18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Champions League-kvalkampene 12. – 13. juli 2022

De første får skal skilles fra bukkene i Champions League-kvalifikationen. Benjamin Leander jagter værdi i KI mod Bodø, Tirana mod Dudelange og Cluj mod Pyunik; sidstnævnte med dansk deltagelse.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 13. juli kl. 20:30

Cluj – Pyunik: Pyunik scorer IKKE til odds 1,53 ved bet365*
Champions League-kval, 1. runde, 2. kamp (0-0 i første opgør)

Den armenske varme spillede en pæn rolle i første opgør mellem de to mandskaber, hvor Cluj og danske Vito Hammershøj-Mistrati fra start havde de få, bedste chancer, men ikke kunne få bolden ind.

Derfor kommer armenske Pyunik til Rumænien med udgangspunktet om at kunne forsvare sig til et spændende kampforløb, og det betyder formentlig minimale, offensive satsninger den anden vej, nøjagtigt som i første kamp, hvor Pyunik havde én afslutning indenfor rammen; en blød afslutning fra kanten af feltet, der bedst kunne rubriceres som en offensiv tilbagelægning.

Cluj har beholdt hele bagkæden fra sidste sæson, som hentede 23 Clean Sheets i 40 ligakampe, og mod et Pyunik-hold, som ville slide gevaldigt med at komme i top6 i Rumænien, skal de også kunne spille forholdsvis let til nul onsdag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,53* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – tirsdag d. 12. juli kl. 20:00

(Kampen er foreløbigt udsat til onsdag 13. juli klokken 19:00 på grund af vejr-problemer)

KI Klaksvik – Bodø/Glimt: Klaksvik scorer IKKE til odds 2,55 ved LeoVegas*
Champions League-kval, 1. runde, 2. kamp (3-0 Bodø i første opgør)

KI Klaksvik kører over al modstand i den hjemlige, færøske række og fremstår som det måske stærkeste mandskab nogensinde på hjemlig grund, men der er langt til nordiske storebrødre som Bodø/Glimt, hvilket første opgør rigeligt beviste. Bodø vandt med 3-0 i en kamp, hvor Klaksvik mønstrede fire forkølede langskud udenfor feltet med en samlet Expected Goals ratio på 0,06, og selvom det naturligvis bliver en fordel at vende hjem til Færøerne, bliver Bodø næppe skræmt af udsigten til at spille på deres vanlige kunstgræsunderlag, som også er at finde på Djupumyrar i Klaksvik.

Hjemmeholdet vil givetvis spille deres chance, mens Bodø givetvis vil gå efter en scoring, der tvinger Klaksvik til at score fire gange, men nordmændene kommer næppe til at satse komplet overilet og har i pokalturneringen i Norge fint bevist, at de magter at spille til nul på udebane mod dårligere modstand med tre sejre på 5-0, 4-0 og 1-0 indtil videre.

Med tanke på klasseforskellen i første opgør, er det voldsomt at gå over 2,5 gange indsatsen på, at Klaksvik igen går forgæves foran Bodø-målet.

Spil Leanders Listige til odds 2,55* (spilbar til 2,20)

Leanders Langskud – tirsdag d. 12. juli kl. 20:00

Tirana – Dudelange: Under 1,5 mål i ordinær tid til odds 2,75 ved Nordicbet*
Champions League-kval, 1. runde, 2. kamp (1-0 Dudelange i første opgør)

Første opgør mellem de to mandskaber blev en taktisk og låst affære, hvor der for såvidt var godt med spil fra de to hold, men meget lidt produktivitet på sidste tredjedel. I alt blev der sat 64 etablerede angreb op tilsammen på banens sidste 35 meter fra de to hold tilsammen, og blot syv af dem endte med en afslutning.

Dudelange scorede kampens enlige mål på et prægtigt hovedstød fra 11 meter på et perfekt, skruet indlæg, men ellers var det virkelig så som så med de offensive højdepunkter, hvor dødbolde og enkelte kreative indslag i straffesparksfeltet på intet tidspunkt gav indtrykket af en kamp, som skulle eksplodere.

Nu skal der spilles returopgør i Albanien, hvor temperaturen sniger sig godt op over 30 grader i dagstimerne, og der forventes fortsat 26-27 grader ved kickoff i den albanske hovedstad tirsdag. Dudelange skal blot forsvare deres 1-0 føring, mens kampen også kan gå død ved stillingen 1-0 i et opgør, hvor hjemmeholdet er gjort til pæne favoritter ned mod odds 1,90.

Selvom reglen om udebanemål er afskaffet, ligner det alligevel en målfattig affære, hvor første mål meget vel kan blive det sidste.

Spil Leanders Langskud til odds 2,75* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar