18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 17. – 18. april 2021

Benjamin Leander er på banen med sine luringer til weekenden, og du finder dem lige her. Odds-eksperten indleder sit togt i Ukraine og England om lørdagen, inden menuen er fransk søndag eftermiddag. 3 x Leanders Luringer fra fodboldens verden hermed serveret.

Leanders Lette – søndag d. 18. april kl. 15:00

Dijon – Nice: Over 2,5 mål til odds 1,90 ved bet365

Dijons nedrykning fra Ligue 1 kan blive en realitet, hvis får færre point mod Nice end Nimes får i hjemmekampen mod Strasbourg. Sennepsbyen har ufattelige 12 nederlag i træk og bør kunne falde helt sammen her mod et Nice-hold, der kan spille fuldstændig frit. Gæsterne fra den sydfranske riviera har 13 point til nedrykningsstregen med 18 point at spille om, men også ni point op til den femteplads, der udløser Conference League playoff-kampe.

Sydfranskmændene er i fin form med seks på stribe uden nederlag, og siden februar måned har man spillet 11 kampe i Ligue 1 med ni gange over 2,5 og kun to undere til følge.

Dijon har voldsomt svært ved at score, men vandt trods alt det omvendte opgør med 3-1, og hvis ikke truppen har set non-stop-video af den kamp, så giver intet mening.

Over 2,5-spillet giver markant mere mening end at gå efter Nice-sejr til ned mod 1,75-1,80 med tanke på, at absolut ingen af holdene kan bruge et point til noget som helst.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige – lørdag d. 17. april kl. 18:30

Shakhtar Donetsk – Dinamo Kiev: Over 2,5 mål til odds 2,05 ved bet365

Voldsomt odds på mange mål i guldduellen mellem Shakhtar og Dinamo i Ukraine. Det er hjemmeholdet, som er tvunget til tre point med tanke på, at holdet er syv point efter ærkefjenderne fra Kiev med kun 15 point at spille om. De fire indbyrdes opgør spillet i 2020 endte 3-1 og 3-1 til Dinamo Kiev og 3-2 og 3-0 til Shakhtar, og nu er det så tid til årets første møde mellem de to nationale giganter. Shakhtar startede ultrasløvt med en målscore på 6-4 for de første otte kampe i alle turneringer, men i de sidste fem kampe er der for alvor kommet ketchupflaske-effekt hos Shakhtar, som står med målscoren 12-4.

Kiev må undvære den defensive midtbanemand Sydrochuk med karantæne, og det er uhyggelig svært at se kampen her gå i stå ved 1-1, fordi uafgjort vil være tæt på ubrugeligt for Shakhtar. I de sidste fire spillerunder skal Dinamo Kiev møde bundhold som Inhulets og Ilichivets og kan i tilfælde af uafgjort nøjes med seks point.

Derfor åbner over 2,5 mål som et fremragende spil til prisen.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – lørdag d. 17. april kl. 13:30

MK Dons – Portsmouth: 2-tallet til odds 2,60 ved LeoVegas

Som anbefalet i Leanders Luringer midtuge fik MK Dons en ordentlig en på sinkadusen, da man tabte 0-4 til ellers formsvage Lincoln tirsdag aften. Nu står man i en situation, hvor man med fem spillerunder igen har 15 point til nedrykningsstregen, men omvendt også har 10 point og en klart dårligere målscore op til playoff-zonen.

Derfor virker det besynderligt, at Portsmouth ikke er gjort til større favoritter. Siden Danny Cowley blev udpeget som ny manager 19. marts, har “Pompey” hentet fire sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag, og man ligger nu igen lunt til på den nuværende sjetteplads, der er den sidste placering, som udløser playoff-kampe om oprykning til Championship.

MK Dons har efter et flot forår nu ikke scoret de seneste tre kampe i træk, og i hele sæsonen har holdet kun hentet otte ud af 33 point mod holdene fra top6, her i blandt et nederlag på 1-2 i det omvendte opgør på Fratton Park.

Odds på Portsmouth står næppe til kampstart.

Spil Leanders Langskud til odds 2,60* (spilbar til 2,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Find flere spiltips fra Leander i SpilXpoden

Lyt til den seneste episode af SpilXpoden lige her.

Skriv et svar