18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Conference League-kvalkampene 14. juli 2022

Torsdag står i Conference League-returopgørenes tegn, og Leanders Luringer har tre fiduser klar fra den lille, europæiske klubturnering.


Leanders Lette – torsdag d. 14. juli kl. 18:00

SJK – Flora: Under 2,5 mål til odds 1,82 ved Marathonbet*
Europa Conference League, 2. opgør (første kamp 1-0 Flora)

Flora mod SJK vandt ingen skønhedspriser i første kamp, hvor esterne vandt med 1-0 i en hårdtspillet kamp med ikke færre end 40 direkte frispark undervejs, og bliver returopgøret lige så arytmisk, bør få mål være i vente igen.

SJK har leveret en skuffende sæson i Finland hidtil, hvor man ligger nummer 9 efter 13 spillerunder og har stået for næstfærrest skud af alle i Veikkausliga. I Estland havde man kun et enkelt skud indenfor rammen, og det er til at se, at man har mistet to tredjedel af sidste sæsons topscorertrio med cameroonske Nguekam og ukrainske Oliynik, som bombede 21 mål ind tilsammen.

Flora kommer naturligvis den korte vej til Seinajöki for at forsvare 1-0 føringen fra første kamp og har også været bundsolide i den, bevares inferiøre estiske række, hvor man har sølle ni scoringer mod sig i 18 ligakampe. Bedømt på første opgør er man dog fuldt ud kapable til at holde SJK fra fadet igen, og så ligner 1,82 for maksimalt to fuldtræffere i ordinær tid et fortrinligt spil.

Spil Leanders Lette til odds 1,82* (spilbar til 1,67)

Leanders Listige – torsdag d. 14. juli kl. 18:00

Kauno Zalgiris – Ruzomberok: Ruzomberok vinder til odds 2,00 ved Nordicbet*
Europa Conference League, 2. opgør (første kamp 2-0 Ruzomberok)

Kauno Zalgiris var på samtlige parametre det næstbedste hold i Slovakiet, hvor Ruzomberok fortjent vandt med 2-0. Litauerne er langt fra det hold, som i sidste sæson blev 3’er med et pointsnit på godt 1,7 – absolutte profiler som topscorer Otele og den brasilianske forsvarsdirigent Choco er begge søgt andre steder hen, mens den 37-årige vicetopscorer Pilibatis er blevet 37 år og i denne sæson er reduceret til marginalspiller fra bænken.

I den hjemlige liga er Kauno tættere på nedrykning end på 1.pladsen, og til opgøret her forflyttes man til Marijampole 60 kilometer nordøst fra Kaunas by, hvilket næppe kommer til at boome kampens tilskuerinteresse.

På den anden banehalvdel kommer Ruzomberok fra en flot sæson, der endte med klubbens bedste placering siden mesterskabet i 2006 i form af en andenplads bag suveræne Slovan Bratislava. Profilerne fra sidste sæson er intakte, og samtidig har man hentet forstærkninger hos ligakollegerne fra Sered og Trencin.

På den baggrund skal der endnu engang være ret klar forskel i niveau, og dobbelt op på ny slovakisk triumf er godkendt.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,83)


Leanders Langskud – torsdag d. 14. juli kl. 18:00

Newtown – HB Torshavn: Newtown under 0,5 mål til 2,80 ved LeoVegas*
Europa Conference League, 2. opgør (første kamp 1-0 HB Torshavn)

Højdepunkterne fra HB Torshavn – Newtown var ikke med meget fyld hos gæsterne, som havde tre ud af fem afslutninger efter dødbolde, hvor man i øvrigt ikke ramte målet en eneste gang og var voldsomt undervældende at følge med blot 29% boldbesiddelse på Færøerne. Selvom man givetvis kommer til at levere bedre på walisisk grund, taler meget for, at HB Torshavn endnu engang kan være det kontrollerende mandskab, for Newtown var kummerlige på bolden og endte med en pasningsprocent på sølle 65.

Vigtigst af alt spilles opgøret ikke på Newtowns normale hjemmebane, men på TNS’ hjemmebane i Oswestry 56 kilometer fra Newtown. Her spilles der på kunstgræs ligesom HB Torshavn er vant til, så alt andet lige virker det som et helt ekstremt højt odds på, at Newtown går målløse fra banen her. Holdet er i stor stil det samme som endte nummer 9 i grundspillet af den walisiske liga, men som klarede sig til Europa på den latterlige playoff-kamp, vi også kender fra den danske Superliga.

HB Torshavn har fuld gang i deres sæson på Færøerne, hvor man er underlegne i forhold til de to giganter fra Klaksvik og Vikingur, men hvor man er ubesejret mod alle andre hold i ligaen og kun har lukket 10 mål ind i de 12 kampe.

Spil Leanders Langskud til odds 2,80* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv første kommentar

Skriv et svar