18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 24. – 25. april 2021

Midtuge luringerne er klar og vi forbereder os på to spilforslag til tirsdag aften, mens Langskuddet skal sendes i luften onsdag. Benjamin Leander taget os forbi de vante lavere rangerende engelske rækker, mens Superligaen heller ikke er nogen fremmed for eksperten.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 25. april kl. 18:00

OB – Lyngby: Over 2,5 mål til odds 1,85 ved bet365

Det har været dyrt for Lyngby at undvære Marcel Rømer denne sæson. 2-3 mod AaB, 0-4 mod Brøndby og 0-3 mod søndagens modstandere fra OB er facit for de kongeblå, og med Rømers udvisning mod Sønderjyske i midtugen ser det dystert ud for Lyngbys defensive chancer her.

Offensivt skaber Lyngby dog rigeligt, og det skal i hvert fald ikke tale mod spillet, at OB-keeper Oliver Christensen fortsat er ude, ligesom backen Jørgen Skjelvik afsoner karantæne efter gult kort i 1-3 nederlaget til AaB, hvor fynboerne også så sårbare ud.

Uanset resultatet af Sønderjyske mod Vejle tidligere på søndagen er det svært at se Lyngby stille sig tilfredse med uafgjort, og team news på kampen gør i hvert fald, at over 2,5 mål ligner et oplagt udfald. 

Spil Leanders Listige til odds 1,85* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – lørdag d. 24. april kl. 14:00

Sigma – Banik Ostrava: Over 2,5 mål til odds 2,25 ved bet365

Sigma og Banik Ostrava ligger splat i midten af den tjekkiske 1. liga og er med midtugens resultater stensikre på ikke at rykke ud. Top4 og de europæiske pladser er dog også 12-14 point væk for de to hold med 18 point at spille om, så her er der ingen grund til ikke bare at spille friskt til og gå efter de tre point. 

Begge hold kommer fra underholdende opgør i midtugen, hvor Sigma spillede 2-2 mod Ceske, mens Banik vandt med 2-1 over Mlada Boleslav, og kan vi få en gentagelse af det omvendte opgør, hvor der stod 1-1 efter 75 minutter, så vil begge hold givetvis gå stenhårdt efter de tre point. 

Meget flot betaling på mindst tre fuldtræffere her.

Spil Leanders Listige til odds 2,25* (spilbar til 2,10)

Leanders Langskud – lørdag d. 24. april kl. 13:00

Ural – Akhmat Grozny: 1-tallet til odds 3,00 ved bet365

Akhmat Grozny skuffede fælt i midtugen ved at tabe pokalsemifinalen efter straffesparkskonkurrence til Krylya Sovetov fra den næstbedste række, og det endda på trods af, at man havde hjemmebanefordel i Tjetjenien. Den missede pokalfinale gør givetvis ondt på Grozny, som nu har hat og briller tilbage at spille for i den russiske Premier League, hvor holdet sikrede sig mod nedrykning med sejren over Khimki sidste weekend. 

Derfor virker det svært overraskende, at holdet ligefrem skal være favoritter på udebane mod Ural, som stadig ikke er sikret mod at ende på 13. og 14.pladsen, som giver playoff-kampe om nedrykning til 1. division. Med 12 point at spille om er der syv point ned til Arsenal Tula, som man tilmed er bedre end indbyrdes, så en sejr hjemme lørdag eftermiddag vil være et kæmpe skridt mod redning. I forvejen kommer Ural i pæn form med kun tre nederlag de sidste 10 kampe, og det har været til rækkens nummer 1, 3 og 4 fra Zenit, Spartak og Kazan.

Grozny må tilmed undvære midtbanemanden Evgeni Kharin, der scorede mod Khimki sidste weekend, ligesom den brasilianske kreatør Ismael Silva udgik skadet sidste weekend og kun kunne kigge med fra bænken i pokalsemifinalen mod Krylya. Han spiller næppe her heller. 

Fine odds på et Ural-hold, der sagtens kan være favoritter ved kickoff, hvis Grozny som forventet kommer med en reservepræget start-11’er.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,60)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

2 kommentarer

  1. Hejsa Benjamin din gamle svinger. Skriver da jeg ikke kan finde andre steder i dette vivar. Det er imo grænsende til vanvid i lancerer en side, der er groteks dårlig. Formbarometer, div. opdaterede eksperters TBP er et virvar – ja faktisk umuligt at lokalisere. Fatter Nada at Better Collective har været inde over at godkende dette l…, men det har de måske heller ikke. BettingGuru har ude til højre et mindre hav af form. Jeg gider ikke nævne mere ud over selv efter at have brugt langt over 2 timer er den uoverskuelig. Venligst vend back til den forrige; indtil dette er meget bedre. EN klar ommer. God weekend

Skriv et svar