18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 20. – 21. april 2021

Midtuge luringerne er klar og vi forbereder os på to spilforslag til tirsdag aften, mens Langskuddet skal sendes i luften onsdag. Benjamin Leander taget os forbi de vante lavere rangerende engelske rækker, mens Superligaen heller ikke er nogen fremmed for eksperten.

Leanders Lette – tirsdag d. 20. april kl. 20:00

Harrogate – Oldham: Over 2,5 mål til odds 1,88 ved bet365

Det er voldsomt svært at se Harrogate mod Oldham spille ud som andet end en sommerkamp, selvom temperaturerne omkring CNG Stadium i Yorkshire ikke er mere end 10-12 grader ved kickoff tirsdag aften.

Begge klubber sikrede sig i weekenden redning på en ny sæson i League Two, og det er ikke fordi, der er holdt igen hos nogle af klubberne på det seneste, hvor Harrogate har spillet 2-2 mod Leyton Orient, slået Bradford 2-1 og inden da tabt 1-2 til Bolton, mens Oldham har været endnu vildere med cirkusresultater som 4-1, 5-2 og 3-4 i de sidste tre spillerunder.

Harrogate har oven i købet en mikroskopisk chance for at nå top7, der udløser playoff-placeringer, men det kræver en omgang held og positive resultater i øvrige kampe som umiddelbart virker komplet uladsiggørligt. Derfor bør det være to hold, der kan spille endnu mere frit end på det seneste, hvor holdene immervæk stadig har produceret vilde 29 mål tilsammen i de sidste seks kampe, de har spillet.

Det omvendte opgør i Oldham endte med Harrogate-sejr på 2-1 på en frosthård Boundary Park i Oldham, hvor begge hold var på tavlen allerede efter en halv time, så at over 2,5 mål-udfaldet ikke er større favorit her, virker umiddelbart ret uforståeligt.

Spil Leanders Listige til odds 1,88* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige – tirsdag d. 20. april kl. 20:45

Fleetwood – Crewe: Over 2,5 mål til odds 2,12 ved Unibet

Både Fleetwood og Crewe har fem kampe igen i League One, og efter weekendens resultater ligger det endegyldigt fast, at ingen af holdene nu kan rykke ned i League Two. Derimod genopstår der en spinkel chance for, at man kan nå oprykningspladserne til League One, men så skal holdene ganske simpelt vinde resten af deres kampe, og det åbner for lidt af en “Vilde Vesten”-kamp mellem holdene tirsdag aften.

Crewe kommer fra tre skuffende kampe i træk, hvor man har tabt med 0-8 sammenlagt til Oxford og Wigan plus en 0-0’er mod Portsmouth, mens Fleetwood heller ikke imponerer med målscoren 3-2 for de sidste tre kampe, hvor man to af gangene dog har været oppe mod nedrykningstruede hold som AFC Wimbledon og Rochdale, mens man i weekenden tabte 1-2 til oprykningsjagende hold.

Denne gang bør begge hold komme med fuld fart frem, og i modsætning til det omvendte opgør, der endte 1-1, så bør denne kamp ikke kunne gå i stå ved de cifre.

Spil Leanders Listige til odds 2,12* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – onsdag d. 21. april kl. 19:00

AaB – OB: X og under 2,5 mål til odds 4,20 ved Nordicbet

Selvom Lyngby kommer buldrende nedefra, ligner AaB og OB de to mindst sandsynlige bud på en nedrykker til 1. division. Kampen her er samtidig en direkte duel om den førsteplads i kvalifikationsspillet, som sikrer en playoff-kamp om europæisk deltagelse til næste sæson. Vinder AaB går man seks point foran OB, mens OB-sejr sender holdet forbi AaB på bedre målscore.

Uafgjort vil derimod også sikre, at holdene enten fastholder eller lægger afstand til Lyngby og Sønderjyske, der mødes indbyrdes en time efter kickoff i Aalborg. I tilfælde af Lyngby-nederlag vil AaB gå vitale ni point foran og OB seks point, begge med markant bedre målscore end Lyngby, og selv hvis Lyngby vinder, vil man stadig skabe afstand på hhv, seks og tre point til storkøbenhavnerne med en pointdeling.

AaB var dårlige, da man tabte 0-2 til OB i marts måned lige inden landsholdspausen, men det er også værd at bemærke, at der må komme tilskuere på stadion til kampen her, hvilket trods alt giver nordjyderne en fordel.

Alt i alt er det dog svært at se, hvordan man skal langt over de fire gange pengene på logiske 0-0 eller 1-1 i kampen her, som vil passe begge hold aldeles glimrende.

Spil Leanders Langskud til odds 4,20* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Skriv et svar