18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 13. – 14. april 2021

Benjamin Leander har været i gang med at finkæmme markedet for midtugefiduser fra de mindre prominente rækker, og 3 stk. at disse finder du her i artiklen. Hermed er dit supplement til Champions League serveret, velbekomme.

Leanders Lette – onsdag d. 14. april kl. 18:45

Le Mans – Creteil: Under 2,5 mål til odds 1,62 ved Nordicbet

Tabellen i Ligue National i Frankrig er forrykt tæt med blot seks spillerunder igen. Der er ni point fra Orleans på den opryknings-playoff-givende tredjeplads til Creteil på den 15.plads, der udløser nedrykning til CFA.

Både Le Mans og Creteil kommer til kampen her i sløj form. Begge hold har tabt fire af de seneste fem kampe og bør gå ind til kampen her med stor ildhu efter at holde på det point, de har ved kampstart. Samtidig vil Creteil med uafgjort gå forbi Annecy på den rigtige side af stregen og tilmed have en kamp i hånden.

Le Mans har 19 af 28 kampe med maksimalt to mål i sæsonen, mens tallet for Creteil er 17 for 27, og det skal ikke tale mod spillet, at Creteil-vicetopscorer Mokdad sidder ude med skade, mens Le Mans på samme konto mangler Ghislam Gimbert og dog også må se bort fra midtstopperen Veigneau, som blev udvist i weekenden.

Det omvendte opgør endte 1-1, og lignende cifre kunne sagtens komme i spil her.

Spil Leanders Lette til odds 1,62* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – tirsdag d. 13. april kl. 20:00

Lincoln – MK Dons: 1-tallet til odds 2,45 ved Nordicbet

Lincoln har sandt for dyden ikke været ret gode i foråret, hvor elendig form har sendt holdet ud af racet om de automatiske oprykningspladser til Championship. De seneste tre kampe har man dog vist spillemæssig fremgang og også fået uafgjort mod andre tophold som Sunderland og Blackpool. Her skal der være glimrende muligheder for at nappe den første sejr siden 6. marts, når meget lidt motiverede MK Dons kommer på besøg.

Gæsterne ligger nummer 14 i rækken og har 17 point ned til Wigan under nedrykningsstregen med 18 point at spille om. Med Wigans 25 mål dårligere målscore er MK Dons dermed de facto reddet med et point i de sidste seks kampe, og omvendt er der otte point op til netop Lincoln på playoffspladserne, som tilmed har spillet to kampe færre end MK Dons.

Holdets suveræne topscorer Cameron Jerome sad ude med skade i weekenden og ventes heller ikke klar her, mens Lincoln omvendt kommer fra et solidt rygstød, hvor man var nede 0-2, men kom tilbage og fik 2-2 mod rækkens nummer fire fra Blackpool.

Lincoln vandt også det omvendte opgør i London med 2-1, og Milton Keynes bør efterhånden være tomme for motivation efter et flot forår, hvor man har fået slået solidt hul til den nedrykningsstreg, der ellers ikke var langt væk ved juletid. 1-tallet til højt odds prøves.

Spil Leanders Listige til odds 2,45* (spilbar til 2,15)

Leanders Langskud – tirsdag d. 13. april kl. 20:00

Harrogate – Leyton Orient: 2-tallet til odds 3,75 ved bet365

Her ligner Leyton Orient et glimrende motivations-spot i udekampen mod Harrogate. Værterne er placeret som nummer 17 i League Two med 12 point til nedrykningsstregen og en markant bedre målscore end Southend, der pt. ligger under stregen til nedrykning. Omvendt har man hele 12 point til Newport på den playoff-givende syvendeplads og også en markant dårligere målscore. Der er kun 18 point at spille om, så Harrogate må i bedste fald siges at have begrænsede mængder motivation, hvilket også kan ses på holdets formkurve, hvor ingen andre hold i League Two er dårligere målt over de sidste seks kampe, hvor Harrogate har taget ét point med en målscore på 2-8.

Modsast kommer Leyton Orient med 13 point i de sidste seks kampe og fire point op til Newport på playoffpladserne. Man har dog spillet en kamp mere end Newport og andre topholdsrivaler, så der er kun 15 point at spille om for Joel McAnuffs tropper. Ergo fungerer kun tre point i jagten på en slutspilsplacering. Siden McAnuffs tiltrædelse i slutfebruar har Leyton hentet 18 point i 10 kampe og kun tabt til det absolutte tophold fra Cheltenham samt Exeter fra ottendepladsen.

Harrogate tabte 1-2 til Bolton i weekenden i en kamp, hvor man blot kunne mønstre seks ud af syv tilladte udskiftere på bænken, så på både form, motivation og trupstyrke virker Leyton som et meget spændende spil her.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Skriv et svar