18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Champions League-gyserne 7. – 8. december

Sjette og sidste låge skal åbnes i Champions League-gruppespillets pakkekalender, og der er stadig masser af gaver, der skal uddeles i turneringen, hvor kun én gruppe er afgjort på alle pladser.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 8. december kl. 18:45

Zenit – Chelsea: Chelsea-sejr til odds 1,57 ved Marathonbet*

Hvor Chelsea har alt på spil i forhold til at fastholde den vigtige gruppesejr, så har Zenit absolut intet på spil her. Russerne bliver 3’er og skal spille playoff til Europa League-gruppespillet uanset hvad, og derfor vil det undre meget, hvis cheftræner Sergey Semak kommer i noget, der bare minder om stærkeste opstilling til opgøret onsdag aften.

Allerede søndag middag klokken 12 er der nemlig guldbrag på udebane mod Dinamo Moskva, der er to point efter Zenit i tabellen, hvor Krasnodar på 3.pladsen er hele ni point efter Zenit og syv point efter Dinamo med 13 spillerunder igen.

I forvejen sidder forsvarsspilleren Chistiakov ude med karantæne efter rødt kort senest mod Malmö, så her skal klasse og motivation være overvældende på gæsternes side.

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,42)


Leanders Listige – onsdag d. 8. december kl. 21:00

Wolfsburg – Lille: Mål scoret mellem minut 76 og slutfløjtet: JA til odds 2,05 ved ComeOn!*

Lille er godt nok videre med uafgjort, men det er Wolfsburg bestemt ikke. Tværtimod ender man sidst i gruppen i tilfælde af pointdeling, hvorimod Lille ryger ud af top2 med et nederlag.

Med andre ord har vi ingredienserne til et CL-opgør, der aldrig kan gå i stå hvad angår intensitet og måljagt, og på den baggrund er det både voldsomt simpelt, men tilsvarende også voldsomt interessant at få over to gange pengene på, at der scores i perioden 75:01 til slutfløjtet lyder i Wolfsburg.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,85)


Leanders Langskud – tirsdag d. 7. december kl. 21:00

FC Porto – Atletico Madrid: 1. halvleg ender 0-0 til odds 2,80 ved LeoVegas*

Skæbnekamp, hvor Atletico Madrid har kniven på struben i forhold til ikke at være med i et Champions League-slutspil for blot anden gang siden 2013.

Præmissen er simpel: Sejr over Porto og Liverpool-point mod Milan for, at Atletico kan erobre andenpladsen.

For FC Porto gælder det, at man skal matche det resultat Milan får i Liverpool. Med nederlag er man ude af top2. Derfor er det svært at se andet end en ganske nervepirrende affære, hvor Atletico næppe åbner spurten med det samme, mens Porto lever med 0-0, så længe det også er tilfældet på San Siro mellem Milan og Liverpool.

Det omvendte opgør endte såmænd 0-0 efter 90 minutter plus tillægstid, så 2,80 for, at vi blot får en målløs 1. halvleg skal også være alt for højt.

Spil Leanders Langskud til odds 2,80* (spilbar til 2,55)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar