18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Conference League-kvalkampene 7. juli 2022

Torsdagen står i Conference Leagues tegn med ikke færre end 26 kampe rundt omkring i Europa. Benjamin Leander kommer med sine tre bedste tips fra den bredtfavnende klubturnering.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – torsdag d. 7. juli kl. 20:00

Fola Esch (LUX) – Tre Fiori (SMA): Tre Fiori under 0,5 mål til odds 1,86 ved ComeOn*
Conference League, 1. runde 1. kamp

Sanmarinesisk fodbold har ikke mange triumfer i europæisk fodbold, da slet ikke på udebane i klubregi. Frasorterer man kampene fra “Preliminary Round” mod modstand fra laveste hylde, er det endt med 12 gange nullert til de sanmarinesiske hold på udebane i en kval-kamp siden 2015/16-sæsonen, og Tre Fiori formåede ikke engang at komme i Europa i sidste sæson som et af tre sanmarinesiske mandskaber.

Nu tager man så turen til Luxembourg for at møde et Fola Esch-mandskab, som i sidste sæson nåede Playoff-runden i Conference League efter bla. at have vundet fire ud af fire kampe over Shakhtyor Soligorsk og Linfield. For første gang i Europa bliver Fola klare og fortjente favoritter her, og det er voldsomt svært at se Tre Fiori stille noget op med et aldrende mandskab, hvor den europæiske rutine er særdeles smal.

Spil Leanders Lette til odds 1,86* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – torsdag d. 7. juli kl. 20:00

Shkendija (MAK) – Ararat (ARM): Shkendija til odds 2,00 ved Nordicbet*
Conference League, 1. runde 1. kamp

Det virker helt væk, at makedoniske Shkendija ikke er større favoritter mod Ararat fra Armenien. Gæsterne sluttede på fjerdepladsen i den 9 hold store række og var hhv. 29 og 28 point efter topduoen fra Pyunik og Ararat-Armenia. Holdet var ellers godt kørende før nytår, hvor man hentede 30 point i 15 kampe, men i vinterpausen forsvandt profiler som Superliga-kendte Serge Deblé og midtbanedirigenten Dmitri Pobulic og landsholsmeritterede Zhirayr Margaryan. Det medførte et helt forfærdeligt forår, hvor Ararat hentede 16 point i 17 kampe, hvoraf man tabte samtlige syv indbyrdes ligaopgør mod de tre hold over dem i tabellen med en målscore på 3-11.

Shkendija fra den makedonske liga måtte skuffende lade sig nøje med en tredjeplads; blot anden gang siden 2015/16, at holdet ender udenfor top2. Man tabte dog blot fire ud af 33 ligakampe og har stadig pænt med niveau i truppen, bla. fra den tidligere Brøndby-spiller Ferhan Hasani, som dog kun spiller en marginal rolle på holdet.

Sidste sæson var Shkendija frygtelig skuffende med fire nederlag over to kampe på 0-9 til Riga og Mura, men her kommer vi altså langt ned i niveau, når Armeniens nummer OTTE på årstabellen tager turen til Skopje.

På den baggrund skal dobbelt op på hjemmesejren være storslået.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,68)

Leanders Langskud – torsdag d. 7. juli kl. 19:00

Sfintul Gheorghe (MOL) – Mura (SVN): Mura vinder med rent bur til odds 3,00 ved Bet365*
Conference League, 1. runde 1. kamp

Det er kun Sheriff Tiraspol, som for alvor har formået at bringe Moldova på fodboldlandkortet de sidste mange sæsoner. Siden årtusindeskiftet er mesterskabet blot glippet to gange ud af 22 mulige, og Sfintul Gheorghe bliver næppe holdet, som udfordrer dem i denne sæson.

I 2021/22 var holdet nemlig astronomiske 32 point efter Sheriff og kun 11 point fra nedrykning i den blot otte hold store liga, der endda sluttede med syv hold efter Florestis konkurs undervejs.

Sfintul formåede i 12 indbyrdes opgør mod de tre hold placeret over dem i tabellen, Milsami, Petrocub og Sheriff, at hente seks ud af 36 mulige point med en målscore på 9-29, hvor otte af målene blev scoret mod det mærkbart dårligere Milsami-hold. Altså endte man med 1 point i otte opgør mod Petrocub og Sheriff med en målscore på 1-22. Tilmed solgte man topscorer Viktor Stina midtvejs i sæsonen, og hvor 18 kampe med Stina fra start gav 26 mål, gav de sidste 10 kampe 12 mål, hvoraf der lige er en væsentlig parantes i og med, at seks af målene kom i to skrivebordssejre mod Floresti, sådan så det reelle tal er seks mål i otte kampe.

Derfor bør udsigterne være ilde mod slovenske Mura, som må siges nu at leve i skyggen af nordirske Larne, når det kommer til AGF’ere med europæiske mareridt. Nok blev Mura kun 4’er i Slovenien 13 point efter Maribor og 10 point efter Koper på andenpladsen, men holdet bør stadig være indtil flere klasser over den absolut blødeste mellemvare fra Moldova, som sidste sæson tabte med sammenlagt 4-8 til et noget dårligere Partizan Tirana-hold.

Saftigt odds på, at Mura vinder og holder Sfintuls fattige offensiv fra scoring.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,70)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar