18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Champions League-kvartfinalerne 5. – 6. april 2022

Leanders Luringer tester midtugens vitale kampe i Champions League. Der er action både tirsdag d. 5. og onsdag d. 6. april 2022.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – onsdag d. 6. april kl. 21:00

Villarreal – Bayern München: Bayern vinder til odds 1,62 ved LeoVegas*
Champions League, 1. kvartfinale

Vi skal næsten seks år tilbage for at finde Bayern Münchens sidste nederlag på udebane i en CL-slutspilskamp, da Atletico Madrid sejrede med 1-0 sent i april 2016, og i de efterfølgende 10 forårsudekampe i mesterholdsturneringen, har Bayern vundet syv og spillet tre uafgjorte.

Derfor virker betalingen på sejr ude over La Ligas nuværende nummer syv ganske fin, for “Den Gule Ubåd” gik på landsholdspause med en dårlig følelse, da man tabte 0-1 i Cadiz, ligesom man kom tilbage med en dårlig følelse, da man tabte lokalopgøret til lillebror Levante med skuffende 0-2 i lørdags.

Den samlede 5-2 sejr over Juventus i 1/8-finalerne var uden tvivl flot, men Villarreal har i den grad savnet pondus mod de bedre hold i La Liga i denne sæson, hvor de hidtidige seks møder med Atletico, Real Madrid, Barcelona og Sevilla blot har givet fire point ud af 18 mulige, ligesom man tabte begge opgør til Manchester United i gruppespillet. Nu skal de op mod en af de fire stormagter i europæisk topfodbold, o

Spil Leanders Lette til odds 1,62* (spilbar til 1,52)

Leanders Listige – tirsdag d. 5. april kl. 21:00

Manchester City – Atletico Madrid: Man. City -1,5 (AH) til odds 2,11 ved Nordicbet*
Champions League, 1. kvartfinale

Atletico Madrids udesejre i CL-slutspillet de sidste fem år beløber sig til Leverkusen og Manchester United, mens møder med Liverpool (0-1) Chelsea (0-2) Juventus (0-3) og Real Madrid (0-3) har været skæbnesvangre for Diego Simeones tropper. Læg dertil gruppespilsnederlag mod Bayern Munchen (0-4) og Liverpool (0-2) og man får et billede af, at Atletico er til at have med at gøre på udebane, især i en sæson som denne, hvor “Rojiblanco” lukker flere mål ind end nogensinde før under Simeone.

Manchester City har omvendt været knusende suveræne på hjemmebane i Champions League, hvor slutspilssejrene de sidste tre sæsoner hedder 7-0 mod Schalke, 4-3 mod Tottenham, 2-1 mod Real Madrid, 2-0 mod Gladbach, 2-1 mod Dortmund og 2-0 mod PSG. Pep Guardiolas tropper både angriber og forsvarer på et niveau, hvor der ikke er mange argumenter tilbage for, hvorfor de ikke skulle være verdens bedste hold lige pt, og i den ligning er det svært at holde Atletico Madrid som voldsomt meget bedre end den tredje/fjerdeplads i Spanien de indtager pt. Derfor virker det ikke som nogen decideret umulighed, at City viser klassen og sender Atleti hjem med et nederlag på mindst to mål.

Spil Leanders Listige til odds 2,11* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – onsdag d. 6. april kl. 21:00

Chelsea – Real Madrid: Chelsea vinder og holder nullet til odds 3,40 ved bet365*
Champions League, 1. kvartfinale

Hvis Brentford kunne lave fire mål på Stamford Bridge i weekenden, hvordan skulle Real Madrid så kunne holdes til nul?

Fordi Champions League, naturligvis. Hjemmebanefordelen er enorm i mesterholdsturneringen, hvilket også kan ses på de seneste års resultater for Real Madrid på udebane mod de helt store hold. 0-1 og 0-3 mod PSG, 0-2 mod netop Chelsea og 1-2 mod Manchester City.

Madrillenerne er ekstremt afhængige af Karim Benzema i front, og i de sølle 12 kampe i sæsonen, hvor franskmanden IKKE har scoret, er Real gået målløse ud af halvdelen af dem.

Chelsea er vurderet som pæne favoritter her med odds ned mod 2,10, og har under Thomas Tuchel vundet hele 18 af 21 hjemmesejre med rent bur, heriblandt seks ud af seks CL-hjemmesejre uden mål imod. Derfor virker 3,40 på Chelsea-sejr med rent bur som et markant bedre spil end almindelig Chelsea-sejr til 2,15

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,10)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Læs også:

Skriv et svar