League-billetter i slutspillet.

I forvejen har Wycombe ikke været kedelige at se på mod de seks tophold fra Championship, hvor 11 kampe har givet sølle tre point og en målscore på 8-22, og Wycombes seneste fem kampe er alle endt med mindst tre scoringer.

Bournemouth kommer fra et nederlag til Brentford, men indenda havde “Cherries” syv sejre i træk, hvor seks af sejrene involverede mindst tre mål undervejs, heriblandt tre mål alene mod både Swansea og Norwich.

Meget svært at se, hvorfor der ikke skulle komme tre scoringer på Adams Park.

Spil Leanders Listige til odds 1,88* (spilbar til 1,70)

Leanders Listige – søndag d. 2. maj kl. 00:00

Chivas – UANL Tigres: X’et til odds 3,25 ved bet365*

Sidste runde i den mexicanske forårsturnering, hvor holdene fra 5. til 12.pladsen spiller om kvartfinalebilletter mod holdene 1 til 4.

UANL Tigres og Chivas står i den gunstige situation, at kryds sender begge hold videre til kvartfinalerne, med mindre Pachuca vinder med mindst tre mål over Atletico San Luis, Tijuana vinder mod Cruz Azul og BÅDE Queretaro og Mazatian vinder deres udekampe mod Leon og Mazatian fra top6. Fire udfald, som tilsammen giver op mod 1.500 for at ske.

Taber et af holdene, er udgangspunktet noget dårligere, og man står samtidig i den situation, at kampene IKKE spilles simultant. Chivas og UANL Tigres spiller kamp nummer fire i den ni kampe store runde og sidder altså i forhånd til flere af konkurrenterne.

Derfor giver det ikke meget mening at begynde at satse derudaf, og holdene kan alligevel maksimalt nå en sjetteplads i den sammenlagte tabel, hvor det nuværende udgangspunkt er en niende- og en tiendeplads.

På den baggrund spiller krydset meget fornuftigt ud her.

Spil Leanders Listige til odds 3,25* (spilbar til 2,60)

Leanders Langskud – fredag d. 30. april kl. 18:00

Bourg – Stade Briochin: Ciffertip 0-0 til odds 6,00 ved Cashpoint*

Tredjesidste runde i den franske Ligue National, hvor der er kolossal spænding om nedrykningsspørgsmålet. Hele ni hold ligger indenfor seks points afstand af Annecy på 15.pladsen og Stade Briochin på syvendepladsen, og det gør naturligvis pointene endnu mere dyrebare hen mod sæsonafslutningen.

Det er svært at se Bourg eller Stade Briochin angribe voldsomt hårdt i jagten på sejr her. Bourg har tre points afstand til Annecy og yderligere fem point ned til Creteil på pladsen under, som dog har spillet en kamp færre end Bourg. Et point her vil altså bringe dem seks point foran Creteil med en bedre målscore på -7 fremfor Creteils -10, mens man også vil distancere Annecy med vigtige fire point inden de to hold spiller i samme runde. Annecy med en udekamp mod allerede oprykkede Bastia, som dog spiller for mesterskabspokalen, mens Creteil skal til Concarneau, der stadig har en minimal chance for at gå i oprykningsplayoff. 

Det har Stade Briochin også, men holdet er seks point efter Villefranche med kun ni at spille om, og med en målscore, der er fem mål dårligere end Villefranche, skal man de facto vinde de sidste ni kampe og desuden sætte sin lid til, at resultaterne i den grad går deres vej. Derfor vil det være langt mere naturligt at kigge nedad i tabellen, hvor der er seks points afstand til Annecy. 

Det omvendte opgør endte 1-1, men det var langt tidligere på sæsonen, og med tanke på, hvor fint et point vil lune, så går vi efter jackpotten med 0-0 til flotte seks gange stålet hos Cashpoint.

Spil Leanders Langskud til odds 6,00* (spilbar til 5,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Skriv et svar