18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 27. – 28. april 2021

Benjamin Leander har sendt midtuge-luringerne ud i SpilXperten-æteren, og vi står klar til to spilforslag tirsdag og ét enkelt onsdag. Tirsdag tager Cheltenham hjemme imod Carlisle, mens det andet spilforslag også foregår i det engelske mellem Charlton og Crewe. Onsdag formiddag lukker vi showet i det japanske, hvor Yokohoma hjemme møder Kashiwa.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag den 27. april klokken 20:00

Cheltenham – Carlisle: Under 2,5 mål til odds 1,75 ved Nordicbet*

Cheltenham er snublende tæt på League One og kan lade champagnepropperne springe med blot uafgjort i tirsdagens kamp mod Carlisle. Samtidig vil man også gå to point foran forfølgerne fra Cambridge og tre foran Bolton i jagten på League Two-trofæet.

Det har været med pusten og prusten, at Cheltenham har knebet sig tættere og tættere på målstregen. Således har man en målscore på sammenlagt 4-2 for de sidste fem kampe, og modstanderne fra Carlisle er ikke meget mere underholdende.

Carlisles sidste fem kampe byder på målscoren 3-4 efter fire uafgjorte kampe og et nederlag, som har sat holdet kraftigt tilbge i oprykningsstriden. Man er stadig i live, men kan kun bruge sejren her, hvilket taler imod få mål i kampen, men holdet har det svært offensivt mest personificeret af topscorer Jon Mellish, som scorede otte gange i de første 12 kampe, men blot har to scoringer i sine sidste 29 kampe. Samtidig har Carlisle haft det tungt mod top5-holdene i rækken, der alle har hentet over 1,6 point i snit. Ni kampe har givet en sejr, en uafgjort og syv nederlag, så her ligner det en kontrolleret Cheltenham-indsats, hvor 0-0 er det glimrende udgangspunkt. Under 2,5 mål skal være fint betalt under omstændighederne.

Spil Leanders Listige til odds 1,75* (spilbar til 1,62)

Leanders Listige – onsdag d. 28. april kl. 12:00

Yokohama FC – Kashiwa Reysol: 2-tallet til odds 1,87 ved Nordicbet*

Yokohama FC har fået en forfærdelig start på sæsonen, og det kostede cheftræner Takahiro Shimotaira jobbet efter 0-3 mod Sanfrecce Hiroshima i ottende spillerunde.

Den midlertidige løsning Tomunobu Hayakawa har dog ikke ligefrem fået sparket ny energi ind i holdet, for udover 2-2 mod lige så håbløse Vegalta Sendai, som er næstsidst i rækken, har Yokohama tabt 0-3 til Sagan Tosu og senest et ydmygende 0-5 nederlag til ærkerivalerne fra Yokohama F. Marinos i weekenden.

I den japanske Liga Cup har Hayakawa også tabt sin første og eneste kamp med 1-2 hjemme til Urawa Reds, og det er svært at se vikar-træner Hayakawa stille med andet end et yderst reservespækket mandskab til kampen her med tanke på, at man møder Kashima Antlers blot 68 timer efter slutfløjtet mod Kashiwa Reysol i Liga Cuppen. 

Reysol er inde i en god periode med tre sejre i træk i ligaen, senest en sand ydmygelse på 5-1 af Tokushima Vortis, hvor der blev brugt et minimum af kræfter fra Reysols side efter en tidlig 3-0 føring allerede efter en halv time. Reysol nåede Liga Cup-finalen i sidste sæson, men tabte 1-2 til FC Tokyo, og træner Nelsinho Baptista kørte en fin rotation sidste sæson, hvor alle fem kampe på vej til finalen blev vundet med blot et enkelt mål lukket ind.

Spil Leanders Listige til odds 1,87* (spilbar til 1,75)

Leanders Langskud – tirsdag d. 27. april kl. 20:00

Charlton – Crewe: Charlton -1,5 (AH) til odds 3,00 ved bet365

Charlton har både én og to kampe i hånden i forhold til flere af de rivaliserende hold i oprykningskampen i League One, og man får næppe bedre modstander end Crewe, selvom gæsterne ligger på en hæderlig 15.plads i rækken.

Det gør nemlig også, at holdet ikke har noget at spille for de sidste tre kampe, med mindre man vinder alle tre kampe og henter 23 mål på Blackpool i processen, mens hverken Blackpool, Portsmouth eller Charlton må vinde nogle af deres tilbageværende 10 kampe i turneringen.

Derudover har Crewe det temmelig stramt med at møde top8-holdene, som alle har taget mindst 1,50 point i snit; 15 kampe er blevet vekslet til sølle syv point, og i de 10 nederlag har otte af dem været til nul, mens de sidste to blev tabt i kampe, hvor Crewe skulle score fra 11-meter-pletten.

Charlton fik en tiltrængt forstærkning til seneste kamp, hvor vicetopscorer Conor Washington vendte tilbage efter en måneds pause, og han har givetvis minimum 45 minutter i sig her.

2-0 til Charlton i første runde af årets turnering i det omvendte opgør giver god tro på, at tirsdagens hjemmehold også kan slå Crewe klart; især fordi målscore sagtens kan blive aktuel for Charlton i forhold til at nå det forjættede top6-land.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,90)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Skriv et svar