18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 23. – 25. marts 2021

Benjamin Leander er på banen med sine spiltips til midtugen, og du finder dem eksklusivt her på SpilXperten.com. Læs med i artiklen og find ud af, hvor odds-eksperten har gravet værdien frem i perioden, der strækker sig fra tirsdag d. 23. til og med torsdag d. 25. marts 2021.

Leanders Lette – torsdag d. 25. marts kl. 20:45

Andorra – Albanien: Albanien vinder og holder nullet til odds 1,78 ved NordicBet*

Albansk fodbold går stille og roligt fremad, hvilket også understreges kraftigt af, at blot en enkelt udtaget spiller fra landstræner Edoardo Rejas trup spiller i den hjemlige liga.

Albanerne var overlegne, da de i 2019 vandt med 3-0 på den dårlige kunstgræsbane i Andorra la Vella, og samme ciffertips er ganske sandsynlige torsdag aften, når VM-kvalifikationen åbner.

Hos Andorra er hele 17 spillere udtaget fra hold i den hjemlige liga, som i parantes bemærket fremstår historisk svag med ikke et eneste hold over to point i snit efter 13 spillerunder.

Nok fik Andorra 2-2 på udebane i det omvendte opgør i Albanien, men det var i næstsidste runde af EM-kvalifikationen, hvor albanerne havde udspillet deres rolle og dermed gik ind til kampen uden motivation. Her bør der være anderledes klasseforskel, og 1,78 er overordentlig fin betaling på, at Albanien vinder uden andorransk scoring mod sig.

Spil Leanders Lette til odds 1,78* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – torsdag d. 25. marts kl. 20:45

Moldova – Færøerne: Færøerne (AH 0) til odds 2,14 ved bet365*

Nok er der langt fra Torshavn til Chisinau, men det er nærmest også det eneste, der taler for Moldova i hjemmekampen mod Færøerne. Udover en 1-0 sejr over Andorra i juni 2019 har Moldova ikke smagt andet end nederlag i kompetitivt regi, foruden en enkelt 1-1’er mod Kosovo i Nations League.

Her står færingene i samme periode trods alt noteret for ikke færre end fire sejre, og selvom tre af dem kom på hjemmebane, så sluttede man trods alt Nations League af med to gange 1-1 ude mod Letland og Malta.

Færingene kommer mere eller mindre i absolut stærkeste opstilling, hvilket betyder at spillere som Joan Simun Edmundsson, Hallur Hansson, Brandur Hendriksson Olsen, Viljormur Davidsen og Sonni Nattested, alle med nutid eller fortid i Superligaen, er klar til kamp. Omvendt må Moldova undvære profilen Eugeniu Cebotaru, som har næstflest kampe af alle Moldova-spillere.

Klart godkendt odds på færingene, med pengene tilbage i tilfælde af uafgjort.

Spil Leanders Listige til odds 2,14* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – tirsdag d. 23. marts kl. 19:00

Elversberg – Stadtallendorf: Elversberg -3 (EH) til odds 2,65 ved ComeOn*

Stadtallendorf stillede i weekenden op med 10 spillere til start, fordi holdet er exceptionelt hårdt ramt af Corona. På bænken sad holdets reservekeeper, og af samme grund var det en mindre sensation, at bundproppen fra Regionalliga Sydvest blot tabte med 0-1 til FSV Frankfurt.

Stadtallendorf har fået afslag på at aflyse kampene denne uge, og derfor må man formode, at man stiller tæt på lige så uslagkraftigt op til udekampen mod Elversberg. Et Elversberg-hold, som efter 2-2 i weekenden mod Homburg er pisket til at vinde, hvis man vil holde den spinkle chance om oprykning til 3. Liga i live. Pt. er der ni point op til Freiburg II, dog med en kamp i hånden, og i forvejen er Elversberg rækkens næstmest scorende hold med 60 fuldtræffere i 28 kampe, bl.a. på baggrund af, at man hele seks gange i sæsonen har scoret mindst fire gange på hjemmebane.

Så sent som for en måned siden vandt man med 6-0 ude over et Schott Mainz-hold, som bør være noget bedre end Stadtallendorf, og på den baggrund skal 2,65 for fire-målssejr eller større til hjemmeholdet være et godkendt langskud.

Spil Leanders Langskud til odds 2,65* (spilbar til 2,40)

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Skriv et svar