18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Conference League-finalen 25. maj 2022

Frankfurt kunne krone sig kronprinser af Europa med sejren i Europa League, og spørgsmålet er nu hvem, der skal være Europas Prins Henrik; vinder af den tredjebedste klubturnering. Leanders Luringer bringer tre finalefiduser til bordet.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 25. maj kl. 21:00

Roma – Feyenoord: Gianluca Mancini (ROM) får kort i ordinær tid til odds 2,70 ved LeoVegas*
Conference League, Finale (Spilles i Tirana)

Gianluca Mancini er i dommertermer en vaske ægte matchspoiler, der kronisk bevæger sig frem og tilbage over grænsen til det tilladelige. Den egenskab skaffede ham SEKSTEN advarsler i Serie A på 33 kampe, hvoraf to af dem blev givet i samme kamp.

Hele ni af dem blev givet i en af de 13 kamp mod top8 modstand i sæsonen som Mancini deltog i, ligesom Mancini fik kort i tre ud af fem slutspilskampe mod Roma, Bodø og Vitesse Arnhem.

Dommer Istvan Kovacs har dømt Roma to gange tidligere, og søreme om det ikke endte med kort til Mancini i BEGGE de opgør. Flot værdi i 2,70 på banens mest oplagte mand i bogen.

Spil Leanders Lette til odds 2,70* (spilbar til 2,30)

Leanders Listige – onsdag d. 25. maj kl. 21:00

Roma – Feyenoord: Tammy Abraham (ROM) scorer ordinær tid til odds 3,05 ved LeoVegas*
Conference League, Finale (Spilles i Tirana)

Odds 3,05 for finalens mest logiske målscorer må være særdeles velbetalt, og 30 scoringer i alle turneringer denne sæson taler sit tydelige sprog for Romas Tammy Abraham.

Englænderen kommer varm fra to scoringer i sæsonens sidste hjemmekamp og skal op mod et Feyenoord-mandskab, der har lukket mål ind i 10 ud af 12 kampe i sæsonens Conference League-kampe. Samtidig har Abraham haft ufattelig høje 3,3 afslutninger pr. kamp i Conference League-indtil videre med ni scoringer som belønning.

Bet365 er helt nede i odds 2,35 for Abraham-scoring, og sandheden skal nok ligge et sted midt i mellem de to odds.

Spil Leanders Listige til odds 3,05* (spilbar til 2,65)

Leanders Langskud – onsdag d. 25. maj kl. 21:00

Roma – Feyenoord: Kampen ender 1-1 i ordinær tid til odds 6,50 ved LeoVegas*
Conference League, Finale (Spilles i Tirana)

Begge mandskaber er godt slidte efter en lang sæson, hvor det for Feyenoord bliver kamp nummer 54, mens Roma har været i aktion en enkelt gang mere.

Selvom temperaturen i Tirana har sneget sig under de 30 grader ved kickoff, bliver det formentlig stadig med god damp på kedlerne i en finale, som minder meget om Europa League-finalen mellem Rangers og Frankfurt; to hold, der har deres force mere i offensiven end i defensiven.

Roma har allerede mødt hollandsk modstand én gang i Conference League, hvor man vandt 1-0 i Arnhem over Vitesse og spillede 1-1 i returopgøret på en sidste minuts-scoring af Tammy Abraham. Feyenoord må i den grad siges at være niveauet over Vitesse, så her åbner vi med endnu en 1-1 finale, nøjagtigt som Europa League-finalerne i 2021 og 2022 også endte det i ordinær tid.

Spil Leanders Langskud til odds 6,50* (spilbar til 6,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar