18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Champions League-kvalen 11. – 12. juli 2023

The Chaaaampiioooons! Glemt er Manchester Citys triumf for blot en måned siden, og i stedet drømmer en række hold om at nå det forjættede land: Champions Leagues gruppespil. Benjamin Leander er klar med fiduser til første kvalifikationsrunde i Champions League 2023/24.

Foto: Bildbyrån

Leanders Lette – onsdag d. 12. juli kl. 16:00

Astana – Dinamo Tbilisi: Astana -0,5 (AH) til odds 1,85 ved bet365*
CL-kval, 1. runde, 1. kamp

Astana Arena i Kasakhstan er et rigtig svært sted at spille – spørg bare Kasper Hjulmand og herrelandsholdet.

Med den ubehageligt indledning bages der op til et solidt spil på Astana, som er voldsomt svære at bide skeer med på kunstgræsset langt mod øst. I CL-regi har kasakherne i 15 kampe siden 2015 blot tabt et enkelt opgør, spillet uafgjort mod solide mandskaber som Benfica, Celtic, Atletico Madrid og Galatasaray og vundet 9 ud af 12 kvalifikationskampe på eget græs, hvor kun bundsolide Dinamo Zagreb, Celtic og lettiske Spartak Jurmala har smidt grus i maskineriet – sidstnævnte med en 1-1’er i returopgøret, efter Astana havde vundet 1-0 i Letland.

Derfor virker det også kuriøst, at Astana ikke er gjort til større favoritter mod et Dinamo Tbilisi-mandskab, som kun er 4’er i den hjemlige række efter godt en halv sæson. Flere udenlandske profiler er fortid i klubben i forhold til sidste sæson, bla. den tidligere Real Madrid-akademikeeper Andres Prieto samt den ukrainske topscorer Stanislav Bilenkyi og den togolesiske forsvarsdirigent Simon Gbegnon. Erstatningerne har ikke holdt lige så høj standard som i sidste sæson, hvor mesterskabet blev hjemtaget med 2,2 point i snit, og allerede efter 18 runder havde man flere nederlag (5) end man havde i hele sidste sæson (4).

Holdet skuffede fælt sidste sæson ved at ryge ud til totalt upåagtede Paide fra Estland, mens man i Champions League-kval-regi har otte nederlag i 11 udekampe de sidste 20 år med sejr over færøske EB/Streymur og et kryds mod upåagtede, armenske Alashkert udover et flot 1-1 resultat ude mod Steaua Bukarest i 2013.

Fin fin betaling på sejr til Astana her.

Spil Leanders Lette til odds 1,85* (spilbar til 1,70)

Leanders Listige – tirsdag d. 12. juli kl. 20:00

Olimpija Ljubljana – Valmiera: Olimpija vinder med rent bur til odds 2,00 ved bet365*
CL-kval, 1. runde, 1. kamp

Der bør være stor niveauforskel mellem de slovenske og de lettiske mestre her. I Letland spiller man kalenderårsturnering, og derfor er sidste sæsons mestre fra Valmiera i fuld gang med en ny sæson.

Det går ikke ret overvældende – sidste sæsons suveræne mesterskab med 2,35 point i snit er en saga blot, og i denne sæson ligger man milevidt fra guldkampen med hhv. 18 og 21 point op til de to dominerende Riga-klubber fra Riga FC og Rigas FS.

Valmiera-truppen er ekstremt ung – sidste sæson var topscorer Djibril Gueye ældste mand med 26 år, og naturligvis var der kæmpe interesse for en lang række af de profiler, som sikrede mesterskabet til Valmiera, der rykkede op i den bedste række så sent som i 2017.

Af profiler fra sidste sæson kan nævnes målmand Rihards Matrecivs, 4.keeper for det lettiske landshold, forsvarsklippe Roman Yakuba, mest spilletid af alle markspillere, den suveræne topscorer Raimonds Krollis med 25 kasser i 34 kampe, som nu er i Spezia i Serie A, den japanske playmaker Daisuke Yokata, som brillerede med otte mål og 10 oplæg, og landsmanden Masaki Murata på den defensive midtbane. Alle spillere var i top8 over mest spilletid sidste sæson, og derfor er det intet under, at niveauet er dalet betragteligt hos letterne.

Selv i sidste sæson var man chanceløse i Europa og tabte med 2-5 samlet til upåagtede Skhendija fra Makedonien, der blot var endt som 3’er sæsonen inden. Nu skal man op mod et slovensk mesterhold fra Olimpija, der vandt The Double sidste sæson og som har oprustet markant til sæsonstart med indkøb fra den portugisiske liga, den kroatiske liga og fra Røde Stjerne.

Valmiera har haft store problemer med at score mod de to storhold i Letland denne sæson med to mål i fem indbyrdes opgør, så her ligner det også en fin forretning at gå efter sejr til slovenerne uden mål imod.

Spil Leanders Lette til odds 2,00* (spilbar til 1,83)

Leanders Langskud – tirsdag d. 11. juli kl. 17:30

Lincoln Red Imps – Qarabag: Under 1,5 mål til odds 3,75 ved bet365*
CL-kval, 1. runde, 1. kamp

For 16. sæson i træk er legendariske Qurban Qurbanov i spidsen for Qarabag, og tirsdag spiller Qarabag sin CL-kvalkamp nummer 43 siden holdets første medvirken i CL-regi i sæsonen 2014/15.

Med andre ord er der tale om et bundrutineret mandskab, og Qurbanovs taktik har altid været forholdsvis konservativ når der spilles CL-kval på udebane mod inferiør modstand:

2014: 1-0 mod Valletta
2015: 1-0 mod Rudar
2016: 1-1 mod Dudelange
2017: 1-0 mod Samtredia
2018: 0-0 mod Kukesi
2019: 0-0 mod Partizan Tirana

Hverken i 2020 eller 2021 var Qarabag med i det fine selskab, mens man i 2022 fik en sløj lodtrækning med kampe mod Lech Poznan, Zurich, Ferencvaros og slutteligt Viktoria Plzen i sidste sæsons playoff-kampe.

Tirsdag venter der en kamp i den gibraltarske hede mod Lincoln Red Imps, der fortsat spiller deres hjemmekampe på den udtjente kunstgræsbane lige ved siden af Gibraltars lufthavn. Også Lincoln er efterhånden et erfarent hold i CL-regi, ligesom man spillede Conference League-gruppespil i forrige sæson.

I CL-regi har holdet primært mødt lavere rangeret modstand i midt 10’erne, hvor man dog vandt 1-0 over Celtic, 2-0 over Flora Tallinn og kun tabte med 0-2 til FC Midtjylland, og for Lincoln gælder det utvivlsomt også om at holde 0-0 så længe som muligt og prøve at få et bare nogenlunde hæderligt udgangspunkt med på den lange returrejse til Aserbajdsjan om en uge.

Derfor ligner 0-0 og 0-1 særdeles fine ciffertipsmuligheder – endda med en minisensation i form af en 1-0’er, som er de resultater under 1,5 mål dækker over.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar