18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Champions League-kvalkampene 5. – 6. juli 2022

75 hold jagter et Champions League-gruppespil, og i midtugen afvikles første kvalifikationsrunde med spændende matchups til følge. Benjamin Leander deler sine tre bedste spil til midtugens CL-kampe.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag d. 5. juli kl. 20:00

Lech Poznan – Qarabag: Under 2,5 mål til odds 1,74 ved Marathonbet*
Champions League-kval, 1. runde, 1. kamp

Med Qurban Qurbanov som træner for voldsomme FEMTENDE sæson i træk er der næppe store overraskelser i Qarabags måde at angribe første kvalifikationskamp på. De sidste 25 tilfælde i Europa, hvor Qarabag har spillet den første af to-kval kampe, er hele 19 af dem gået under 2,5 mål. Værd at bemærke er naturligvis, at reglen om udebanemål har været i spil her modsat i disse tider, hvor den er afskaffet, men det ændrer ikke stort på, at Qurbanov næppe kommer til Polen for at spille champagnefodbold.

Hjemmeholdet kommer fra en flot sæson, hvor mesterskabet blev sikret med næsten 2,20 point i snit, men man har måtte sige farvel til stortalentet Jakub Kaminski, der stod for ni mål og seks oplæg i sæsonen, og som fra den kommende sæson skal tørne ud for Wolfsburg i Bundesligaen.

0-0, 1-0, 1-1 og i værste fald 2-1 ligner de mest sandsynlige ciffertips i kampen her, så vi tester en lille indsats på under 2,5 mål.

Spil Leanders Lette til odds 1,74* (spilbar til 1,67)

Leanders Listige – onsdag d. 6. juli kl. 20:15

Maribor – Shakhtar Soligorsk: Begge hold scorer til odds 2,00 ved LeoVegas*
Champions League-kval, 1. runde, 1. kamp

Maribor hjemtog et på alle måder uimponerende mesterskab i Slovenien sidste sæson, hvor man lukkede flest mål ind af et mesterhold siden Maribor selv helt tilbage i 2008/09. Over et mål pr. kamp i mod blev det til, og derfor er det ikke svært at se begge hold på tavlen i første opgør, når belarussiske Soligorsk tager den korte tur til Slovenien.

Maribor sagde allerede midtvejs i sæsonen farvel til forsvarsstortalentet Robert Voloder, som fik kontrakt med Kansas City i MLS, ligesom midtbaneslideren Marko Alvir er skiftet til Viktoria Plzen i sommerpausen.

Soligorsk er i gang med den belarussiske sæson og er på en lidet imponerende femteplads efter 12 spillerunder med 21 point. 1. målmand og landsholds-førstevalg Sergey Chernik gik i stykker i forrige ligakamp og spiller næppe her, men omvendt har Soligorsk formået at holde på sidste sæsons ligatopscorer Demba Darboe, som nok skal true den slovenske defensiv.

Klar værdi på scoring fra begge sider her.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,87)

Leanders Langskud – tirsdag d. 5. juli kl. 20:00

Ballkani – Zalgiris: Zalgiris vinder til odds 2,42 ved Cashpoint*
Champions League-kval, 1. runde, 1. kamp

KF Ballkani skal for første gang repræsentere Kosovo i Europa, og selvom flere hold, bla. Bodø/Glimt og Feyenoord, måtte tage fra Balkan uden en sejr i sidste sæson, er det svært at se, hvorfor Zalgiris ikke skal være noget klare favoritter her.

Ligaen i Kosovo holdt et voldsomt svagt niveau sidste sæson, hvor de firedobbelte mestre fra Prishtina bla. var tre point fra nedrykning, men alligevel endte som nummer fem i den 10 hold store række. Ballkani endte på lige over 2,1 point i snit pr. kamp, men giver ikke indtryk af at være et hold, som for alvor kan give Zalgiris problemer over 180 minutters fodbold. Holdet består af lokale spillere fra Kosovo tilsat et par lykkeridere i offensiven fra Nigeria, Brasilien og Holland, hvor sidstnævnte er repræsenteret af Dilivio Hoffman, som var på ungdomskontrakt i Twente, inden sidste sæson tog ham til TEC i bunden af den tredjebedste hollandske række med to mål på 1.000 minutter.

Selvom litauisk fodbold ikke er imponerende, fører Zalgiris trods alt den indeværende litauiske sæson ganske suverænt med 41 point for 18 kampe. Holdet har oprustet med flere udenlandske profiler inden denne sæson og tæller derudover fem litauiske A-landsholdsspillere, hvor Ballkani kan klare to på samme konto.

Zalgiris tabte blot med 2-3 sammenlagt til Bodø/Glimt i playoffrunden af Conference League i sidste sæson og har derudover markant mere europæisk erfaring end Ballkani, så her går vi med udesejren til klart godkendt betaling.

Spil Leanders Langskud til odds 2,42* (spilbar til 2,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar