18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 27. – 28. marts 2021

Benjamin Leander har fundet værdi i to landskampe, men der gemmer sig også det, som eksperten kalder ”weekendens bedste spil udenfor landskampsregi” i klubfodbolden, på Leanders Listige. Analyser og spiltips er serveret herunder, velbekomme.

Leanders Lette – søndag d. 28. marts kl. 20:45

Schweiz – Litauen: Schweiz -2,5 (AH) til odds 1,64 ved ComeOn*

Litauen så chokerende ringe ud i onsdagens 0-4 nederlag mod Kosovo i en venskabskamp, og selvom der er point på spil mod Schweiz søndag aften i VM-kvalifikationen, så er det svært at se Baltikum-mandskabet klare sig meget bedre.

I EM-kvalifikationen til 2020 slutrunden fik Litauen et sølle point i “Match of the Weak” hjemmekampen mod Luxembourg, mens man på udebane tabte med 1-4 til Serbien og 0-6 til Portugal, som Schweiz alt andet lige skal matche fint i niveau.

Schweizerne har spillet udekamp mod Bulgarien efter dette skrives, men det ændrer ikke på, at alpeholdet traditionelt gør kort proces som storfavorit. Kun Ungarn og Danmark har scoret mod schweizerne i de sidste to kvalifikationsturneringer, og så er der ikke langt til en 3-0 sejr eller større, som vil sikre gevinst på spillet her.

Spil Leanders Lette til odds 1,64* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – lørdag d. 27. marts kl. 14:00

Ulm – Grossaspach: Ulm -1 (EH) til odds 2,20 ved ComeOn*

Det kører ikke for alvor for Sonnenhof Grossaspach, der rykkede ud af 3. Liga i sidste sæson og med stormskridt nærmer sig anden nedrykning i træk.

Holdet har vundet syv ud af 28 kampe i sæsonen, heriblandt over Ulm helt tilbage i oktober, men udover dén sejr har alle seks øvrige sejre været mod hold, der for nuværende ligger nummer 15 og dårligere i den 22 hold store række. Mod de syv hold i rækken, der snitter 1,50 point pr. kamp eller mere, har Grossaspach tabt rub og stub med ni nederlag og en målscore på 1-29.

Senest tabte man 0-3 til topholdet Freiburg og fik sågar holdets mangeårige anfører Kai Gehring i karantæne. Klublegenden afsoner derfor karantæne her, og han har tidligere været ude i tre kampe mod tophold som Freiburg og to gange Steinbach med en samlet målscore på 0-13.

Man skal op mod et Ulm-hold, der kommer fra fire sejre i træk, de tre af dem endda på udebane og senest en voldsomt vital 3-1 sejr mod topholdskollegerne fra FSV Frankfurt. Ulm lagde sløjt fra land i september og oktober med 5-4-3 for de første 12 kampe, men har efterfølgende ikke set sig tilbage med 11-3-2 for de efterfømgemde 16 kampe. Midtbaneslideren Sapina er tilmed tilbage fra karantæne her, ligesom vicetopscorer Reichert er det samme.

Målscoren kan blive vital for Ulm i oprykningsstriden, så her kan man lige så godt gå efter at bombe Grossaspach godt og grundigt sammen. 2,20 for sejr på mindst to mål ligner weekendens bedste spil udenfor landskampsregi.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – søndag d. 28. marts kl. 18:00

Albanien – England: 2-tallet + under 2,5 mål i kampen til odds 3,10 ved bet365*

England overbebyrder sig næppe torsdag aften mod San Marino, men der venter landstræner Gareth Southgate en enorm opgave i at dosere kræfterne inden en meget vital hjemmekamp mod Polen onsdag aften i det, der på forhånd ligner den første af to moralske finaler om førstepladsen i gruppen.

Man skal op mod et albansk hold, som på eget græs blot har tabt med mere end to mål én gang siden årtusindeskiftet og blot de sidste fem år står noteret for hjemmebanenederlag af en meget kneben størrelse mod Italien (0-1), Spanien (0-2), Frankrig (0-2) og Tyrkiet (0-2)

England har retfærdigvis været brutale i tidligere tiders kvalifikations-udekampe, hvor man mod lignende øst-lande vandt med 4-0 i Kosovo, 6-0 i Bulgarien og 5-1 i Montenegro, men kun sidstnævnte var en forårskamp, og det ekstremt tætte program grundet Corona bør gøre, at vi ser jævnt mange “cruise control sejre” i disse sandwich-kampe.

Prøv England 1-0 eller 2-0, som spillet her dækker over.

Spil Leanders Langskud til odds 3,10* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.Spil på Leanders Luringer

Skriv et svar