18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til CL-semifinalerne 26. – 27. april 2022

Giganternes møde i Manchester City mod Real Madrid og David mod Goliath i Liverpool mod Villarreal. SpilXpertens Benjamin Leander har tre spiltips med til de to opgør.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag d. 26. april kl. 21:00

Manchester City – Real Madrid: Under 3,5 mål til odds 1,47 ved Nordicbet*
Champions League, 1. semifinale

Sorterer man 2019/20-sæsonen fra, hvor semifinalerne blev spillet over én kamp, er blot én af de sidste 14 Champions League semifinalers første opgør gået over 3,5 mål. Det var da Liverpool besejrede Roma med 5-2 i et vanvittigt opgør på Anfield, hvor Jürgen Klopps tropper scorede fem gange med en halv times mellemrum, og selvom Manchester City også scorede fem gange i weekenden mod Watford, er missionen mod Real Madrid en helt anden her.

Carlo Ancelotti har godt nok tabt fire indbyrdes opgør i træk til Pep Guardiola, men Ancelotti har ret beset heller ikke haft så dårligt mandskab til rådighed som tilfældet var med hans Everton-hold i 19/20 og 20/21 sæsonen. Madrillenerne har imponeret offensivt, men viste også mod PSG, at man evner at stå distancen i rollen som underdog. Derfor vil nederlag på 0-1 eller 1-2 heller ikke være nogen katastrofe, så vi tester maksimalt tre fuldtræffere i kampen til godkendt betaling.

Spil Leanders Lette til odds 1,47* (spilbar til 1,41)

Leanders Listige – onsdag d. 27. april kl. 21:00

Liverpool – Villarreal: Villarreal under 1,5 hjørnespark til odds 2,50 ved LeoVegas*
Champions League, 1. semifinale

Villarreal skal finde samme formel frem på Anfield som man med succes benyttede på Allianz Arena i München, hvor avancementet til semifinalerne blev sikret. Her var Villarreal sjældne gæster i Bayerns defensiv, hvor det blev til nul hjørnespark på 94 minutter, ligesom man i udekampen mod Juventus, hvor man havde 1-1 fra første kamp i Spanien, blot lykkedes med et enkelt hjørnespark.

Selv ikke med en god håndfuld reserver og tre mål indkasseret mod Benfica gav Liverpool et eneste hjørnespark væk mod portugiserne, og det tæller heller ikke voldsomt ned for spillet, at Villarreal må formodes at komme i deres klassiske 4-3-3 formation med Lo Celso til venstre og Moreno til højre, hvor Moreno er venstrebenet og meget sjældent slår indlæg med risiko for at få dem blokeret til hjørne.

Kun Manchester City (2,6) giver i de fem største ligaer færre hjørnespark væk end Liverpool (3,1) har gjort pr. kamp, mens Villarreal i Champions League blot har snittet 3,5 hjørnespark pr. kamp.

Langt over odds 2 på maksimalt et hjørnespark til “Den Gule Ubåd” virker tiltalende.

Spil Leanders Listige til odds 2,50 (spilbar til 2,25)

Leanders Langskud – tirsdag d. 26. april kl. 21:00

Manchester City – Real Madrid: Gabriel Jesus (MCI) får kort til odds 7,00 ved bet365*
Champions League, 1. semifinale

Voldsomt odds på kort til Gabriel Jesus, som på 191 minutters CL-bold står noteret for tre gule kort i denne sæson. Den brasilianske angriber mangler næppe tændingsniveau efter sine fire mål mod Watford og vil givetvis få masser af infights med Real Madrids centrale forsvar.

Jesus fik også kort i CL-finalen sidste år, og dommer Istvan Kovacs nåede tilmed at give Jesus gult sidst han dømte Manchester City i hjemmekampen mod Atletico Madrid, selvom brasilianeren kom fra bænken til banen med kun 25 minutters spilletid.

Solid værdi i, at Jesus får gult her – alle karantænepoint er ophævede, sådan så det kræver en udvisning at misse CL-finalen, hvilket i den grad også taler for (mange) kort i semifinalerne.

Spil Leanders Langskud til odds 7,00* (spilbar til 5,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Læs også Nicolai Lisbergs tips til Champions League

2 kommentarer

  1. Under 1,5 hjørne for Villareal er steget til 3,15 hos kambi. Nogen tanker om årsagen, og hvordan det påvirker spillets værdi?

    1. Ikke nogen logisk forklaring på den kraftige odds-stigning andet, end at en højtagtet punter må ha’ lagt tip ud i retning af Villarreal hjørne eller lignende. I hvert fald ingen meldinger om, at Liverpool kommer med Steve Finnan og John Arne Riise fra start til at høvle bolde ud til hjørne 🙂

Skriv et svar