18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Conference League-kvalen 20. juli 2023

Benjamin Leander tager et smut ned på anden parket for at følge mandskaber fra Letland, Makedonien, Bosnien, Georgien, Malta og Slovenien denne torsdag! Det er eksotisk, det er dejligt – det er Conference League-kvalifikation.

Foto: IMAGO / LaPresse

Foto: IMAGO / LaPresse

Leanders Lette – torsdag d. 20. juli kl. 17:30

Rigas FS – Makedonija: Rigas FS vinder og holder nullet til odds 1,72 ved bet365*
UECL-kvalifikation, 2. kamp (1. opgør 1-0 Rigas FS)

Under ledelse af danske Mikkel Redder vandt Riga fuldstændig kontrolleret med 1-0 i den stegende makedonske hede mod et hjemmehold, der viste hvorfor de kun blev nummer syv i den makedonske liga i sidste sæson og er med takket være straffesparkskonkurrencesejr i pokalfinalen.

Makedonija var fuldkommen tandløse i front og havde første afslutning efter en time – også holdets eneste chance over 0,02 xG! Det var et hovedstød fra 11 meter efter et hjørnespark. Samtlige afslutninger herefter var blokerede langskud fra 25+ meter, og Riga bør kunne kontrollere hjemmekampen fuldstændig trygt og satse på at lokke makedonerne frem på et tidspunkt, når der skal satses fra gæsternes side.

Makedonija hentede fem ud af 27 mulige point mod Top3 i Makedonien sidste sæson, hvorimod Riga er i fuld gang med sæsonen og ligger på majestætiske 2,4 point i snit. Man spillede Conference League-gruppespil i efteråret og stjal sågar et sensationelt point ude mod Fiorentina, så her skal der hverken være tvivl om samlet avancement eller ny sejr til letterne med rent bur til følge.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til X,XX)

Leanders Listige – torsdag d. 20. juli kl. 21:00

Sarajevo – Torpedo Kutaisi: Over 2,5 mål i ordinær spilletid til odds 2,00 ved bet365*
UECL-kvalifikation, 2. kamp (1. opgør 2-2)

Blandt sidste torsdags markant mere underholdende kampe, var Torpedo Kutaisi mod Sarajevo utvivlsomt i toppen af listen. Selv i den stegende, georgiske hede spillede holdene helt og aldeles uimponeret til værks og mønstrede dybt imponerende 35 afslutninger til sammen, 16 af dem inden for sammen, 13 hjørnespark og over 3 Expected Goals kombineret, hvor Sarajevo dog var dominerende med de 2,1 mod Kutaisis ene.

Returopgøret spilles sent klokken 21 torsdag aften, hvor der sågar er lovet en lille byge i løbet af dagen og meget tålelige 25 grader ved kickoff på stadion i den bosniske hovedstad. Slutstillingen i det omvendte opgør lå fast allerede efter 51 minutters spil, og med reglen om udebanemål afskaffet er det svært at se henholdende spil fra nogle af siderne her med tanke på, hvordan første opgør udviklede sig.

Gå efter mindst tre mål i ordinær spilletid.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til X,XX)

Leanders Langskud – torsdag d. 20. juli kl. 17:00

Birkirkara – Maribor: Maribor -1,5 (AH) til odds 2,50 ved bet365*
UECL-kvalifikation, 2. kamp (1. opgør 1-1)

Det var en gåde af de større, hvordan Maribor ikke vandt første hjemmekamp mod Birkirkara i overlegen stil. Skudstatistik 21-3. xG 1,93 mod 0,16. 74-26 i boldbesiddelse, 53-10 i positionerede angreb og vellykkede afleveringer 508 mod 101 (!)

Slovenerne var dog ufattelig uskarpe foran kassen, og derfor endte afslutningsstatistikken indenfor rammen frygtelige 2-2. Det er dog svært at forestille sig Maribor være lige så uskarpe en gang til med tanke på, at holdet scorede 10 gange i fire træningskampe i juni og juli og derudover lavede 70 mål i 36 ligakampe sidste sæson.

Birkirkara har derudover mistet stort set hele holdets potente offensiv fra sidste sæson med topscorer Enzo Cabrera (13 mål) sendt til cypriotisk fodbold, brasilianske Lecao med seks mål havde kontraktudløb, ligesom tredjetopscorer Iorio fra Uruguay også havde det. Holdet har nedrustet rent økonomisk, og derfor er der ikke hentet erstatninger ind for nogle af de tre, hvilket medførte, at holdets to angribere Mbong og Ciolacu er fra sidste sæsons rotations-spillerhylde.

Malteserne spillede hårdt og tilranede sig hele syv advarsler i Slovenien, og den manglende disciplin bør også udmønte sig i fordel til Maribor, der sagtens kan tænkes at trække en udvisning på Birkirkara-holdet.

Nok spilles der på kunstgræs på det maltesiske nationalstadion, hvilket favoriserer hjemmeholdet en anelse i forhold til kendt underlag, men det er altså også det, der trækker i retning af alt andet end klar udesejr her.

Spil Leanders Langskud til odds 2,50* (spilbar til 2,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar