18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Champions League-slutspillet 15. – 16. februar

“The Chaaampiooooons” hymnen er tilbage, når de resterende 16 hold i verdens fineste klubturnering skal forsøge at spille sig tættere på trofæet med de store ører. Leanders Luringer fokuserer på Salzburg – Bayern, Inter – Liverpool og stormødet mellem PSG og Real Madrid.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – onsdag d. 16. februar kl. 21:00

Salzburg – Bayern: Begge hold scorer til odds 1,71 ved Nordicbet*
Champions League, 1. opgør

Bayern fik en hæslig generalprøve til kampen her ved at tabe 2-4 ude mod Bochum, hvor værterne skød med skarpt fire gange allerede i 1. halvleg.

Det var fjerde gang i fem forsøg i 2022, at der blev scoret mod Bayern, og østrigerne kender vejen til nettet efter sidste sæsons to indbyrdes opgør mod Bayern, der blev tabt 2-6 hjemme og 1-3 ude.

Bayern har ikke tabt en CL-udekamp siden september 2017 og er fair favoritter her, men har trods alt kun holdt nullet i 13 af 31 kampe denne sæson. Talisman-keeper Manuel Neuer er fortsat skadet, og uden ham hedder Clean Sheet-tallet sølle 4 i 19 kampe de sidste tre sæsoner, hvor to af dem kom mod amatørhold i DfB Pokalen.

Omvendt har Bayern scoret i 27 af 30 CL-udekampe siden 2016/17 med undtagelserne værende PSG, Atletico og Liverpool – her er Salzburg trods alt en noget andet størrelse.

Logiske mål fra begge sider.

Spil Leanders Lette til odds 1,71* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – onsdag d. 16. februar kl. 21:00

Inter – Liverpool: Liverpool til odds 2,10 ved LeoVegas*
Champions League, 1. opgør

Udover PSG, Bayern og Manchester City er det svært at finde et bedre hold i verden pt. end Liverpool, og holdet er retteligt gjort til klare favoritter mod Inter tirsdag.

De fire sejre i de seneste 12 CL-kampe for Inter er kommet mod Gladbach, Shakhtar og to gange Sheriff Tiraspol, og de fire gange man har mødt et end Liverpool noget dårligere Real Madrid-hold, har man tabt fire gange med målscore 2-8.

Læg til ligningen, at Inter har startet februar med hård matchning mod Milan, Roma og Napoli, mens Liverpool har haft overkommeligt spil mod Cardiff, Leicester og Burnley.

Gå efter sejr til Klopp og co. her.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – tirsdag d. 15. februar kl. 21:00

Paris Saint Germain – Real Madrid: Real Madrid under 0,5 mål til odds 3,45 ved Nordicbet*
Champions League, 1. opgør

Uanset om Karim Benzema er klar til kamp for Real Madrid mod PSG tirsdag aften, så kommer franskmændene til at være pæne favoritter. Mauricio Pochettinos tropper virker til at have fundet en melodi både offensivt og defensivt, som i 2022 har givet dem fem sejre i syv forsøg og en målscore på 17-2.

Det franske mesterskab er så godt som sikret, og nu kan alle æg komme i den så længe ventede Champions League-kurv.

Real Madrid har lidt voldsomt i Karim Benzemas fravær og generelt været meget lidt imponerende i de sidste fem kampe, hvor kun én er vundet i ordinær tid – 1-0 mod Granada – og hvor man i de fire øvrige kampe blot har scoret fire gange mod to gange Elche, Athletic og Villarreal. Der spekuleres i, hvorvidt Benzema kan holde meget mere end en time, og spørgsmålet er, hvorvidt Carlo Ancelotti overhovedet vil vove sig frem ved stillingen 0-0, nu hvor udebanemålsreglen er afskaffet.

Real Madrid går målløse fra Parc Des Princes mindst en ud af tre gange, så det er stærkt med langt over en tredobling i pris på det udfald.

Spil Leanders Listige til odds 3,45* (spilbar til 3,05)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar